Skocz do zawartości

Mad Max: Fury Road [2015]

Featured Replies

Opublikowano

Tak jak typowy rip z iTunesa, DD5.1 jest,  1080p jest, żyleta, wszystko elegancko. 

Bitrate by sie wyższy przydał ale to z blurejem dopiero 

Edytowane przez erix

• Odpowiedzi 715
  • Wyświetleń 129,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• obejrzałem, niedawno wróciłem z seansu. w pewnym sensie rozumiem zachwyty, jak i się trochę dziwie. Faktycznie, dobre kino akcje, najlepsze jakie ostatnio widziałem. Jednak trochę mnie zirytował mini

• Uwielbiam stare Mad Max'y. Ale takiego gówna jak ten nowy to dawno nie widziałem.   Z innej beczki, kto tam jest głównym bohaterem w ogóle? Na pewno nie Max a raczej Theron. Masakra jak dla mnie.

• idź do kina piraciku yebany bo jak nie pójdziesz to mi drugiej i trzeciej części nie sfinansują.

Opublikowano

Ale będę oglądał, może nawet dziś :obama: tylko w akademiku nie mogę ściągać z zatoki :frog:

Opublikowano

Ktoś miał na DC i ściągnąłem :obama: otwieram piwko :D

vNgrGj2.jpg

:obama:

Opublikowano

Premiera filmy w edycji kolekcjonerskiej wraz z modelem Interceptora już 17 Września  :fsg:

image.jpg

Edytowane przez ussr

Opublikowano

o kurfa chce

Opublikowano

po obejrzeniu drugi raz daje solidne 9/10 ! Jednak za drugim razem na laptopie już nie ma takiego rozp.ier.dolu. Ale za całokształt leci oczko do góry

EDIT

Ficuś kur.wa serio? jprdl weź się ogarnij, za co minus? bo powiedziałem, że na laptopie nie ma takiego roz(pipi)u jak w kinie? czy za to, że podniosłem ocenę o oczko w górkę? krva, póknij się w czoło klapie 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

o kurfa chce

Mnie kolekcjonerska nie jara, ale jak będzie pieniądz to kupię dwie sztuki, jedna do oglądania, druga w folii. Offret leży zafoliowane od 3 lat i do tej pory jak czasem spojrzę na okładkę to się wzruszam.

Opublikowano

Premiera filmy w edycji kolekcjonerskiej wraz z modelem Interceptora już 17 Września  :fsg:

image.jpg

Ile to ma kosztować i czy pojawi się na polskim rynku?

Opublikowano

Kolekcjonerka z samochodem, którym jego bohater jeździł w filmie jakieś 5 minut. Protezę ręki lub "kaganiec" lepiej mogli dać 

:kaz:

Opublikowano

Kolekcjonerka z samochodem, którym jego bohater jeździł w filmie jakieś 5 minut. Protezę ręki lub "kaganiec" lepiej mogli dać 

:kaz:

Po pierwsze mniej niż minutę, po drugie - wyjdź stąd.  :shotgun:

Opublikowano

zgadzam się z Andrealem, mogliby bardziej dać łapę, albo maskę Maxa/Joe ... 

Opublikowano

Powinni dodawać spraya, chciałbym zobaczyć tłumy  w szpitalu krzyczących do chorych by byli świadkami.

Opublikowano

Fajne wszystko. Takie 10/10 do wszystkiego, zawsze i wszędzie.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

fajne wybuchy i tyle. takie 7/10 do piwa pod wieczór.

mad max potrafi skruszyc nawet najtwardszych amatorów filmów o spacerach po lesie i kambodżańskiego wypasania kóz

nie wiem kór,wa jak można nie dostrzec zaj,ebistości i równać to do standardowego "wybuchy do piwa". ignorancja do kwadratu

wiadomo, dlaczego pomimo Rki gore jest tak stonowane ? brakowało troche 

Opublikowano

mad max potrafi skruszyc nawet najtwardszych amatorów filmów o spacerach po lesie i kambodżańskiego wypasania kóz

nie wiem kór,wa jak można nie dostrzec zaj,ebistości i równać to do standardowego "wybuchy do piwa". ignorancja do kwadratu

wiadomo, dlaczego pomimo Rki gore jest tak stonowane ? brakowało troche 

może niektórzy twórcy faktycznie nie nadużywają gore z powodu limitacji ratingu wiekowego, tylko z powodu posiadania własnego poczucia granicy i stylu.

Opublikowano

przy akcji z piłą powinno się pojawić 

Opublikowano

Tak to jest jak się ogląda film i to taki, na 14 calowym laptopie z popierdującymi głośniczkami <sorcerer>

Edytowane przez Luqat

Opublikowano

może niektórzy twórcy faktycznie nie nadużywają gore z powodu limitacji ratingu wiekowego, tylko z powodu posiadania własnego poczucia granicy i stylu.

na pewno mówimy o tym samym filmie ? 

Opublikowano

okej, przeczytałem temat. wcześniej nawet nie wchodziłem (zwykle tak robię). odniósłbym się do kilku poruszonych kwestii, ale nie wiem, czy ładować wszystko w spoiler, czy można uznać, że piszemy otwarcie z założeniem, że dyskusja jest pełna spoilerów. chodzi o to, że kiepsko wygląda ciąg postów w spoiler tagach

Opublikowano

Film by zyskał gdyby jednak odpicować Gibsona.

Pytanie czy któryś war boy chciałby siorbać takiego starca.

Edytowane przez Toudi_89

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Chyba nie wrzucał jeszcze nikt tej przeróbki.