Opublikowano 9 lipca 20159 l Robert gonera \m/ szacuneczek za wrocławski festiwal interscenario. z serialowych dupeczek lubię emilkę z pierwszej miłości xd.
Opublikowano 9 lipca 20159 l Że też jeszcze nikt nie wkleił żadnego zdjęcia tej pani. Edytowane 9 lipca 20159 l przez Wooyek
Opublikowano 9 lipca 20159 l Autor Robert gonera \m/ szacuneczek za wrocławski festiwal interscenario. z serialowych dupeczek lubię emilkę z pierwszej miłości xd. No i zagrał w najlepszym polskim filmie w historii
Opublikowano 9 lipca 20159 l Ja się w m jak miłość zatrzymałem wtedy, jak gachem tej sędziny był robert gonera, to było z ponad 10 lat temu. A co się dzieje z Krzysztofem czyli tatą mroczków? Ostatnio podobno w ogóle się nie pojawia.
Opublikowano 9 lipca 20159 l ellen barkin w this boys life ociera sie mocno o ideał, bardziej niż w sea of love. statyczne zdjęcia oczywiście tego nie uchwycą
Opublikowano 10 lipca 20159 l no dzięki Przełącz się na tvp polonia. W powtórkach podobno jeszcze żyje.
Opublikowano 22 listopada 20159 l Autor Dzisiaj kończy 31 lat, syćkiego nolepsego Scarlett I Madds również <3
Opublikowano 2 grudnia 20159 l Autor Dobra seksmaszina, ostatnio chciała rolę Jessici Jones, ale Krysten Ritter wygrała.
Opublikowano 4 stycznia 20169 l Autor Będzie. A z ostatniej chwili, ta przystojna pani zagra postać Pameli 'Sex on the yacht' Anderson (czyli C.J. Parker):
Opublikowano 4 stycznia 20169 l Autor Że co, będzie filmowy remake Baywatch? No tak, serial już jest nostalgically profitable to trzeba zrobić film. Czekam na Brygadę Acapulco. Tak. Ja ciągle czekam na MAJGAJWERA
Opublikowano 4 stycznia 20169 l Ja ciągle czekam na MAJGAJWERA Ani mi się ważą. Niech nie niszczą legendy.
Opublikowano 4 stycznia 20169 l Autor No Ryczard już nie wydoli ale kogoś równie charyzmatycznego by się znalazło
Opublikowano 5 stycznia 20169 l Że co, będzie filmowy remake Baywatch? No tak, serial już jest nostalgically profitable to trzeba zrobić film. Czekam na Brygadę Acapulco. Beka beką, ale w rimejku zagra jedyna w swoim rodzaju Alexandra Daddario.
Opublikowano 5 stycznia 20169 l nie wiem czy bym wytrzymał minutę patrząc w te oczy, sa straszne. Mówię o górnych.