Opublikowano 2 września 20159 l Tego Szpakowskiego mogli by już odpuścić. I wkleić w serię duet z NC+ który komentuje Ligę angielską
Opublikowano 2 września 20159 l No, czytam newsa o "nowym komentarzu" to myślałem, że wreszcie koniec ze szpakiem, a tu znowu on...
Opublikowano 2 września 20159 l Za rok panowie, za rok [emoji38] Czy demo, ktore ma wyjsc bedzie na wszystkie platformy tego samego dnia dostepne (08.09)?
Opublikowano 3 września 20159 l ile kosztowała fifa 15 w sklepach naziemnych na ps 4, na premierę. Bliżej 200 czy 250 zł ?
Opublikowano 3 września 20159 l 219, 229 wersja UT w saturnach i standardowo pare dni przed oficjalna premiera. Edytowane 3 września 20159 l przez easye
Opublikowano 3 września 20159 l Jak co roku Fifę mam 3-4 dni przed premierą. Ostatnia cena na premierę to 219 zł w MM Opole. Teraz widzę za 229 zł.
Opublikowano 7 września 20159 l elo elo demo mozna sciagac z konta zalozonego na Nową Zelandię. Pozdro; )
Opublikowano 7 września 20159 l rzeczywiście tylko nie będę specjalnie konta zakładał by parę godzin wcześniej pograć Demo ma 4,2 GB Edytowane 7 września 20159 l przez marekjw2523
Opublikowano 7 września 20159 l o borze, jak guma dalej w animce, rwana w dodatku tak jak zaczęła od 14stki na niu dżenerejszyn. Żałosne, oprawa zero zmian, to już nawet nie można nazwać kosmetyką. To jest charkania wam w ryj.
Opublikowano 7 września 20159 l Ktoś z Was ma może doświadczenia z sklepami odnośnie preordera na FIFY? Rozglądam się od pewnego czasu i zastanawiam się gdzie zamówić najbliższą "16", aby mieć w przededniu premiery.
Opublikowano 7 września 20159 l Ktoś z Was ma może doświadczenia z sklepami odnośnie preordera na FIFY? Rozglądam się od pewnego czasu i zastanawiam się gdzie zamówić najbliższą "16", aby mieć w przededniu premiery. A na co ci preorder ? skoro i tak będziesz mógł kupić w MM w poniedziałek. Z tego co wiem od znajomego a który kupuję co roku fifkę zawsze ma parę dni wcześniej i to w MM.
Opublikowano 7 września 20159 l przecież to jest fake mam to z innego forum z ps3site koleś dał tam ten filmik http://www.ps3site.pl/forum/topic/82833-fifa-16/page-32 Edytowane 7 września 20159 l przez keczu78