Ölschmitz 1 517 Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 wszystko mi sie podoba (muza, klimat, aktorzy), ale no nie wiem cgi troche bije po oczach. w poprzednim filmie bylo to subtelniejsze (wlasciwie tylko burza piaskowa + jakies tam efekty ognia itd). tutaj troche smierdzi to full green screenem. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Będzie sztos. A muza taka dobra, no bo ją znowu robi nie kto inny, tylko Junkie XL. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Efekty na poziomie nowych marveli i wszystko jakieś takie sterylne. Wizualnie padaka. Jeszcze niech się okaże, że Hemsworth to młody Immortan Joe Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 24 minuty temu, Shen napisał: Jeszcze niech się okaże, że Hemsworth to młody Immortan Joe Obejrzyj jeszcze raz ten teaser najlepiej tak od 1:12. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 MAD MAX Onanisma Ejaculata. Bilet do kina na pierwszy seans kupuje ja. Mesjasz zbawiciel powraca w postaci kobiety. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Mamy trzecia dekade 21 wieku, 367 filmow od marvela, nie powinnismy juz zauwazac w filmach cgi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Nie każdy je ogląda, więc niektórzy mogą poczuć. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Wstałem rano i było mi smutno, bo same negatywne opinie na necie po tej zajawce. Całe szczęście w większości to marudzenie gimbazy o kobietę w filmie. Jest tez marudzenie na CGI i tutaj się zgodzę niestety. Liczyłem na brak CGI, a już z trailera się wylewa i to w najgorszym wydaniu. Trochę sie obawiam, ale cała reszta na plus. Hemsworth o dziwo bardzo fajny. Muzykę znów robi Junki XL i to jest powód, dla którego warto iść do kina. Kupiłem kino domowe tylko po to, żeby oglądać Fury Road w kółko. edit: aha, rozi miękka faja znów typowo poczuła się zagrożona, że w filmie o furiosie gra kobieta i musiała strzelić swojego merytorycznego minusa;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 trailer kozacki, szkoda tylko, że nie będzie Toma Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 2 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 Jak by miał być, skoro film się rozgrywa ze 20 lat przed Fury Road? Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 695 Opublikowano 2 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 Normalnie byłby Tom, ale Holland Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 198 Opublikowano 2 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 Faktycznie, niektóre CGI wygląda tak, no, tak średnio. W dodatku to nie będzie chase movie jak poprzednik, więc niektórzy mogą się zawieść. Ta muza Junkie XL Będzie day one w kinie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 2 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 Co to za Mad Max bez Charlize i Toma? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 2 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 Prequel. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 2 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 4 hours ago, Faka said: Co to za Mad Max bez Charlize i Toma? 75% mad maxow jest bez nich. Teraz bedzie 80%. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 609 Opublikowano 2 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 Ale ze Mela Gibsona nie ma? Co to za mad max xd 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 2 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 Już nawet Rocky jest bez Stallona, Terminator bez Arnolda wiec po choy Mel w Mad Maxie Przyszedł Hardy i nie mówiąc w Fury Road za wiele rozpierniczyl trylogie z Gibsonem. Co prawda Nux i Charlize okradli trochę go z bycia bohaterem we własnym filmie ale kto by to pamiętał. Spoiler ... Furiosa bo dostala swoj film Cytuj Odnośnik do komentarza
JaskinieTerrigenoweMarvela 104 Opublikowano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 Jak grafika powyższa wskazuje... czy wypożyczając ,,Fury Road" na AppleTV+ w jakości 4K Dolby Atmos & Vision mam dostęp do edycji Black & Chrome? Z opisu rzekomo wygląda, że niby tak... no ale jest też osobna wersja tego obrazu do wypożyczenia/kupienia w SD również na tej platformie, ale za około 30zł, więc pozostaje pytanie: czy za wypożyczenie filmu w tej opcji 10zł, dostaję tą cholerną, mega klimatyczną B&C edycję, czy nie... A to kruci jest istotne. No bo przykładowo zapewne gdzieś na Zavi albo Amazonie można dostać film na dysku Blu-Ray z polskimi napisami, z dostępem do B&C Edition - koszt takiej ,,przyjemności" to granice 250-500zł. xD. Zapewne skończy się na ,,torrentach". Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 618 Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca (edytowane) Już się nie mogę doczekać Edytowane 19 Marca przez Sep 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 695 Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca The Man Who Sold The World <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca To cgi XD Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca Ale motocyklowy rydwan spoko. Tylko Chris i tak nadal jak Thor wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca Niestety, po Fury Road, które było celebracją praktycznych efektów specjalnych, ktoś zajrzał do excela i mu się nie zgadzało. Mnie to CGI kłuje w oczy, może coś podciągną do premiery (w co wątpie). Trochę śmieszne, że Hemsworth próbuje grać Hardy'ego z DK:R. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 20 Marca Udostępnij Opublikowano 20 Marca Ogółem wreszcie świetny trailer tego filmu i nawet się jaram tylko jak pisze Shankor chyba uznali że taniej niestety robić cgi i poniekąd w jakimś tam stopniu pozbywają się tego co mocno cechowało fury road Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi