Gość _Be_ Opublikowano 28 maja 2015 Opublikowano 28 maja 2015 ku.rwa ale kto wam każe nimi grać? Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 28 maja 2015 Opublikowano 28 maja 2015 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd 1 Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 28 maja 2015 Opublikowano 28 maja 2015 Moze po pijaku z jakims kumplem odpale meczyk dupami. W innym przypadku raczej nie bardzo ;DTo beda najbardziej wyrownane pojedynki ever! Zwiastun bardzo slaby, oby popracowali nad gameplayem, bo lekko usprawnionej 15tki po prostu nie chce! Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 28 maja 2015 Opublikowano 28 maja 2015 btw na tym zwiastunie były pełne stadiony na meczach kobiet - nierealistyczne Cytuj
Kałach 87 Opublikowano 28 maja 2015 Opublikowano 28 maja 2015 ku.rwa ale kto wam każe nimi grać? Skoro chwalą się tym to chyba będzie to jedyna znacząca nowość. A to taka nowość która da radochę z 5% grających w Fifię Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 28 maja 2015 Opublikowano 28 maja 2015 Przestań się wszędzie wpie.przać z tym feminizmem, Bartezoo. Cytuj
KOŁD 1 084 Opublikowano 28 maja 2015 Opublikowano 28 maja 2015 Attention Whore jak winner co zrobić 1 Cytuj
teddy 6 861 Opublikowano 28 maja 2015 Opublikowano 28 maja 2015 Ciekawe czy postawią na realizm i ten tryb będzie tak samo upośledzony jak prawdziwe rozgrywki? Cytuj
Gość Opublikowano 28 maja 2015 Opublikowano 28 maja 2015 Kolejny znak na odcinanie kuponow w branzy gamingowej. Pomyslcie jaki lincz spadlby na konami gdbyby reka w pes6 czy brudzace sie koszulki w pes3 byly main ficzerami. takie bajery od zawsze byly bajerami i dodatkiem do przebudowanego gejmpleju. Obecnie robienie glownego dania w fifie16 z babeczek swiadczy o mega biedzie w temacie checi rozwoju, wstrzasniecia formula. Tak jak ktos pisal wyzej - jeet tyle rzeczy do zrobienia (zabki, twarze, handicap, szyny, schematycznosc, juz nawet te u-21) ale nie - lepiej uderzyc do mainstreamu i pojsc na latwizne dodajac baby. Zenułka. Ciekawe czy w konami stwierdza ze tez nie musza sie wysilac i main ficzerem zrobia tryb mistrzostw swiata blindfootbolu lub uaktywniajaca sie w 2018 lige narodow. Bieda i smuteczek w fifie, jeszcze nadzieja jak zawsze w pesiku. Cytuj
xMatinx 36 Opublikowano 28 maja 2015 Opublikowano 28 maja 2015 Kolejny znak na odcinanie kuponow w branzy gamingowej. Pomyslcie jaki lincz spadlby na konami gdbyby reka w pes6 czy brudzace sie koszulki w pes3 byly main ficzerami. takie bajery od zawsze byly bajerami i dodatkiem do przebudowanego gejmpleju. Obecnie robienie glownego dania w fifie16 z babeczek swiadczy o mega biedzie w temacie checi rozwoju, wstrzasniecia formula. Tak jak ktos pisal wyzej - jeet tyle rzeczy do zrobienia (zabki, twarze, handicap, szyny, schematycznosc, juz nawet te u-21) ale nie - lepiej uderzyc do mainstreamu i pojsc na latwizne dodajac baby. Zenułka. Ciekawe czy w konami stwierdza ze tez nie musza sie wysilac i main ficzerem zrobia tryb mistrzostw swiata blindfootbolu lub uaktywniajaca sie w 2018 lige narodow. Bieda i smuteczek w fifie, jeszcze nadzieja jak zawsze w pesiku. Na lige narodow EA ma juz wykupiona licencje, takze mozesz zacierac rece Cytuj
Gość Opublikowano 28 maja 2015 Opublikowano 28 maja 2015 Maja juz w takim razie ficzer na 2018 a i pewnie jakies haslo typu one fifa18 one nation juz zarezerwowane w urzedzie Cytuj
Mecenas 59 Opublikowano 28 maja 2015 Opublikowano 28 maja 2015 Wygląda jak Fifa 15 z dodanym DLC "Piłkarki".Ja już podziękuje od razu. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 28 maja 2015 Opublikowano 28 maja 2015 Ten engine z tymi rozciagajacymi sie koszulkami i w ogole sama jakosc ultra beta albo to wszystko co potrafi ten silnik. Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 28 maja 2015 Opublikowano 28 maja 2015 już widzę masę chętnych do grania zespołem ze statami 32 Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 28 maja 2015 Opublikowano 28 maja 2015 Sadze ze ten trailer to tylko pokazac ze bedzie mozna grac naradowymi zespolami kobiet, nie odrazu poprawiki silnika, napewno bedzie super sprawa z kumplami po paru browarkach wloczyc druzyny dziewczyn fajna ta Alex Morgan Cytuj
Mecenas 59 Opublikowano 28 maja 2015 Opublikowano 28 maja 2015 (edytowane) fajna ta Alex Morgan Jak większość piłkarek, najlepiej wyglądają na obrazkach... Edytowane 28 maja 2015 przez Mecenas Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 28 maja 2015 Opublikowano 28 maja 2015 W 4 miesiace to oni guwno zrobia. Chcialbym sie mylic ale pilki od lat to juz tylko kosmetyka zamiast fotorealizm. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 ku.rwa ale kto wam każe nimi grać? Skoro chwalą się tym to chyba będzie to jedyna znacząca nowość. A to taka nowość która da radochę z 5% grających w Fifię takim tokiem myslenia po co wrzucają do gry zespoły pokroju górnika zabrze czy 4 ligi angielskiej, przecież pracują przy tym a może zagrają nimi 3 osoby Przestań się wszędzie wpie.przać z tym feminizmem, Bartezoo. gdzie ty tutaj masz feminizm? Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 W tym roku po raz pierwszy od dawna jestem bardzo sceptycznie nastawiony, zapewne przez 15tke, ktora byla troche krokiem w tyl dla fanow symulacji. Poczekam spokojnie na demo (choc juz zeszloroczne roznilo sie od produktu finalnego) i zadecyduje. FIFA standardowo pewnie wyjdzie miesiac, dwa przed PESem, standardowo bedzie mozna ja kupic pare dni przed premiera, wiec na ewentualna decyzje zamiany na PESa bedzie sporo czasu. Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 Ja wiem, że kobitki i to dosyć znaczący dodatek, bo w historii gier piłkarskich nigdy ich nie było, ALE do ciężkiej cholery, niech pozmieniają cały gameplay, dodadzą wiele więcej usprawnień, poprawią tryb kariery i online, w którym ciągle grasz przeciwko Realowi Madryt. Nie wiem, też się sceptycznie nastawiam do tej FIFY Cytuj
xMatinx 36 Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 W tym roku po raz pierwszy od dawna jestem bardzo sceptycznie nastawiony, zapewne przez 15tke, ktora byla troche krokiem w tyl dla fanow symulacji. Poczekam spokojnie na demo (choc juz zeszloroczne roznilo sie od produktu finalnego) i zadecyduje. FIFA standardowo pewnie wyjdzie miesiac, dwa przed PESem, standardowo bedzie mozna ja kupic pare dni przed premiera, wiec na ewentualna decyzje zamiany na PESa bedzie sporo czasu. Mi po wszystkich patchach sie fajnie gra i moge powiedziec, ze calkiem dobra jest ta fifka. Troche nerfow i upgradow i 16tka moze byc bardzo dobra Cytuj
Solderowy123 43 Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 W !5.-stce też zapowiadano kobiety, i nie dotrzymali słowa. Nawet na fb zaczynają pisać o trybie kariery z kobietami: "Jedna z pańskich zawodniczek doznała kontuzji. Planowany powrót za 9 miesięcy. Fizjoterapeuta." Sorry za błędy ort. Cytuj
xMatinx 36 Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 Za 9 mscy... to raczej nie kontuzja ) Cytuj
Gość ragus Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 Dobra beka z tymi kobietami. Z chęcią sprawdzę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi