Opublikowano 23 września 20159 l Ja uważam że masz prawo wyrażać swoje zdanie, prawdę mówiąc to jak mam teraz do wyboru dłubać w nosie, albo 3 raz obejrzeć mad maxa to jednak wybieram roboty kopalniane.
Opublikowano 23 września 20159 l Silna psychika Lukas. Teraz już na pewno wiem, że to ppe, ale spoko już nie wkręcam. W sumie nie miałem chęci obejrzeć ponownie MM zaraz po wyjściu z kina, ale im dłuższa przerwa tym bardziej mam ochotę na kolejny seans na porządnym sprzęcie.
Opublikowano 23 września 20159 l Ludzie na poziomie pytają dlaczego mam takie zdanie a nie inne na temat waszej Biblii ale nie obchodzi nas to Gdyby choć jeden z was był ogarnięty życiowo, to zadałby jedno pytanie, jakiekolwiek no dobra.......... ......dałbyś du,py gejowi za milion euro ?
Opublikowano 23 września 20159 l @up no i o tym właśnie mówię. Brodzik intelektualny z gimnazjum. Nie wierzę by ktoś starszy był na tyle pusty by pisać takie coś Dobra, wylogowuje się z tego tematu, bo pisanie z takim pajacem jak ten wyżej to już urąga wszystkim normom. Edytowane 23 września 20159 l przez Lukas.
Opublikowano 24 września 20159 l @Lukas.: Dawno nie czytałem na tym forum tak żenujących postów poza działami o grach. Mnóstwo słów, zero treści, zero dystansu i oskarżanie wszystkich o uczęszczanie do gimnazjum. MEDIOCRE! A plotki o Furiosie w następnym Maxie trochę mnie jednak dziwią. Charlize była rewelacyjna, ale czy kolejna część nie powinna być jednak skrajnie niezwiązana z wydarzeniami Fury Road? Max zrobił swoje i odjechał, to nie może być klasyczny sequel. Edytowane 24 września 20159 l przez Hejas
Opublikowano 24 września 20159 l Mogliby zrobić film z tymi samymi aktorami, gdzie theron grałaby antagonistkę, która nie zna Maxa. Edytowane 24 września 20159 l przez mate5
Opublikowano 24 września 20159 l Autor kolejna część powinna być moim zdaniem spokojniejsza i bardziej eksplorować ten post-apokaliptyczny świat. w sumie nawet podtytuł wasteland trochę to sugeruje.
Opublikowano 24 września 20159 l No przecież nowe części to mają być prequele. A skąd takie info? Poproszę o źródło.
Opublikowano 15 października 20159 l Polecam. No przecież nowe części to mają być prequele. A skąd takie info? Poproszę o źródło. Coś mi się poyebało, sorka.
Opublikowano 15 października 20159 l No i dobrze. Kolejny film - kolejna historia, w której Max jest quasi oberwatorem.
Opublikowano 15 października 20159 l Mi tam nie przeszkadzało,że zbyt wiele nie gadał. Te jego pomrukiwanie też miało swój urok.
Opublikowano 15 października 20159 l ktoś oczekuje od samotnego, wyizolowanego ludka, błąkającego się po wyniszczonym, zdegenerowanym świecie, którego dręczą traumatyczne wspomnienia, że będzie wulkanem elokwencji i spontanicznych reakcji ?
Opublikowano 16 października 20159 l Może akurat zależnie od sytuacji on potrafi z siebie wydusić coś więcej niż tylko pojedyncze słowa albo chrumkanie.
Opublikowano 17 października 20159 l Autor mają być wybuchy i lanie się po pyskach. wy to macie wymagania...