Skocz do zawartości

Mad Max: Fury Road [2015]

Featured Replies

Opublikowano

Ja uważam że masz prawo wyrażać swoje zdanie, prawdę mówiąc to jak mam teraz do wyboru dłubać w nosie, albo 3 raz obejrzeć mad maxa to jednak wybieram roboty kopalniane.

• Odpowiedzi 715
  • Wyświetleń 129,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• obejrzałem, niedawno wróciłem z seansu. w pewnym sensie rozumiem zachwyty, jak i się trochę dziwie. Faktycznie, dobre kino akcje, najlepsze jakie ostatnio widziałem. Jednak trochę mnie zirytował mini

• Uwielbiam stare Mad Max'y. Ale takiego gówna jak ten nowy to dawno nie widziałem.   Z innej beczki, kto tam jest głównym bohaterem w ogóle? Na pewno nie Max a raczej Theron. Masakra jak dla mnie.

• idź do kina piraciku yebany bo jak nie pójdziesz to mi drugiej i trzeciej części nie sfinansują.

Opublikowano

Silna psychika Lukas. Teraz już na pewno wiem, że to ppe, ale spoko już nie wkręcam.

W sumie nie miałem chęci obejrzeć ponownie MM zaraz po wyjściu z kina, ale im dłuższa przerwa tym bardziej mam ochotę na kolejny seans na porządnym sprzęcie.

Opublikowano

Ludzie na poziomie pytają dlaczego mam takie zdanie a nie inne na temat waszej Biblii

ale nie obchodzi nas to  :dunno:

Gdyby choć jeden z was był ogarnięty życiowo, to zadałby jedno pytanie, jakiekolwiek

no dobra..........

......dałbyś du,py gejowi za milion euro ?

Opublikowano

@up no i o tym właśnie mówię. Brodzik intelektualny z gimnazjum. Nie wierzę by ktoś starszy był na tyle pusty by pisać takie coś ;)

Dobra, wylogowuje się z tego tematu, bo pisanie z takim pajacem jak ten wyżej to już urąga wszystkim normom.

Edytowane przez Lukas.

Opublikowano

@Lukas.: Dawno nie czytałem na tym forum tak żenujących postów poza działami o grach. Mnóstwo słów, zero treści, zero dystansu i oskarżanie wszystkich o uczęszczanie do gimnazjum. MEDIOCRE!

A plotki o Furiosie w następnym Maxie trochę mnie jednak dziwią. Charlize była rewelacyjna, ale czy kolejna część nie powinna być jednak skrajnie niezwiązana z wydarzeniami Fury Road? Max zrobił swoje i odjechał, to nie może być klasyczny sequel.

Edytowane przez Hejas

Opublikowano

No przecież nowe części to mają być prequele. 

Opublikowano

Mogliby zrobić film z tymi samymi aktorami, gdzie theron grałaby antagonistkę, która nie zna Maxa.

Edytowane przez mate5

Opublikowano
  • Autor

kolejna część powinna być moim zdaniem spokojniejsza i bardziej eksplorować ten post-apokaliptyczny świat. w sumie nawet podtytuł wasteland trochę to sugeruje.

Opublikowano

A skąd takie info?

Poproszę o źródło.

Opublikowano

to opakowanie "futurepak" to coś jak steelbook ? bo ładny awers ma 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam. 

A skąd takie info?

Poproszę o źródło.

Coś mi się poyebało, sorka. :lapka: 

Opublikowano

Nie będzie już Charlize w następnych częściach :smutas:

Opublikowano

No i dobrze. Kolejny film - kolejna historia, w której Max jest quasi oberwatorem.

Opublikowano

Mi tam nie przeszkadzało,że zbyt wiele nie gadał. Te jego pomrukiwanie też miało swój urok.

Opublikowano

ktoś oczekuje od samotnego, wyizolowanego ludka, błąkającego się po wyniszczonym, zdegenerowanym świecie, którego dręczą traumatyczne wspomnienia, że będzie wulkanem elokwencji i spontanicznych reakcji ?  

Opublikowano

Może akurat zależnie od sytuacji on potrafi z siebie wydusić coś więcej niż tylko pojedyncze słowa albo chrumkanie.

Opublikowano

to jest ku.rwa film akcji :rotfl: na ch.uj tutaj dialogi?

Opublikowano
  • Autor

mają być wybuchy i lanie się po pyskach. wy to macie wymagania...

Opublikowano

powinny być one-linery jak w kinie akcji lat 80.

Opublikowano

cobra-original-300x168.jpg

you're disease i am the cure