easye 3 373 Opublikowano 25 września 2015 Opublikowano 25 września 2015 Jezeli macie Nat 2, publiczny adres IP, wszystkie porty otwarte, ewentualnie konsole w DMZ, a nadal sa problemy, to sprobuj w ustawieniach sieci wpisac DNSY googla (8.8.8.8 oraz 8.8.4.4) Cytuj
oczysk 14 Opublikowano 25 września 2015 Opublikowano 25 września 2015 Czyli jak co roku w temacie fify i pesa zaraz po premierze, "o maj gasz najlepsza gra piłkarska od lat!!!" , a za chwile "ta gra to koorwa nie warta złotówki..." Nie ogarniam, jak od kilku lat nie można zrobić normalnego AI, żeby nie można było sobie pograć w singla nawet. To jest paranoja:( Więc hype mi opadł, przynajmniej odłoże zakup PS4 do listopada:) 1 Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 25 września 2015 Opublikowano 25 września 2015 tez nie kumam tego, w czasem psx i ps2 super gralo sie z AI, moze nawet za latwo bo z reguly slabo atakowalo, ale od ery ps3/x360 do teraz to dramat - wyzsze poziomy trudnosci to jeden wielki skrypt: bramki w ostatniej akcji meczu, cudowne strzaly z wolnego, chojniczanka grajaca jak barca w najlepszych latach, nagla ociazalosc naszych pilkarzy itp 1 Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 25 września 2015 Opublikowano 25 września 2015 Co ja pacze w necie... Ludzie wystawiaja 30K Coinsow za +-80zl Legalne to w ogole u Nas? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 25 września 2015 Opublikowano 25 września 2015 A czemu nie? Handel coinsami zawsze był, EA chcialo z tym jakos walczyć, ale nie wiem raczej im się nie uda. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 25 września 2015 Opublikowano 25 września 2015 To chyba sam zaczne tym dilowac ! Cytuj
MacGyver_PL 0 Opublikowano 25 września 2015 Opublikowano 25 września 2015 (edytowane) Oczywiście, że tam powinien być faul. Zobacz na pierwszą akcję, a nie drugą. Mój zawodnik wsadził nogę przed przeciwnika(atak na przeciwnika, a nie piłkę=faul), ten się zaciął, a dopiero drugi zawodnik wbiegł przed piłkę. Takie rzeczy fifa normalnie odgwizduje, a tutaj zero reakcji co pokazuje, że faule są zwyczajnie popsute. Tak, patrzyłem na pierwszą akcję Wsadził nogę przed przeciwnika, wchodząc mu w linię biegu Nie ma faulu. Czyli wg Ciebie faulu nie ma tylko wtedy jeśli zostanie dotknięta piłka? ooook A wejście 'sankami' w piłkę i potem złamanie nogi to co? Czysto gramy dalej? Pozdrawiam Edytowane 25 września 2015 przez MacGyver_PL Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 25 września 2015 Opublikowano 25 września 2015 To chyba sam zaczne tym dilowac ! Wiadomo ja jak skończyłem grać na FIFIE 13 to sprzedałem cały swój skład i coinsy za jakies 60zł nie były to kokosy, ale zawsze coś no i sprzedałem to na takim sajcie, który po niskiej cenie brał ale przynajmniej gwarancja hajsu była. Macgyver wydaje mi się, że tam był faul bo on wszedł mu w nogę przez co go zahaczył i takie coś jest faulem Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 25 września 2015 Opublikowano 25 września 2015 (edytowane) FUT w tym roku to absolutne mistrzostwo swiata. Gameplay jest tak wywazony, ze nawet z koksami jest spokojnie szansa wygrac. Sam zlozylem sobie Serie A, z Felipe Andersone, Dzeko, Blaszczykowskim, Szczesnym - nawet Glika kupilem - mecze z reguly koncza sie bezbramkowymi remisami, wynikami typu 2:1, 1:1 - pieknie sie gra! Czyli jak co roku w temacie fify i pesa zaraz po premierze, "o maj gasz najlepsza gra piłkarska od lat!!!" , a za chwile "ta gra to koorwa nie warta złotówki..." Nie ogarniam, jak od kilku lat nie można zrobić normalnego AI, żeby nie można było sobie pograć w singla nawet. To jest paranoja:( Więc hype mi opadł, przynajmniej odłoże zakup PS4 do listopada:) ja np. nie ogarniam jak w sportowki mozna grac w singlu... Zreszta tak jak Ficus - no ja jakos nigdzie tak duzej fali krytyki o jakiej piszecie w internetach nie widze, chyba ze chodzi wam o te 3 osoby z tego tematu ? xD Na oficialnym forum ludzie placza, ze jest za trudno, ze skrocili dryblingi i kiwki, ze responsywnosc im przeszkadza - no ja wlasnie tego oczekiwalem po 15tce, gdzie jednym napastnikiem mogles minac 4 obroncow, albo przebiec na turbo pol boiska. Jedyne co mozna obecnie tej grze zarzucic, to ciut szybsze tempo rozgrywki w sezonach online, niz w pozostalych trybach, a i tak zalezy wszytsko od tego z kim gramy i jakie zespoly wybierzemy... Edytowane 25 września 2015 przez easye Cytuj
falcon87pl 123 Opublikowano 25 września 2015 Opublikowano 25 września 2015 Wróciłem! . . . [...] graj na RĘCZNYM STEROWANIU [...] Welcome Home!! 1 Cytuj
MacGyver_PL 0 Opublikowano 25 września 2015 Opublikowano 25 września 2015 ja np. nie ogarniam jak w sportowki mozna grac w singlu... Zreszta tak jak Ficus - no ja jakos nigdzie tak duzej fali krytyki o jakiej piszecie w internetach nie widze, chyba ze chodzi wam o te 3 osoby z tego tematu ? xD Na oficialnym forum ludzie placza, ze jest za trudno, ze skrocili dryblingi i kiwki, ze responsywnosc im przeszkadza - no ja wlasnie tego oczekiwalem po 15tce, gdzie jednym napastnikiem mogles minac 4 obroncow, albo przebiec na turbo pol boiska. Poczekaj chwilę, jak ludzie ogarną tę grę. Dopiero premiera była, a Wy juz się podniecacie, że nie można całego boiska przejść i strzelić po kick offie. Sieciowe (nene)eczki zaraz wykminią jak to zrobić i zaczną psuć zabawę innym 1 Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 25 września 2015 Opublikowano 25 września 2015 (edytowane) MacGyver - przez lata na tym forum slyszalem o wszystkim na temat FIFY! Przywolywana obecnie 13tka jako ideal miala handicap, momentum, slupki, zglitchowane glowki, roznice miedzy Home a Away, ale Kick Off Glitch chyba przebija wszystko. Nawet nie bede wchodzil w dyskusje, sam w FIFE obecnie gram srednio slabo, ale w 99,9% przypadkow odbieram pilke typom lecacym od razu na bramke bez najmnijszych problemow. Przyzwyczailem sie takze, ze najwiecej problemow z glitchami maja kolesie, ktorzy srednio wygrywaja 1 mecz na 5 - no mnie nie przekonuja... Edytowane 25 września 2015 przez easye Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 25 września 2015 Opublikowano 25 września 2015 A możecie polecić jakąś stronę bądź dobry artykuł pt: "How to play"? Wczoraj pograłem kilka godzin, obczaiłem treningi, sterowanie i ogólnie człowiek się gubi, ale to dobrze. Od zera do bohatera jak to mawiają + jeszcze zapytam jako prawdziwy nowicjusz: na poprzednich stronach pisaliście o zagraniu L1 + 3x kwadrat. W sensie mam mieć wciśnięte L1 i szybko 3x "mashować" kwadrat? Cytuj
MacGyver_PL 0 Opublikowano 25 września 2015 Opublikowano 25 września 2015 MacGyver - przez lata na tym forum slyszalem o wszystkim na temat FIFY! Przywolywana obecnie 13tka jako ideal miala handicap, momentum, slupki, zglitchowane glowki, roznice miedzy Home a Away, ale Kick Off Glitch chyba przebija wszystko. Nawet nie bede wchodzil w dyskusje, sam w FIFE obecnie gram srednio slabo, ale w 99,9% przypadkow odbieram pilke typom lecacym od razu na bramke bez najmnijszych problemow. Przyzwyczailem sie takze, ze najwiecej problemow z glitchami maja kolesie, ktorzy srednio wygrywaja 1 mecz na 5 - no mnie nie przekonuja... Ale ja tylko mówię, żebyś nie chwalił dnia przed zachodem słońca Jestem pewien, że niebawem (chciałbym się mylić!) (nene)eczki zaczną psuć Ci dużo krwi Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 25 września 2015 Opublikowano 25 września 2015 (edytowane) A możecie polecić jakąś stronę bądź dobry artykuł pt: "How to play"? Wczoraj pograłem kilka godzin, obczaiłem treningi, sterowanie i ogólnie człowiek się gubi, ale to dobrze. Od zera do bohatera jak to mawiają + jeszcze zapytam jako prawdziwy nowicjusz: na poprzednich stronach pisaliście o zagraniu L1 + 3x kwadrat. W sensie mam mieć wciśnięte L1 i szybko 3x "mashować" kwadrat? Najlepiej graj online, jak nie chcesz psuc sobie krwi dodaj paru znajomych i graj ze znajomymi. 2. Dokladnie tak, L1 + 3razy dosrodkowanie. Edytowane 25 września 2015 przez easye Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 25 września 2015 Opublikowano 25 września 2015 Panowie jest jakas szansa na lige/puchar forumkowa/y ? Cytuj
rapen 4 Opublikowano 25 września 2015 Opublikowano 25 września 2015 Problem.... sezony online, biore Inter (4,5*) na 6 meczy trafilem raz na Juve i 5x na Manu (obie po 5*) nawet jak dawalem wyszukiwanie restrykcyjne. A teraz problem taki ze niby 13k ludzi a od 15min nie moge nikogo znalezc o_O nawet jak dalem wyszukiwanie dowolne. WTF? Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 25 września 2015 Opublikowano 25 września 2015 Panowie jest jakas szansa na lige/puchar forumkowa/y ?Ja juz raz organizowalem lige forumowa w dziale PESa, mozesz zajrzec i zobaczyc jak sie skonczyla 1 Cytuj
MacGyver_PL 0 Opublikowano 25 września 2015 Opublikowano 25 września 2015 (edytowane) ja mogę tylko przeprosić, że to ze względu na problemy osobiste i oj*banie mieszkania Wracając do Fify16...pograłem trochę. Wkurza mnie, że mimo, że gram z (nene)uszkami, których zagrania czytałem we wczorajszej gazecie, to i tak nie mogę czasem przeciąć podań. Taka słaba responsywność jest, że to głowa mała. -.- Edytowane 25 września 2015 przez MacGyver_PL Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 25 września 2015 Opublikowano 25 września 2015 (edytowane) Nie no Ty i tak mocno z exelami pomogles. Ja obecnie nie potrafie strzelac - gniote typow caly mecz i zdarza sie ze przegram 1:0 xD Edytowane 25 września 2015 przez easye 1 Cytuj
Croc 79 Opublikowano 25 września 2015 Opublikowano 25 września 2015 tez nie kumam tego, w czasem psx i ps2 super gralo sie z AI, moze nawet za latwo bo z reguly slabo atakowalo, ale od ery ps3/x360 do teraz to dramat - wyzsze poziomy trudnosci to jeden wielki skrypt: bramki w ostatniej akcji meczu, cudowne strzaly z wolnego, chojniczanka grajaca jak barca w najlepszych latach, nagla ociazalosc naszych pilkarzy itpGrało sie kijowo bo za łatwo było. Teraz wyzwanie budują na przegoetym skrypcie i tez gra sie zle. Musza powstac bardziej zaawansowane modele S.I by konsola nie ozukiwała, a grało sie z jakims wyzwaniwm 1 Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 25 września 2015 Opublikowano 25 września 2015 Jak dla mnie gra dużo dużo lepsza od 15, tempo dosyć szybkie ale mimo to na 10 meczów miałem jeden wynik 4:0, reszta zacięte mecze zazwyczaj 1:0, 1:1, 2:1 itp nie ma hokeju moze po prostu trzeba umieć sie bronić (pisze o sezonach online nie ultimate) I proszę jaka brameczka wpadła na inauguracje i to Lechem 3 Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 26 września 2015 Opublikowano 26 września 2015 Ale ten polski komentarz to jednak bieda Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 26 września 2015 Opublikowano 26 września 2015 Masakra, Laskowski ma taki fajny glos a praktycznie nic nie gada. Jest na feacie u Szpakowskiego tylko Panowie o co chodzi z tym "zamienic zawodnika koncepcyjnego"? Zeby zaliczyc wszystkie te wyzwania, bo nie bardzo pamietam z poprzedniej odslony Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi