Skocz do zawartości

FIFA 16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja ogarniam takie sprawy. Chodzi bardziej o to czy L2 jest skuteczne w każdym sektorze boiska? Czy tylko w polu karnym a może nie warto uczyć się bronić z L2?

Da się pressowac większą ilością graczy (AI) niż 1?

Opublikowano

Nie bo nie jest to w tej edycji specjalnie skuteczne. Matchmaking działa ok masz zawsze ludzi na podobnym skilu. Ganianie jednym zawodnikiem łatwo zastopowac.

Mnie w tej edycji najbardziej wkurzaja bramkarze. Przesadzili z ich grą w powietrzu.

Opublikowano (edytowane)

Chyba coś tam skuteczne jest skoro są ludzie którzy nic innego nie grają. Trafiam na ludzi których powstrzymuje i do tego mimo, że przegrywają 2-0 dalej próbują biegać jednym próbując nieskuteczne kiwać T_T trudno ogarnąć niektóre umysły hehe

No ale jak już trafi się na kogoś kogo interesuje gra w piłkę, to FIFA 16 masakruje PES 2016 i to pod każdym względem. Kto mówi inaczej nigdy nie grał w FIFE 16 i bredzi, oceniając edycje 16 po starszych wersjach.

Edytowane przez TrueGrand
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Skusiłem się na ps+ wchodzę w fifa 16 a tam komunikat: Jeśli nie założysz konta w EA coś tam, nie będziesz mógł grać online, wejdź w dowolny tryb online i spróbuj jeszcze raz. Co to za błąd i jak go naprawić ? Mam konto EA od niepamiętnych czasów :/

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pewnie problem nieraz juz spotykany, ze z jednym ze znajomych nie moge zagrac przeciwko sobie ale wspolpraca normalnie wchodzi, podczas proby zagrania wyskakuje komunikat ze gracz opuscil mecz. Czy ktos znalazl na to rozwiazanie? 

Opublikowano

Ja tak miałem na ps3, radziłem sobie w ten sposób, że wchodziłem że znajomym do gry w trybie 10 na 10 i każdy z nas wybierał sobie pozycję dowolny, dzięki czemu można było rozegrać mecz. Sporo gier w różnych turniejach tak odbyłem.

Z technicznych kwestii to jakie macie typy nat?

Opublikowano

Na pewno jest tryb 11 na 11, ale skoro nie ma już pokojów, to nie wiem jak to zrobić, byście weszli tylko we dwóch do jednej gry.

Co do nat, to chyba najlepiej jakbyscie obaj mieli type 1.

• 4 tygodnie później...