orion50 632 Opublikowano 7 września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 września 2015 Jest już na XO ? Cytuj Odnośnik do komentarza
TrueGrand 14 Opublikowano 7 września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 września 2015 Filmiki filmikami, mi gra sie super. Duzo zmian wzgledem 15tkiNo, teraz lepiej wchodxą gole. : http://tiny.pl/gmqpf Cytuj Odnośnik do komentarza
Rafael0089 105 Opublikowano 7 września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 września 2015 Demo już do pobrania na polskim PSStore. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 8 września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 września 2015 Pograłem parę meczy i jeśli oceniać po demie to jakoś PES mi leży, ale jeszcze muszę ograć więcej meczy na każdym demie Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 356 Opublikowano 8 września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 września 2015 Filmiki filmikami, mi gra sie super. Duzo zmian wzgledem 15tkiCo roku to samo - na filmach kazda FIFA wygladala tak samo jak poprzednia. Musze pograc z kumplami, z Toba Mati, ale poki co - zdecydowanie postawilbym w tym roku na nowa odslone FIFY. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 8 września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 września 2015 Biorę na premierę. Fut uzależnia, do tego draft, który w końcu pozwoli zarabiać spore sumy bez konieczności kupowania pointow/coinsow, dzisiaj sprawdse demo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 8 września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 września 2015 Jest momentum? Wiadomo coś czy uruchomią aplikację FUT przed premierą jak rok temu? Pamiętam, że dzięki temu już na premierę miałem całkiem niezły skład. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 356 Opublikowano 8 września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 września 2015 Jest, ale w tym roku dodali horoskop każdego z piłkarzy aktualizowany na bieżąco! Spokojnie będziesz wiedzial, kogo nie wystawiać jak układ gwiazd na to nie pozwoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 8 września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 września 2015 Twoja opinia na temat momentum nie interesuje mnie w najmniejszym stopniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Croc 79 Opublikowano 8 września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 września 2015 (edytowane) To wyjdzie gdy odpalą online. Mnie dziwi to co pisał tu Matinx kiedyś. Że niby jak to możliwe, skoro jest momentum, to jak goście robią bilans 1000-20. To tak jakby wziąć LeBrona Jamesa i jakiegoś leszcza z polskiej ligi basketu. LeBron dostaje dodatkowe obciązenie (pas z 15 kg plus)- to taki handicap. Jest taki dobry więc i tak sobie poradzi, co nie znaczy, że handicapu nie ma. Ale szanse, że oczyszczą tą niezłą grę z tego gówna są zerowe praktycznie. Edytowane 8 września 2015 przez Croc Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 356 Opublikowano 8 września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 września 2015 (edytowane) No widac najlepszym to nie przeszkadza, a topowi gracze ze sceny to nie 1 osoba. Najbardziej momentum przeszkadza osobom, ktore nigdy FIFY nie wyzylowaly, graja srednio - jak Yakubu, ktory z tego co pamietam nie wygral ze mna zadnego meczu, bez znaczenia jaka druzyne bralem i czy przegrywalem 2:0, czy wygrywalem, czy byl remis, czy slupki czy inne cuda na kiju. Sa tez osoby, ktore kazda porazke i nieprzewidywalnosc beda zwalaly na skrypty, momentum, granie na wyjezdzie i inne rzeczy. Edytowane 8 września 2015 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 8 września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 września 2015 ale momentum to jest w Ultimate Teamie ( żeby dzieciaczki nie pouciekały tylko kupowały Pointsy itp.), a nie w tym normalnym trybie online, więc nie wiem o co spina Cytuj Odnośnik do komentarza
xMatinx 36 Opublikowano 8 września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 września 2015 ale momentum to jest w Ultimate Teamie ( żeby dzieciaczki nie pouciekały tylko kupowały Pointsy itp.), a nie w tym normalnym trybie online, więc nie wiem o co spina Ale bzdury... to cos jest wszedzie a nie tylko w fucie fut wydaje sie bardziej arkadowy i dzieje sie wiecej glupot, bo ludzie na kazda pozycje wsadzali zawodnikow z pace 90+. W sezonach teamy sa bardziej zbalansowane i dlatego jest takie odczucie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 8 września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 września 2015 no to jak opinie po demku? dobre to? Cytuj Odnośnik do komentarza
Komar 8 Opublikowano 8 września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 września 2015 Przed sekundą udostępnili też demko na Xbox One. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 8 września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 września 2015 No widac najlepszym to nie przeszkadza, a topowi gracze ze sceny to nie 1 osoba. Najbardziej momentum przeszkadza osobom, ktore nigdy FIFY nie wyzylowaly, graja srednio - jak Yakubu, ktory z tego co pamietam nie wygral ze mna zadnego meczu, bez znaczenia jaka druzyne bralem i czy przegrywalem 2:0, czy wygrywalem, czy byl remis, czy slupki czy inne cuda na kiju. Sa tez osoby, ktore kazda porazke i nieprzewidywalnosc beda zwalaly na skrypty, momentum, granie na wyjezdzie i inne rzeczy. No nie wiem, nie jestem pewien, ale jednak coś tam chyba z tobą wygrałem. Zresztą jak mnie zmuszałeś po trzynastu godzinach spędzonych w pracy żebym jeszcze z tobą przez hs'a gadał to nawet nie miałem jak się na grze skupić. I te teksty że tiki-takę gram żeby mnie rozproszyć -.- Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 356 Opublikowano 8 września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 września 2015 No tyle, że ja na tle sceny to casual gamin. Dzisiaj ustawka z Matinxem, bo takie demo trzeba sprawdzić z żywym przeciwnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 8 września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 września 2015 nie podoba mi sie demo, prezentacja,stadion, grafika - to ok, ale same animacje, fizyka pilki, wykonanie postaci, flow z gry daleko za pesem, szkoda, ze pewnie znowu cos w pesie spiepsza jak co roku i bedzie kolejny rok bez rewolucji w konsolowych pilkach noznych Cytuj Odnośnik do komentarza
Croc 79 Opublikowano 8 września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 września 2015 No widac najlepszym to nie przeszkadza, a topowi gracze ze sceny to nie 1 osoba. Najbardziej momentum przeszkadza osobom, ktore nigdy FIFY nie wyzylowaly, graja srednio - jak Yakubu, ktory z tego co pamietam nie wygral ze mna zadnego meczu, bez znaczenia jaka druzyne bralem i czy przegrywalem 2:0, czy wygrywalem, czy byl remis, czy slupki czy inne cuda na kiju. Sa tez osoby, ktore kazda porazke i nieprzewidywalnosc beda zwalaly na skrypty, momentum, granie na wyjezdzie i inne rzeczy. A jak ma przeszkadzać gościowi, który ma poziom esportowy? Jemu nawet piłki nie zabierze przeciętny gracz (jak ja, kiedyś na takiego trafiłem), jak się gra uprze by mu nie wpadło, to wbiegnie do bramki. Mogę powiedzieć tak: wygrałem sporo meczy, których wygrać definitywnie nie powinienem. Ale nie na tajkiej zasadzie jak w relnym futbolu, gdzie są niespodzianki, czułem, że dzieją się cuda. Przegrałem też tak niejeden mecz. Widać to było kilka razy- gdy trafił mi się TOTALNY noob i moje 20 kilka strzałów złapał gk (groźne akcje, nie jakies uderzenia z za 16), a typ jedna akcja i brama. Jeśli ktoś powie, że takijest futbol to ok- ale niech Fifa też odzwierciedla to by nie dało się podawać na pałę (np stojąc tyłem itd) Cytuj Odnośnik do komentarza
TrueGrand 14 Opublikowano 8 września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 września 2015 (edytowane) Ale człowiek /gracz tez ma swoją psychikę i reaguje na sytuację boiskową. Grając z kumplem na kanapie jeśli gra idzie po myśli a nagle po błędzie stracę gola wtedy spieszę się, akcje nie są dopieszczone itd. To powoduje straty i niebezpieczne kontry. Dlaczego do cholerny EA chce być naszym układem nerwowym? Ta gra w trybie online nie jest poważna, no ale może dzieci to lubią. Edytowane 8 września 2015 przez TrueGrand Cytuj Odnośnik do komentarza
Croc 79 Opublikowano 8 września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 września 2015 Bo taka jest tendencja w grach online by robic handicapy. Nie graj w Fife jak ci nie pasi. Ja nie gram. I błagam nie pisz ze dzieci "coś tam" bo to zawsze brzmi prześmiesznie Cytuj Odnośnik do komentarza
simonldz 21 Opublikowano 8 września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 września 2015 Czy w tym demie dalej da się przebiec całe boisko jednym piłkarzem, a obrona rusza się jak wóz z węglem? W 15 te dryblingi to była masakra i totalny brak realizmy. Mam nadzieje, że to się poprawiło. Cytuj Odnośnik do komentarza
TrueGrand 14 Opublikowano 8 września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 września 2015 (edytowane) Ok gracze 21 wieku może to lubią, lepiej? Oczywiście, że nie kupię Fifa 16 Będę grać w Fifa 14 karierę i multi PES 2016 jakaś trzeba sobie radzić w czasach słabych piłek na konsole. Wybacz, że wyraziłem swoją opinię. Have fun z fifa 16! zazdroszczę, że wam sie podoba serio. Edytowane 8 września 2015 przez TrueGrand Cytuj Odnośnik do komentarza
Croc 79 Opublikowano 8 września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 września 2015 Ale ok, tylko z tych dzieci szydzę. Tak sie projektuje multi (poza wyjątkami): w CoD przegrywasz masz perki pod to, lepsze respawny itd. Ja w Fife nie gram bo dla mnie to cale momentum jest bez sensu, wiec to nie do mnie tekst Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 469 Opublikowano 8 września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 września 2015 Nie trzeba być graczem espotrowym, żeby zobaczyć,że w niektórych meczach twoi zawodnicy zachowują się jak dauny a obrona ucieka od piłki. Albo typ 1,50cm 14 kg przepycha silnego obrońcę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi