Shen 9 689 Opublikowano 31 maja 2015 Opublikowano 31 maja 2015 Nie mozesz jej zdjac z ekwipunku? Cytuj
Lipa 521 Opublikowano 31 maja 2015 Opublikowano 31 maja 2015 Właśnie przeszukałem wszystko i jej nie ma Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 31 maja 2015 Opublikowano 31 maja 2015 Dziwne, maski zaklada sie w tego slota pod spodniami i butami. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 31 maja 2015 Opublikowano 31 maja 2015 Tak jak pisze Shen, powinna być w tych slotach w których są np. petardy czy eliksiry. Na początku też myślałem że to bug. Cytuj
Krolik85 32 Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 Jestem w Novigradzie, ale jeden quest poboczny w Velen nie daje mi spokoju bo nie mogę go ukończyć. Chodzi o wykonanie zadania dla Jasnowidza... Trzeba mu dostarczyć smoczy korzeń. Podświetla mi teren na żółto, w którym mam go szukać za pomocą zmysłu i w tym miejscu kompletnie nic nie ma. Spotkał się ktoś z takim błędem w tym zadaniu ? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 Jestem w Novigradzie, ale jeden quest poboczny w Velen nie daje mi spokoju bo nie mogę go ukończyć. Chodzi o wykonanie zadania dla Jasnowidza... Trzeba mu dostarczyć smoczy korzeń. Podświetla mi teren na żółto, w którym mam go szukać za pomocą zmysłu i w tym miejscu kompletnie nic nie ma. Spotkał się ktoś z takim błędem w tym zadaniu ? to nie jest błąd, korzeń jest w jaskini a ty pewnie chodzisz na górze nad jaskinią i rzeczywiście nic tam nie ma. pokręć sie troszke po okolicy a znajdziesz wejście do jaskini i korzeń w środku zwracaj uwagę na to że znacznik na mapie czasem ma małą czerwoną strzłeczkę w góre albo w dół - to oznacza że cel zadania jest nad tobą albo pod tobą 1 Cytuj
Gość Soul Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 Panowie jak się ulepsza sety ? kwestia znalezienia schematu ? lepszego Kowala ? Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 1 czerwca 2015 Autor Opublikowano 1 czerwca 2015 Schematy na Ulepszony/Wysmienity/Mistrzowski Set Gryfa/Kota/Niedzwiedzia Mozesz kupic mapki rozpoczynajace Quest u Kupcow Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 1 czerwca 2015 Autor Opublikowano 1 czerwca 2015 Zazwyczaj u Kowali poszukaj na pampce i rob Fast Travel od jednego do drugiego nie bede ci pisal ze wydaje mi sie ze to np Wies Rudnik bo nie chce wprowadzac cie w blad. I to nie jest tak ze Ksiazka czy Mapka nazywa SCHEMAT NA KOTA tylko sa inaczej opisane. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 Ok, rozumiem dzięki za info, w sumie dopiero mam jeden pełny set, jeszcze na wyspę się nie ruszyłem Zastanawiam się czy czyści całe Valen i dopiero ruszać na wyspę, czy może już się udać hmmm Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 (edytowane) wyspe zostaw sobie na potem, jak juz dopakujesz postac, bo na skellige będziesz mordowany po krzakach. Edytowane 1 czerwca 2015 przez Andżej Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 Sety są fajnie dopasowane . Inny dla tych co idę w czary, inny dla tych co wolą atakować mieczem i inny dla tych co pomiędzy. Ja zrobiłem czołg w full secie niedźwiedzia Cytuj
Gość Soul Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 Czyli co siedzieć na Valen(15 poziom) i czyści wszystko jak leci ? Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 (edytowane) dokladnie ja na skellige udezylem dopiero mając jak sie nie myle 18 poziom, a mialem 90 proc ziemi niczyjej i wolnego miasta novigrad wyczyszczone a i tak zdarzalo mi sie nie raz (pipi)c w podskokach bedacna skellige, gdy zwlazlem tam gdzie nie trzeba:D zeby sie swobodnie poruszac po wyspach, to na przedostatnim poziomie trudnosci trzeba mniec najmniej 24-5 poziom i dobre graty. Edytowane 1 czerwca 2015 przez Andżej 1 Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 Wie ktos gdzie bierze sie quest Wladna Undvik? Poplynalem na wyspe zeby zrobic quest Mistrz Platnerstwa,a przez przypadek: ubilo mi sie lodowego giganta no ale ze nie mialem questa to mi nic za to nie wpadlo Wczytalem save zebi nic nie stracic. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 (edytowane) Wie ktos gdzie bierze sie quest Wladna Undvik? Poplynalem na wyspe zeby zrobic quest Mistrz Platnerstwa,a przez przypadek: ubilo mi sie lodowego giganta no ale ze nie mialem questa to mi nic za to nie wpadlo Wczytalem save zebi nic nie stracic. ten quest jest związany z dziecmi cracha, najpierw trzeba z sie z nim spotkac i questy same sie pojawia Edytowane 1 czerwca 2015 przez Andżej 1 Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 dokladnie ja na skellige udezylem dopiero mając jak sie nie myle 18 poziom, a mialem 90 proc ziemi niczyjej i wolnego miasta novigrad wyczyszczone a i tak zdarzalo mi sie nie raz (pipi)c w podskokach bedacna skellige, gdy zwlazlem tam gdzie nie trzeba:D zeby sie swobodnie poruszac po wyspach, to na przedostatnim poziomie trudnosci trzeba mniec najmniej 24-5 poziom i dobre graty. Widzę, że grasz podobnie do mnie - również 18 lvl i wyspy. Swoją drogą ta lokacja przebija wszystko Cytuj
Krolik85 32 Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 Jestem w Novigradzie, ale jeden quest poboczny w Velen nie daje mi spokoju bo nie mogę go ukończyć. Chodzi o wykonanie zadania dla Jasnowidza... Trzeba mu dostarczyć smoczy korzeń. Podświetla mi teren na żółto, w którym mam go szukać za pomocą zmysłu i w tym miejscu kompletnie nic nie ma. Spotkał się ktoś z takim błędem w tym zadaniu ? to nie jest błąd, korzeń jest w jaskini a ty pewnie chodzisz na górze nad jaskinią i rzeczywiście nic tam nie ma. pokręć sie troszke po okolicy a znajdziesz wejście do jaskini i korzeń w środku zwracaj uwagę na to że znacznik na mapie czasem ma małą czerwoną strzłeczkę w góre albo w dół - to oznacza że cel zadania jest nad tobą albo pod tobą Dzięki Yano. Ogólnie spotkałem się już z takimi questami, że wejścia były gdzieś niżej bądź wyżej a tutaj zwyczajnie ominąłem to wejście Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 Mam pytanie dot. questu spisek Po rozmowie z Talarem quest zostaje zakończony. Będzie w późniejszym okresie jakaś jego kontynuacja? Cytuj
Mustang 1 775 Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 Nie wybieram się na razie na Skellige, ale czy ewentualnie można stamtąd wrócić do Velen? Jak tak, to jest to droga opcja? Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 1 czerwca 2015 Autor Opublikowano 1 czerwca 2015 Jak wyladujesz na Skellige to mozesz sobie kupic kilka mapek od kupca napotkanego jadac droga ktora masz wskazana przez NPC. Mapki te odblokuja ci sporo znakow do Fast Travel wiec smiganie pomiedzy Velen Novigradem i Bialym Sadem bedzie cie kosztowac tyle co czas loadingow pomiedzy miejscowkami ( i okolo 2k za Mapki ) Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 wam też za quest tego poszukiwania narzedzi dla Kowala w wiosce Barona + zabicie archegryfa nie wpadł żaden exp? dostałem jedynie wypasioną zbroję i malutko golda za archegryfa - nie wiem czy to już ten bug czy po prostu tak ma być, lvl mam 22 a quest jest na 24 Cytuj
Lipa 521 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 Pytanie co do wyścigów konnych Tez mieliście taki problem z Palio? Albo w połowie wyścigu przegrywam, albo jadę, wygrywam, ale mi tego nie zalicza. Musze się cofnąć drugi raz do mety. Tak jakby jej nie widział Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi