Gość Opublikowano 28 września 2015 Opublikowano 28 września 2015 Czyli w FIFA nie działa online... Nawet to już popsuli. Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 28 września 2015 Opublikowano 28 września 2015 Może naprawcie sobie neta bo od premiery wszystko działa... 1 Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 28 września 2015 Opublikowano 28 września 2015 U mnie wszystko też ok, jeśli chodzi o online. Czasem dłużej szuka przeciwnika, trzeba wyjść do głównego okna (w moim przypadku UT),wrócić i powinno znaleźć. Rozegrałem w Ultimate dobrze ponad 50 meczów i ze 3-4 razy mnie rozłączyło w trakcie meczu, ale nie zaliczyło ani razu jako rozegrany. Cytuj
INsejn 1 Opublikowano 28 września 2015 Opublikowano 28 września 2015 Jeżeli kogoś irytują oszustwa konsoli w "karierze" to polecam te ustawienia: http://www.operationsports.com/forums/ea-sports-fifa-sliders/855682-fifa-16-os-community-sliders.html Różnica duża, przynajmniej teraz mecze wyglądają na zacięte i nie ma przekłamań na korzyść konsoli. 1 Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 28 września 2015 Opublikowano 28 września 2015 (edytowane) Panowie jak to jest z tymi kodami na paczki przedpremierowe ? One sa rozdawane danego dnia ? Bo wpisalem i nie dostalem zadnej. Edytowane 28 września 2015 przez easye Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 28 września 2015 Opublikowano 28 września 2015 Ja dostałem pierwsza po 48h. Następna chyba za tydzień. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 28 września 2015 Opublikowano 28 września 2015 Jak po 48h? Ja dostalem pierwsze dwie od razu po zakupie DE i wbiciu kodu. Nastepne dostalem dzis, wiec mysle, ze beda wrzucac co poniedzialek po 2 paczki. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 28 września 2015 Opublikowano 28 września 2015 Tak co poniedzialek, ale po 1dnej. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 28 września 2015 Opublikowano 28 września 2015 Po jednej z normalnej edycji, z Deluxe po 2 paczki. Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 29 września 2015 Opublikowano 29 września 2015 Jak po 48h? Ja dostalem pierwsze dwie od razu po zakupie DE i wbiciu kodu. Nastepne dostalem dzis, wiec mysle, ze beda wrzucac co poniedzialek po 2 paczki. U mnie jest dokładnie tak samo. Wczoraj wyjąłem 3 złote paczki (1 normalna i 2x premium z edycji Deluxe). Kod zadziałał zaraz po wpisaniu go do PSS. Jedynie musiałem wyjść z trybu FUT i wejść ponownie. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 29 września 2015 Opublikowano 29 września 2015 Companion dzis zaszalal raz mialem tylko 1k coinsow, pare razy po 500cs, dwie chyba srebrne paczki a dzis... 2500 coinsow Cytuj
MacGyver_PL 0 Opublikowano 29 września 2015 Opublikowano 29 września 2015 Pytanie odnośnie trybu menadżerskiego: Czy ktoś z Was gra? Czy wiecie może czy piłkarz mający 3* w zwodach może się wytrenować w dryblingu i nabyć kolejną gwiazdkę? Pytam, bo w PES zauważyłem, że robiąc zwody, piłkarze nabywają nowych umiejętności lub jest komunikat, że zaczynają ćwiczyć coś tam i po pewnym czasie można określoną sztuczkę wykonać. Jak jest w Fifie? do tej pory przypisane gwiazdki sztuczek zostawały na zawsze. Pytam, bo teraz jest ten trening, któremu poddawać możemy różnych piłkarzy na różne okoliczności - Czy zmieniają im się wyłącznie atrybuty czy też cechy? Pozdrawiam Spróbuj tutaj http://sofifa.com/players Znam stronę, ale chodziło mi o co innego: Czy przypisane gwiazdki sztuczek są niereformowalne poprzez trening dryblingu? Czy zawodnicy mogą ulepszać wachlarz zwodów? Jeżeli kogoś irytują oszustwa konsoli w "karierze" to polecam te ustawienia: http://www.operationsports.com/forums/ea-sports-fifa-sliders/855682-fifa-16-os-community-sliders.html Różnica duża, przynajmniej teraz mecze wyglądają na zacięte i nie ma przekłamań na korzyść konsoli. SUPER! Myślałem, że jeszcze nie wzieli się za suwaki. Polecam każdemu takie ustawienia offline! Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 29 września 2015 Opublikowano 29 września 2015 2 pytanka. 1. Gdzie się podział deszcz w meczach online ? (w sumie nigdy nie lubiłem grać w deszczu ale go nie ma) 2. Jak wykonujecie rożne ? Od premiery nie strzeliłem ani jednego gola z rożnego xD Cytuj
karmaster 362 Opublikowano 29 września 2015 Opublikowano 29 września 2015 @1 na PS4 też ani razu nie miałem deszczu, możliwe że coś zmieniali (brat gra na PS3 i u niego często się zdarza deszcz, a nawet śnieg) @2 z rogami też na razie mam problem. Zwykle gram krótko i albo wrzucam na bliższy słupek albo próbuje kiwać przy linii końcowej, jakiegoś mega przegiętego sposobu póki co nie znalazłem 1 Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 29 września 2015 Opublikowano 29 września 2015 Moze deszczu nie wrzucili online, bo za duze lagi by byly? Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 29 września 2015 Opublikowano 29 września 2015 2. Jak wykonujecie rożne ? Od premiery nie strzeliłem ani jednego gola z rożnego xDJa zaczalem juz strzelac regularnie, ale trudno radzic jak je wykonywac, bo zauwazylem ze co formacja to inaczej sie ustawiaja. Jak wcisniesz strzalke do dolu to masz takze szybka taktyke (tlok przy brakarzu, krotrzy slupek, itp.) Cytuj
MacGyver_PL 0 Opublikowano 29 września 2015 Opublikowano 29 września 2015 2 pytanka. 1. Gdzie się podział deszcz w meczach online ? (w sumie nigdy nie lubiłem grać w deszczu ale go nie ma) 2. Jak wykonujecie rożne ? Od premiery nie strzeliłem ani jednego gola z rożnego xD @1 na PS4 też ani razu nie miałem deszczu, możliwe że coś zmieniali (brat gra na PS3 i u niego często się zdarza deszcz, a nawet śnieg) @2 z rogami też na razie mam problem. Zwykle gram krótko i albo wrzucam na bliższy słupek albo próbuje kiwać przy linii końcowej, jakiegoś mega przegiętego sposobu póki co nie znalazłem Mi się wydaje (mówię o PS4), że coś pozmieniali odnośnie toru lotów piłki względem siły (długości przytrzymania przycisku) oraz podkręcenia (ustawienia gałki) - zarówno rzutów rożnych, jak i rzutów wolnych. Myślę, że kwestia przyzwyczajenia i wytrenowania (ja trenuje tylko w meczach więc na wariata i na aferę bardziej niżli coś zaplanowanego) - ja też nic nie strzeliłem tak na dobrą sprawę - raz tylko rzut wolny z 40 metrów wrzutka i gol z główki, ale to więcej szczęścia niż rozumu Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 29 września 2015 Opublikowano 29 września 2015 Mi nadal nie łączy FUT. Tzn łączy raz na kilkanaście prób...Otwierałem porty, próbowałem zarówno kabel jak i wifi i nic. "Nie znaleziono przeciwnika..." Co robić? Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 29 września 2015 Opublikowano 29 września 2015 DNS jaki masz? Adres IP prywatny czy publiczny ? Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 29 września 2015 Opublikowano 29 września 2015 (edytowane) publiczne ip, dnsy próbowałem różne ustawiać, teraz mam google. Nadal to samo. Inne gry sieciowe działają bez zarzutu Edytowane 29 września 2015 przez Cosmos Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 29 września 2015 Opublikowano 29 września 2015 Kumpel wczoraj na grupie mówił że jest jakiś temat na forum EA i niektórzy ludzie mają takie problemy, ale nie wiadomo dlaczego... Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 29 września 2015 Opublikowano 29 września 2015 Panowie jak sie strzela z pierwszej pilki? Chodzi mi o akcje typu: zamieszanie w polu karnym, pilki niespodziewanie wpada pod nogi mojego zawodnika i tego typu ibne akcje, naciskam strzal, strzal z r1, strzal z l2 i nic. Nie uderza od razu tylko 2 sekundy potrzebuje a wtedy juz albo mi zabieraja pilke albo wybijaja... Da sie jakos z pierwszej pilki walnac? Z falsza, z czuba, obojetnie... ? Cytuj
Gość Opublikowano 29 września 2015 Opublikowano 29 września 2015 Odpalilem wlasnie nowa fifke, mam nadzieje ze pod katem trofikow nie bedzie takiej paranoi jak ostatnio bo platyna byla meczaca. Zapraszam do gry, chetnie nocami: Aem_PL Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 29 września 2015 Opublikowano 29 września 2015 platyna latwa, jedynie w Drafcie trzeba bedzie powalczyc! Cytuj
Plamek 273 Opublikowano 29 września 2015 Opublikowano 29 września 2015 Nie mam sily do tej fify. Dzisiaj zakupilem i jak na te chwile to zaluje kupna. Nie wiem (pipi)a.. nie ogarniam jej w szczególności odbiory. Czuje sie jakbym byl upośledzony. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi