Opublikowano 16 września 20159 l U mnie normalnie działa. Właśnie otworzyłem paczki, z lepszych wpadli Ter Stegen, Roberto, Blind i Vietto. Ehh kusi żeby na premierę wziąć, ale jednak PES bardziej mi się spodobał.
Opublikowano 16 września 20159 l A na jakich przeglądarkach wchodzicie? I na jakim sprzęcie graliście w FUT? Może problem dotyczy tylko kont z Plejaka.
Opublikowano 16 września 20159 l Jak to działa? Skoro grałem w 15' na XO, a teraz mam PS4 i nie mogę wybrać w listy PS4 to coś z tym mogę zrobić? Kicha... 4 paczki a z lepszych wpadł mi tylko Lucas Leiva, Jedvaj i Holtby... Kiszka. Edytowane 16 września 20159 l przez Koleś88
Opublikowano 17 września 20159 l Prezentacja polskiego komentarza na przykładzie meczu Real vs Barcelona. Zaraz dodam jeszcze Barcelona vs Roma. REAL VS BARCELONA: https://onedrive.live.com/redir?resid=878A350E03311380!659&authkey=!ACI-yNbhSYhfvow&ithint=video%2cmp4 BARCELONA VS ROMA: https://onedrive.live.com/redir?resid=878A350E03311380!660&authkey=!AC0_9FLqoCHSK8s&ithint=video%2cmp4 Edytowane 17 września 20159 l przez Graczdari
Opublikowano 17 września 20159 l W 4:44 "Krystian Ronaldo", a tyle opinii zbierali na facebooku co zmienić. Pewnie znowu po paru meczach się trzeba będzie na angielski przestawić.
Opublikowano 17 września 20159 l Polski komentarz to zmarnowany potencjał już na starcie. Zamiast wstawić kultowe teksty Szpaka, lecą jakieś koszmary w stylu "im sie nie chce i nie zechce nawet gdy ich ktoś połechce". Ktoś w EA Polska jest idiotą.
Opublikowano 17 września 20159 l Polski komentarz to zmarnowany potencjał już na starcie. Zamiast wstawić kultowe teksty Szpaka, lecą jakieś koszmary w stylu "im sie nie chce i nie zechce nawet gdy ich ktoś połechce". Ktoś w EA Polska jest idiotą. Kultowe teksty Szpaka w fifie przejadły sie już jakieś 3 lata temu , a w realu już jakieś 15.
Opublikowano 17 września 20159 l Ma ktoś jakieś info "spod lady", kiedy poszczególne sklepy internetowe planują wysyłkę? Bo nie wiem, gdzie brać preorder, żeby było najszybciej
Opublikowano 17 września 20159 l Kogo obchodzi komentarz xD ? Tych pajaców zawsze się wycisza... ja chyba nie wytrzymam i wezmę z rynku.. Dzięki Ea Access już mógł bym grać
Opublikowano 17 września 20159 l nie wiem gram z angielskim Edytowane 17 września 20159 l przez sosnaa
Opublikowano 17 września 20159 l Kto gra w FIFE z polskim komentarzem? - Tak, to pytanie retoryczne. Wiadomo, że nikt kto rozumie choć podstawy angielskiego.
Opublikowano 17 września 20159 l Pogralem w fife poprzez ea access na kanapie z bratem. I jak demo mi się podobało,to full bardziej przypomina mi Fife 15. Bramki jak zawsze w doliczonym czasie gry wpadają,bramkarz zamiast wypluc piłkę gdzieś na różny,albo w obrońców, podaję do napastnika. Silva z messim głowy wygrywają,ogólnie jak po demie chciałem fula,to po ea access poczekam na uzywke.
Opublikowano 18 września 20159 l Faktycznie tępo jest trochę podkrecone co moim zdaniem jest na minus, tak jak bylo w demie bylo idealnie.
Opublikowano 18 września 20159 l w rejonie zagłębia dąbrowskiego 21.09 xgamecenter Dąbrowa G. Jaworzno, 239 zł 22.09 games4you Sosnowiec 219 zł edycja zwykła 259 zł rozszerzona