Graczdari 297 Opublikowano 18 września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 września 2015 Ja gram od parunastu godzin w tą FIFE po sieci i kompletnie nie mogę się z 15stki przestawić. Niby nie wiele zmian, ale...... Kompletnie leży u mnie gra bez piłki. Nie wiem, według mnie ten motyw jest skopany i co chwile z tego tyłu wynika jakiś babol i zamieszanie. Druga kwestia to tempo, które siadło strasznie. Niby plus -> wygląda to bardziej realistycznie, ale siadło tak mocno że przestawic mi się cholernie trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 345 Opublikowano 19 września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 września 2015 Czyli tempo gry jak w demie? Cytuj Odnośnik do komentarza
keczu78 55 Opublikowano 19 września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 września 2015 w rejonie zagłębia dąbrowskiego 21.09 xgamecenter Dąbrowa G. Jaworzno, 239 zł 22.09 games4you Sosnowiec 219 zł edycja zwykła 259 zł rozszerzona Mają już na sklepie czy tylko ceny podali ? Cytuj Odnośnik do komentarza
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 19 września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 września 2015 w tych dniach mają mieć na sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza
karmaster 360 Opublikowano 19 września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 września 2015 Jeśli ktoś brał pre-order edycji deluxe na PS4 albo xO w empiku, to radzę anulować i wziąć od nowa bo obniżyli cenę do 225zł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ofsajd 1 106 Opublikowano 19 września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 września 2015 dlaczego wersja delux jest wszędzie tańsza od zwykłej edycji? :o Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 19 września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 września 2015 Dzięki za info Chyba się skuszę. Do najbliższego empiku mam ok 60km, więc trochę lipa, ale może Ktoś napisać jak wygląda wysyłka w empiku? tzn. Jest szansa, że dostanę grę najpóźniej 24.09 czy często walą w ch... ? Cytuj Odnośnik do komentarza
mlody23 26 Opublikowano 19 września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 września 2015 Ja zamawiałem u nich 4 gry w przedsprzedaży i 2 dostałem dzień po premierze niestety, wiec różnie bywa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tigro 1 Opublikowano 19 września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 września 2015 Dzięki wielkie @karmaster, Empik faktycznie ładną obniżkę rzucił. Dobrze, że się wstrzymałem z zamówieniem z innych źródeł A wie ktoś może, jak wygląda porównanie dostawy do salonu i przez kuriera z Empiku? @mlody23 pisał o tym, że z kurierem bywa loteria - a czy w salonie zawsze jest na czas/zdarza się przed premierą? Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 345 Opublikowano 19 września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 września 2015 Ludzie, jak macie blisko do wiekszych sklepow, to po co zamawiacie kurierem, skoro w poniedzialek wiekszosc sklepow bedzie miala FIFE na polkach? Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 19 września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 września 2015 Dzięki wielkie @karmaster, Empik faktycznie ładną obniżkę rzucił. Dobrze, że się wstrzymałem z zamówieniem z innych źródeł A wie ktoś może, jak wygląda porównanie dostawy do salonu i przez kuriera z Empiku? @mlody23 pisał o tym, że z kurierem bywa loteria - a czy w salonie zawsze jest na czas/zdarza się przed premierą? Nie ma znaczenia czy zamówisz kuriera z dostawą do domu czy do salonu. Sklep internetowy i stacjonarne placówki działają samodzielnie więc nawet jeśli będą pudełka z grą na półce swojej kopii nie dostaniesz dopóki nie dotrze do salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 790 Opublikowano 19 września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 września 2015 Więc tak moi drodzy koledzy... Muve.pl wysyła FIFA 16 od poniedziałku (premiera w czwartek), do tego darmowa wysyłka, a w prezencie jeszcze macie zniżkę 20 zł po wpisaniu kodu na wersję DELUX: FIFA16-D-NG-FIFASERWIS oraz ZWYKŁA: FIFA16-NG-FIFASERWIS. Na PS4 i XOne. Delux 249 zł, zwykła chyba 229 zł Preordery oczywiście z paczkami Fut... Nie ma za co:) Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 469 Opublikowano 19 września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 września 2015 Pogralem z 3 mecze w ultimejta i fajnie się w to gra,jak we wcześniejszej fifie mogłem na asystach x i podania były jak po sznurku, to tutaj jest mnóstwo niedokladnosci Fakt,że gram składem 2 ligi angielskiej,gdzie zawodnicy mają ovr 65max to może dlatego. Grałem przeciwko złotym ekipom czytałem i czyscilem bronzowymi obrońcami jak chciałem,więc obrona gra się pewnie. Mam wrażenie,że na kanapie i utimejcie gra się inaczej, a tempo i rozgrywane akcji, w ut co dziwne bardziej mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tigro 1 Opublikowano 19 września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 września 2015 @easye - bo kupując w większym sklepie w dniu premiery nie dostanie się bonusów z preordera @kes - ou, no to nieciekawie W takim razie chyba zmienię na kuriera do domu, skoro dojazd do Empiku i tak nie daje mi żadnej przewagi jeśli chodzi o termin odbioru. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 345 Opublikowano 19 września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 września 2015 (edytowane) oczywiscie ze sie dostaje - od dawna te wszystkie wersje delux i z paczkami sa na polkach. Edytowane 19 września 2015 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 19 września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 września 2015 Więc tak moi drodzy koledzy... Muve.pl wysyła FIFA 16 od poniedziałku (premiera w czwartek), do tego darmowa wysyłka, a w prezencie jeszcze macie zniżkę 20 zł po wpisaniu kodu na wersję DELUX: FIFA16-D-NG-FIFASERWIS oraz ZWYKŁA: FIFA16-NG-FIFASERWIS. Na PS4 i XOne. Delux 249 zł, zwykła chyba 229 zł Preordery oczywiście z paczkami Fut... Nie ma za co:) Juz myslalem, ze Deluxe 249zl przed rabatem a to 269zl. Eee zostaje w empiku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tigro 1 Opublikowano 19 września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 września 2015 oczywiscie ze sie dostaje - od dawna te wszystkie wersje delux i z paczkami sa na polkach. A jak z otrzymaniem kodu na te wszystkie "pre-orderowe" DLC (wypożyczenia, paczki, cieszynki) w takim razie? Bo jego zawsze sklep dodawał osobno, a nie w pudełku z grą - odbiera się go w jakimś punkcie obsługi czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 19 września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 września 2015 Empik wysyła kody na mail. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 345 Opublikowano 19 września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 września 2015 (edytowane) oczywiscie ze sie dostaje - od dawna te wszystkie wersje delux i z paczkami sa na polkach. A jak z otrzymaniem kodu na te wszystkie "pre-orderowe" DLC (wypożyczenia, paczki, cieszynki) w takim razie? Bo jego zawsze sklep dodawał osobno, a nie w pudełku z grą - odbiera się go w jakimś punkcie obsługi czy jak? Paczki od 2-3 lat przeciez zawsze sa w pudelkach - wersje z 20toma, 40toma, cieszynki i inne (pipi)y masz opisane dokladnie na pudelku, a saturny i inne sklepy oprocz zwyklych wersji biora takze te. Do zwyklych sklepy dostaja maile, ktore rozsylaja klientom, dlatego tez zamowienia przedpremierowe, by dostac gre 4 dni pozniej niz wszyscy jest totalnie bez sensu. Edytowane 19 września 2015 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 19 września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 września 2015 no dokładnie, każde miasto które ma kilkadziesiąt tysięcy mieszkańców ma sklepy z grami, gdzie można przyjść i 2-3 dni przed premierą dostać kopie każdej gry, bez preordera, dostając wszelkie bonusy zarezerwowane dla preorderowców. Ja mieszkam w 120 tyś mieście i takich sklepów mam 5 plus euro agd, empik, auchen. Kody wysyłają na maila, więc po co ta spina i śledzenie przesyłek, kurierów czy pożal się boże odbiór w tych automatach pocztowych Cytuj Odnośnik do komentarza
Tigro 1 Opublikowano 19 września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 września 2015 (edytowane) oczywiscie ze sie dostaje - od dawna te wszystkie wersje delux i z paczkami sa na polkach. A jak z otrzymaniem kodu na te wszystkie "pre-orderowe" DLC (wypożyczenia, paczki, cieszynki) w takim razie? Bo jego zawsze sklep dodawał osobno, a nie w pudełku z grą - odbiera się go w jakimś punkcie obsługi czy jak? Paczki od 2-3 lat przeciez zawsze sa w pudelkach - wersje z 20toma, 40toma, cieszynki i inne (pipi)y masz opisane dokladnie na pudelku, a saturny i inne sklepy oprocz zwyklych wersji biora takze te.Do zwyklych sklepy dostaja maile, ktore rozsylaja klientom, dlatego tez zamowienia przedpremierowe, by dostac gre 4 dni pozniej niz wszyscy jest totalnie bez sensu. Jak są jak nie ma? W zeszłym roku nawet brałem pre-order i kody miałem dosyłane później na maila tak jak koledzy wyżej wspominają. Właśnie dlatego ciekawi mnie, jak to wygląda jeśli wezmę w jakimś sklepie typu MM/Saturn/Euro. Tam kasjerka mnie o mail przecież nie spyta. Edytowane 19 września 2015 przez Tigro Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 20 września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 września 2015 No to zyebałem z tym preorderem z konsole i gry, no ale może we wtorek przyjdzie nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
michal89a23 1 Opublikowano 20 września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 września 2015 Wie ktoś może gdzie fifa 16 będzie prędzej dostępna Fifa 15 w zeszłym roku kupiłem 2 dni przed premierą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
złoty 4 Opublikowano 20 września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 września 2015 handicap jest taki sam jak w 15 czy trochę to osłabili.Chodzi mi głównie o sezony online Cytuj Odnośnik do komentarza
xMatinx 36 Opublikowano 20 września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 września 2015 Jeeeb luta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi