Il Brutto 1 628 Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 Jak się odwiedzi cesarza to trzeba albo nie zabijać Radowida albo go zabić i jednocześnie zabić Roche'a i Talara, żeby mieć wiedźmińskie zakończenie. Tak mi się wydaje przynajmniej. Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 (edytowane) No dobra. Po przejściu gry naszły mnie pewne przemyślenia, głównie dotyczące fabuły. 1- Walka z Gonem na końcu faktycznie ciut za łatwa i za szybka, pomimo tego, ze trzymała w napięciu tak nieco zabrakło jakiegoś większego pitolnięcia. Natomiast dopiero wydarzenia po walce z pełni satysfakcjonujące. 2- miałem to najlepsze zakończenie, jak większość, ale jednak powinno ono wypływać z czegoś więcej niż z dialogów z jedną postacią. Rysowane plansze z komentarzem Jaskra to jednak trochę za mało, które swoją drogą też u większości się powtarzały. Wszyscy grali tak samo? Na pewno nie. 3- szkoda trochę, że Triss, pomimo romansu z nią nawet nie ma żadnej możliwości luźnego dialogu przed końcem, a wszędzie i tak pcha się Yen Zoltan i Jaskier pod koniec gry zepchnięci są na trzeci plan. 4- W kwestiach technicznych - im bliżej końca tym więcej różnych kwiatków. Część z tych zarzutów może wynika z faktu, że przed nami dodatki, które pewne rzeczy może dopowiedzą. Ciekawe tylko czy będą się działy po zakończeniu, czy też w trakcie gry. Zapewne to drugie. Edytowane 2 czerwca 2015 przez Hum 1 Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 Dodatki na bank będą w środku gry, bo wydaje mi się, że żadne zakończenie nie zostało oficjalnie uznane za kanoniczne, a do tego różnią się diametralnie. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 Ja jestem ciekaw czy w tousant będziemy mogli romansować ze starą znajomą z książek i jeżeli tak czy wpłynie to na wątek główny. Za mało dialogów między geraltem a nią było Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 Gra ukończona. Miałem raczej najlepsze zakończenie, które bardzo mnie usatysfakcjonowało. Widziałem też, jak prezentują się pozostałe - jedno jest mega dołujące i ciesze się, że na to nie trafiłem. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 Ja jestem ciekaw czy w tousant będziemy mogli romansować ze starą znajomą z książek i jeżeli tak czy wpłynie to na wątek główny. Za mało dialogów między geraltem a nią było Dodatek ma zawierać nową lokalizację i do tego Toussaint? :O Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 Pierwszy dodatek będzie w Oxenufurcie i okolicach - około 10h gry. Drugi dodatek Toussaint - 20h. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 no ten pierwszy to myślę że coś związanego z życiem akademickim (studentki !!) a drugi do obowiązkowi błędni rycerze, czarodziejka pewna i beczki wina ! Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 (edytowane) no ten pierwszy to myślę że coś związanego z życiem akademickim (studentki !!) a drugi do obowiązkowi błędni rycerze, czarodziejka pewna i beczki wina ! Do tego sukkub i jej kochanek z sagi Czy na prawdę proszę o tak dużo? xD Edytowane 2 czerwca 2015 przez Hum Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 (edytowane) No to mam tę epicką przygodę za sobą i teraz tak zastanawiam się nad zakończeniem. Autentycznie łzy mi poleciały jakoś tak pod koniec. Zawsze bardzo się wczuwam w historię w której uczestniczę, a ta z trzeciego Wiedźmina jest absolutnym fenomenem. Tak bardzo bym chciał, żeby ta gra nigdy się nie kończyła. Kiedy myślałem, że to koniec, kiedy byłem niemal pewien, że to koniec, to przechodziłem to najwolniej jak się dało... Straszliwie spieprzyłem sprawę z: Triss i Yen - zadeklarowałem miłość każdej z nich i dałem dupy, bo obydwie się ode mnie odwróciły W zakończeniu Yen później nie było, a Zoltan i Jaskier zostali niejako zepchnięci na dalszy plan... tym niemniej, zakończenie tak jakby... sugeruje kontynuację opowieści w dodatkach fabularnych, lub też ewentualnej kolejnej części Wiele bym dał, żeby kolejna część powstała i żeby główną, lub jedną z głównych bohaterek była Ciri - urzekła mnie ta postać, cholernie mocno wspierałem ją we wszystkim, co chciała zrobić, traktowałem jak córkę, jakbym odpowiadał za każdą jej decyzję, a jednocześnie dawał jej wolną rękę W ogóle chyba żadna inna gra nie wpłynęła na mnie w taki sposób, jak ten Wiedźmin - może to z uwagi na moją miłość do twórczości Sapkowskiego - a może też dlatego, że to niewątpliwie epicka, doskonała przygoda z genialnymi momentami. I chociaż przyznaję, że: walka z Gonem mogłaby być lepsza i jeszcze bardziej epicka To i tak nie narzekam, bo spodziewałem się zakończenia w kilku momentach, a: gra dalej pchała fabułę do przodu - myślałem, że skończy się na pokonaniu Eredina, ale to dalej nie był koniec - cholernie się cieszyłem 11/10 - pierwsze miejsce w moim rankingu najlepszych gier w jakie grałem. Edytowane 2 czerwca 2015 przez Maciomaniak Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 3 czerwca 2015 Opublikowano 3 czerwca 2015 Czy po walce na łysej górze bede mogl jeszcze po mapie latać i questy robic? Dostalem tam ostre baty, a ze nie chciałem zmniejszac poziomu trudnosci to cofnalem sie o kilka godzin z savem i czyszcze mape. Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 3 czerwca 2015 Opublikowano 3 czerwca 2015 Będziesz mógł. I po późniejszych wydarzeniach także. 1 Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 3 czerwca 2015 Opublikowano 3 czerwca 2015 Jakieś 2/3 głównej fabuły za Tobą. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 4 czerwca 2015 Opublikowano 4 czerwca 2015 Ja myślałem że po znalezieniu ciri będzie już epilog a tu grałem i grałem i grałem jeszcze 4 dni Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 Skellige statek ten statek an środku wyspy rodem z Lostów, dam sie wejść jakoś na jego pokład czy tylko wrak w środku zbadać? Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 Ten z questa? Jesli tak to da się tam wejsć. Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 Nie wiem jakie mam zakończenie chyba raczej z tych dobrych Ciri została wiedzminka, Radowida zabiłem, tylko chyba coś z romansem nie tak, bo mimo że przeleciałem Yen na jednorożcu to w zakonczeniu zadnej wzmianki o niej a Geralt na szlaku Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 Faktycznie cos nie tak. U mnie Ciri została Wiedźminką, Emhyr za(pipi)ał swoich wrogów i (chyba) rozpętał wojnę domową na kontynencie, na Skelige pokój i dobrobyt, a Geralt posuwał Yen do końca swoich dni Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 Właściwie to Yen olałem bo tym jak ją przeleciałem na jednorożcu, myślałem że to wystarczy, a tak Geralt poszedł na szlak z Ciri, wyszkolił ja i się rozdzielili. Na Skelige Hjalmar królem i robi najazdy na imperium Emhyra. Jest jakaś wzmianka o Priscilli po tym jak ubijamy tego świra co ją okaleczył? Bo nie wiem czy coś pominąłem czy ją olali Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 Dziwi mnie to jaki ending dostałem bo ja Yen cały czas olewałem i nawet dałem jej kosza odmawiając z nią sexu. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 Wlasnie skonczylem Mesjasza: Ciri zostala Cesarzem Emphyr podbil wszystko i rozprawil sie z problemami wewnetrznymi, Temeria dostala swoje krolestwo jako lenno, a na Skelliege wladczynia zostala ta babka i wyspy bardzo sie wzbogacily kosztem swojego twartego charaktetu. Co do moich wyborow to pojechalem z Ciri do Emphyra, nie wzialem kasy i ogolnie bylem w obec niego niemily. Zabilem Radowida, a potem Dijkstre, Szczerze mowiac to nie wiem co ma wplyw na to czy Emphyr wygra czy nie. Co do romansow to od poczatku ciagnalem za Triss a Yene powiedzialem nara po akcji z dzinem i mialem na koniec scenke ze Geralt zyje sobie dlugo i szczesliwie z Ruda w Kovirze. Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 Nie miałem żadnego questa z z dżinem, (pipi)a, musze zagrać jeszcze raz Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 Wlasnie skonczylem Mesjasza: Ciri zostala Cesarzem Emphyr podbil wszystko i rozprawil sie z problemami wewnetrznymi, Temeria dostala swoje krolestwo jako lenno, a na Skelliege wladczynia zostala ta babka i wyspy bardzo sie wzbogacily kosztem swojego twartego charaktetu. Co do moich wyborow to pojechalem z Ciri do Emphyra, nie wzialem kasy i ogolnie bylem w obec niego niemily. Zabilem Radowida, a potem Dijkstre, Szczerze mowiac to nie wiem co ma wplyw na to czy Emphyr wygra czy nie. Co do romansow to od poczatku ciagnalem za Triss a Yene powiedzialem nara po akcji z dzinem i mialem na koniec scenke ze Geralt zyje sobie dlugo i szczesliwie z Ruda w Kovirze. Wplyw na wojne... Zeby emhyr wygral wystarczy zabic Radowida i Dijkstre, zeby przegral, nie zabijac Radowida (wtedy on wygra), lub zabic Radowida i Roche'a (wtedy Dijkstra wygra) Btw. #teamHjalmar, beka z ludzi co ... babe wybieraja przez nia Skellige bedzie wyspa pizdusi a nie WOJOWNIKOW Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 (edytowane) GIRL power ! BTW Co myślicie o tym dialogu ? To by było niezłe cameo Edytowane 7 czerwca 2015 przez blantman Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi