Gość _Be_ Opublikowano 12 czerwca 2015 Opublikowano 12 czerwca 2015 Nom, pisałem o niej w konsolowej tęczy hehe Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 12 czerwca 2015 Opublikowano 12 czerwca 2015 Sympatyczna ta limitka . Ciekawe w jakiej skali jest to autko, jeśli w 1/10 to Będzie pięknie wyglądała obok Limitowanego Interceptor'a Cytuj
Figaro 8 305 Opublikowano 14 czerwca 2015 Opublikowano 14 czerwca 2015 Wie ktoś do kiedy leci to w kinach? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 14 czerwca 2015 Opublikowano 14 czerwca 2015 Nie ma czegoś takiego jak zaplanowany schedule, będzie zainteresowanie będą grali w dużych kinach nawet przez 1,5 miecha. Radzę ci iść teraz jak najszybciej bo potem będzie płacz a film raczej nie cieszy się jakimś dużym zainteresowaniem. Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 14 czerwca 2015 Opublikowano 14 czerwca 2015 Ok trzy tygodnie to jest standard w sieciowych kinach. W czwartym tygodniu jakieś pojedyncze seanse, a jak nie ma zainteresowania to w drugim są ostatnie pokazy. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 14 czerwca 2015 Opublikowano 14 czerwca 2015 Widziałem 2d, drugi raz warto na 3d czy raczej mizerny ten efekt? Cytuj
Bjały 2 964 Opublikowano 14 czerwca 2015 Opublikowano 14 czerwca 2015 Efekt 3D bardzo zacny imo. Fajnie że akcja dzieję się na pustyni i jest jasno więc odpada jak dla mnie największy mankament oglądania w okularach, ze ekran ciemny i słabo widać. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 17 czerwca 2015 Opublikowano 17 czerwca 2015 drugi seans z jedynym słusznym rykiem silników w wersji kinowej odhaczony. zostaje czekać na wersję BR, tymczasem taka ciekawostka: https://www.youtube.com/watch?v=eqQjrSWB84c Fun Facts about the Doof Warrior and his actor Sean Hape: - His eyes were really pasted over with make up - Thus, he didn't see anything, often for hours - Being bling, he had to be guided around the set several times - He was up on the stage even during the high speed chases, no fakes - The guitar does indeed shoot flames, it's not CGI - Its base was made from two bedpans and weighs 60 kg - Which is why it was hold by strings; it was impossible to carry - Sean mostly played Led Zeppelin and ACDC in the morning - When he got tired later on, he just shredded, which everybody on set loved - He tried to make the Doof Warrior like "Keith Richards, with double the drugs, lost for six months in the desert" Cytuj
Bjały 2 964 Opublikowano 18 czerwca 2015 Opublikowano 18 czerwca 2015 drugi seans z jedynym słusznym rykiem silników w wersji kinowej odhaczony. zostaje czekać na wersję BR, tymczasem taka ciekawostka: https://www.youtube.com/watch?v=eqQjrSWB84c Fun Facts about the Doof Warrior and his actor Sean Hape: - His eyes were really pasted over with make up - Thus, he didn't see anything, often for hours - Being bling, he had to be guided around the set several times - He was up on the stage even during the high speed chases, no fakes - The guitar does indeed shoot flames, it's not CGI - Its base was made from two bedpans and weighs 60 kg - Which is why it was hold by strings; it was impossible to carry - Sean mostly played Led Zeppelin and ACDC in the morning - When he got tired later on, he just shredded, which everybody on set loved - He tried to make the Doof Warrior like "Keith Richards, with double the drugs, lost for six months in the desert" dzięki Arkadiuszu, że namówiłeś mnie na ten film. też byłem drugi raz 1 Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 18 czerwca 2015 Opublikowano 18 czerwca 2015 Świetne grafiki koncepcyjne z początków pracy nad filmem: http://m.stopklatka.pl/wiadomosci/wydarzenie,160890813 Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 20 czerwca 2015 Opublikowano 20 czerwca 2015 Świetny film, również polecam ten klimat i ryki silników, oktania Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 20 czerwca 2015 Opublikowano 20 czerwca 2015 Świetne grafiki koncepcyjne z początków pracy nad filmem: http://m.stopklatka.pl/wiadomosci/wydarzenie,160890813 ktoś tu się chyba zapatrzył w Prometeusza i Aliena: chcę w dwójce... to: Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 20 czerwca 2015 Opublikowano 20 czerwca 2015 Byłem,widziałem i polecam. Świetna muzyka,dobre zdjęcia, fajnie zagrana główna bohaterka, a sam Max mimo,że to nie Mel Gibson również wypadł świetnie. Najlepiej wydane 15zł w całym moim życiu. Teraz tylko czekać na premierę na blu-ray i kupić ost. Warto było się wybrać do kina, a ostatni raz zdarzyło mi się to na Gladiatorze.Co też parę dobrych lat temu było... Cóż teraz byle do grudnia i Gwiezdnych Wojen. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 20 czerwca 2015 Opublikowano 20 czerwca 2015 Ja wreszcie w poniedziałek będę miał czas, żeby na spokojnie pójść drugi raz. Nie mogę się doczekać, tym bardziej, że po rewatchu dwójeczki juz się całkiem zgadzam z tym, że "Max" w Fury Road, to dziki dzieciak z dwójki, dla którego Max był wzorem. Cytuj
Sugan 60 Opublikowano 20 czerwca 2015 Opublikowano 20 czerwca 2015 Jestem bardzo ciekaw, jak wyglądała rozmowa twórców nowego "Mad Maksa", kiedy ustalali, jak będzie wyglądał ten film. To musiało być coś takiego: - Dobra, (pipi)e wołowe. Wymyślamy jakąś fabułę, czy nie? - Wymyślamy. - No i co to za fabuła będzie? - Mad Max wsiada do cysterny i jedzie przez pustynię, a Charlize Theron nie ma ręki. - Czemu nie ma ręki? - Nie wiem, czemu. Nie podobała jej się, to sobie ucięła. Co za różnica. - OK. To jest dobre, George. Tak się tworzy postacie z przeszłością, trójwymiarowe. - To może jeszcze ogolimy jej łeb, jak Ripley w "Obcym 3"? - Ogolimy na łyso i wysmarujemy pysk smarem. - Charlize dostanie drugiego Oscara. - Dobra, a co z Maksem? - Damy mu kaganiec na ryj. - Po co? - Żeby nic nie mówił. - Dobre. To mu doda tajemniczości. - O to chodzi. A zagra go ten gość, co grał Bane'a w "Batmanie". - A on tam nie miał też kagańca na ryju? - Miał. Teraz znowu mu założymy. He, he. - He, he. - He, he. - W następnym filmie zagra psa. - He, he. - He, he. - OK, jeszcze coś dla beki dajmy. - Ja mam pomysł. Weźmiemy tego gówniaka z "About a boy". - Którego gówniaka? - Tego lamusa w głupiej czapce, co łaził za Hugh Grantem. - Damy mu taką samą czapkę. - Nie. Ogolimy go na łyso. - I wysmarujemy smarem. - Wapnem. - OK. I każemy pryskać sobie lakierem w spraju do ryja. - He, he. - Nie zgodzi się. - Zgodzi. - Nie zgodzi. - Zadzwonię do niego. [...] - I co? - Zgodził się. - (pipi)isz. - Nie. He, he. - He, he. - He, he. 8 Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 20 czerwca 2015 Opublikowano 20 czerwca 2015 Albo po prostu: - Pamiętasz jak w trylogii mad maxa fani zawsze czekali aż wreszcie będzie scena pościgu? - No tak, to jakie filliery wrzucamy do czwórki? - Je.bać fillery, napier.dalamy 2-godzinną scenę pościgu. <Story-boardziści po kolei biorą Millerowi po same kule> Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 20 czerwca 2015 Opublikowano 20 czerwca 2015 jak będę miał 70 lat chcę być taki zayebisty jak George Miller 1 Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 20 czerwca 2015 Opublikowano 20 czerwca 2015 (edytowane) Pamiętasz jak w trylogii mad maxa fani zawsze czekali aż wreszcie będzie scena pościgu? - No tak, to jakie filliery wrzucamy do czwórki? - Je.bać fillery, napier.dalamy 2-godzinną scenę pościgu Takie fillery to ja chcę w każdym filmie akcji. @up:gość pokazał młokosom z Hollywood jak się robi porządne kino akcji. Edytowane 20 czerwca 2015 przez Paliodor Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 22 czerwca 2015 Opublikowano 22 czerwca 2015 Ja wreszcie w poniedziałek będę miał czas, żeby na spokojnie pójść drugi raz. Nie mogę się doczekać, tym bardziej, że po rewatchu dwójeczki juz się całkiem zgadzam z tym, że "Max" w Fury Road, to dziki dzieciak z dwójki, dla którego Max był wzorem. Byłem, tym razem soundtrack puszczony na słuchawkach całą drogę do kina, w czasie reklam, i włączony spowrotem jak tylko film się skończył. Było lepiej niż za pierwszym razem. Nie wiem czy nie pójdę trzeci raz. Cytuj
Dud.ek 2 058 Opublikowano 22 czerwca 2015 Opublikowano 22 czerwca 2015 W sklepach pojawiły się wersje WEB-DL jak ktoś ma ciśnienie. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 22 czerwca 2015 Opublikowano 22 czerwca 2015 W sklepach pojawiły się wersje WEB-DL jak ktoś ma ciśnienie. Już kupiłem dziś wieczorem zapowiada się zacny wieczór Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 22 czerwca 2015 Opublikowano 22 czerwca 2015 Przecież jeszcze nie ma żadnej 'oglądalnej' wersji. A tymczasem czytam sobie już Rysuje Kudrański Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 22 czerwca 2015 Opublikowano 22 czerwca 2015 (edytowane) Lathouris i Sexton to naprawdę niezłe nazwiska. W sensie, że dosłownie nazwiska, nie chodzi mi o autorów. Edytowane 22 czerwca 2015 przez mate5 Cytuj
Dud.ek 2 058 Opublikowano 23 czerwca 2015 Opublikowano 23 czerwca 2015 Masorz, wejsja 1080p web-dl jest jak najbardziej watchable Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi