Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 723
  • Wyświetleń 111,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Moim zdaniem możemy mieć w tym roku do czynienia z najlepszą Fifą, na bank najlepszą na current-geny.  Wbrew pozorom zmiany w gameplay'u są spore,  na filmikach tego nie widać, nie oznacza to jednak,

• http://www.psxextreme.info/topic/111601-fifa-manual-czyli-jechanie-na-recznym/   Milo sie rozmawialo, trzymaj sie cieplo!

• dobry przykład momentum. Koleś przypadkiem gdzieś podał i od razu 1-2 ale nie dałem za wygraną. Manual > Asysta Pozdrawiam

Opublikowano

Tego Szpakowskiego mogli by już odpuścić. I wkleić w serię duet z NC+ który komentuje Ligę angielską ;)

Opublikowano

Za rok panowie, za rok [emoji38]

Czy demo, ktore ma wyjsc bedzie na wszystkie platformy tego samego dnia dostepne (08.09)?

Opublikowano

219, 229 wersja UT w saturnach i standardowo pare dni przed oficjalna premiera.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jak co roku Fifę mam 3-4 dni przed premierą. Ostatnia cena na premierę to 219 zł w MM Opole. Teraz widzę za 229 zł.

Opublikowano

elo elo demo mozna sciagac z konta zalozonego na Nową Zelandię. Pozdro; )

Opublikowano

rzeczywiście :) tylko nie będę specjalnie konta zakładał by parę godzin wcześniej pograć :)

Demo ma 4,2 GB 

Edytowane przez marekjw2523

Opublikowano

o borze, jak guma dalej w animce, rwana w dodatku tak jak zaczęła od 14stki na niu dżenerejszyn. Żałosne, oprawa zero zmian, to już nawet nie można nazwać kosmetyką. To jest charkania wam w ryj. 

Opublikowano

Ktoś z Was ma może doświadczenia z sklepami odnośnie preordera na FIFY? Rozglądam się od pewnego czasu i zastanawiam się gdzie zamówić najbliższą "16", aby mieć w przededniu premiery.

Opublikowano

Ktoś z Was ma może doświadczenia z sklepami odnośnie preordera na FIFY? Rozglądam się od pewnego czasu i zastanawiam się gdzie zamówić najbliższą "16", aby mieć w przededniu premiery.

A na co ci preorder ? skoro i tak będziesz mógł kupić w MM w poniedziałek. Z tego co wiem od znajomego a który kupuję co roku fifkę zawsze ma parę dni wcześniej i to w MM.

Opublikowano

Na twitchu jest od cholery streamów nawet z fulla niby.. 

Opublikowano

i na co wam te stramy? 

odpalcie sobie 15, będziecie mieli to samo.

Opublikowano

Filmiki filmikami, mi gra sie super. Duzo zmian wzgledem 15tki