blantman 5 780 Opublikowano 4 czerwca 2015 Opublikowano 4 czerwca 2015 (edytowane) Szewc nosi binokl i tam znajdujesz binokl. Szewc przeklina nieziemsko i u babci znajdujesz list w którym ktoś bardzo brzydko przeklina. Kto grał w w 1 ten od razu quest babci powiąże z pewną postacią. No ale trzeba było grać w w 1 Edytowane 4 czerwca 2015 przez blantman Cytuj
Plamek 273 Opublikowano 4 czerwca 2015 Opublikowano 4 czerwca 2015 Ja tylko pytałem czy będzie kontynuowany, a nie o opis wszystkiego Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 (edytowane) Będzie Edytowane 5 czerwca 2015 przez Hum Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 Co z tym wampirem? Gdzie on? Jakieś konkrety? Jeśli chodzi o wampira. Po angielsku gdzie go znaleźć(nie chce mi się tłumaczyć): found him in the sewers of Novigrad on the secondary quest from Zoltan *A Dengerous Game* his coffin is behind a cracked wall to the right when u are chasing an enemy from a battle to a few building then onto the sewers 1 Cytuj
Gość Soul Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 Panowie, gdzie jest napisane co daje dany set, czyli jakie bony w nagrodę za złożenie całości ? szukam szukam i znaleźć nie mogę Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 (edytowane) Sety same z siebie nic nie daja. Za to w rozwoju postaci masz perki ktore daja bonusy za noszenie lekkiego/sredniego lub ciezkiego pancerza. Edytowane 5 czerwca 2015 przez hav3n Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 Za to same sety mają specjalne statystyki jak np, set kota szybko regenerującą się staminę, set gryfa - wzmocnione znaki a set niedźwiedzia...ssie? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 Gdzie znajde kowala co wykuje mi miecz setu kota? Odwiedzilem z 5 i kazdy jest za slaby. Cytuj
KacperKing 7 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 (edytowane) Gdzie znajde kowala co wykuje mi miecz setu kota? Odwiedzilem z 5 i kazdy jest za slaby. Zrobiłeś quest "Miecze i Pierogi" w Novigradzie ? Odblokowuje on kowala arcymistrza. Edytowane 5 czerwca 2015 przez KacperKing Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 Gdzie znajde kowala co wykuje mi miecz setu kota? Odwiedzilem z 5 i kazdy jest za slaby. Mistrzem jezeli sie dobrze orientuje jest tylko Hattori i trzeba wykonac dla niego questa. Nawet jak masz za niski poziom to smialo, orawie nic tam nie trzeba robic poza bieganiem i gadaniem. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 (edytowane) To jest cinematic trailer, nie ma takiej misji. A co do rynsztunku gryfa to nie polecam. Dużo lepsze są i niedźwiedź i kot. Polecam kota. Kot to chyba najlepszy rynsztunek w grze, nie zaleznie od stylu toczenia pojedynków (chyba ze na znaki, to wtedy gryf). Mega dopały do krytycznych, krwawienia, staminy i obrazen, czynią z nas tancerza smierci. ja na 37 lvlu jestem nie do trafienia a z łapy ze srebrnego z odpowiednimi olejami, wysmienitym gromem, wchodzi mi 7200 krytyka ciosem szybkim! . tego cyklopa do farmienia mam na 3 strzaly na krew pot i łzy. Stamina jest prawie nieskonczona, można sie wbić w gromadke 5-6 przeciwników z młynkiem i wykosic wszystkich w 2-3 sekundy, niezaleznie czy to potwór, halabardzista czy ki hoy. Jak zalozylem set niedzwiedzia, to myślałem, że gram otyłym pijanym działaczem związków zawodowych - wszystko trwało wieki i ciągły brak staminy. kot Edytowane 5 czerwca 2015 przez Andżej 2 Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 Za to same sety mają specjalne statystyki jak np, set kota szybko regenerującą się staminę, set gryfa - wzmocnione znaki a set niedźwiedzia...ssie? Set niedźwiedzia najładniej wygląda ^ ^ Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 wlasnie ze nie, wygląda jakby ktos do zbroi mieszka pierwszego dokleił welon z koca. Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 Set niedźwiedzia redukuje obrażenia. Zacząłem grać drugi raz na najwyższym poziomie i tego w sumie nie odczuwam, tutaj i tak każdy zabija na 2-3 hity. Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 To w koncu kot czy gryf na najwyzszy poziom? Ostatnio gralem kotem i faktycznie byl mocny, gryf lepszy jak sie uzywa queen? Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 nie, gryf to jest glownie pod damage z igni i yrden Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 A to nie do konca moja bajka ale chyba ten set mozna najwczesniej przywdziac. Zobacze sam, ale poczekam jeszcze z tym 2 PT, niech to najpierw spaczuja porzadnie, ponoc w 1.05 poprawili nurkowanie i konia czyli dla mnie 2 najbardziej irytujace rzeczy. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 No koń to totalny debil. xDTen z RDR bije go miliard razy. Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 Przyznaje, kon to jedyna rzecz ktora w rdr mi sie bardziej podobala w wiedzminie zapierdalalem wszedzie z buta, bo ta szprotka to na kazdym kamieniu hamuje xD Cytuj
Plamek 273 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 Gdzie znajde kowala co wykuje mi miecz setu kota? Odwiedzilem z 5 i kazdy jest za slaby. Mistrzem jezeli sie dobrze orientuje jest tylko Hattori i trzeba wykonac dla niego questa. Nawet jak masz za niski poziom to smialo, orawie nic tam nie trzeba robic poza bieganiem i gadaniem. Prawda, zrobiłem go dzisiaj na 12 lvlu. Fakt faktem walki wyglądaly na zasadzie "cios - odskok" (no chyba że zamroziłem kutasiarzy) ale gładko poszło. No i quest jako quest jest bardzo przyjemny. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 Nie wiem co wy macie z tym koniem, dla mnie jezdzi się bardzo dobrze. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 Właśnie wykonałem zadanie pobocznie z Himem Boże ta gra jest za dobra Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 (edytowane) Potwierdzam, koń to idiota. Jak widzę, że przede mną kręta górska ścieżka, których pełno na Skellige - zeskakuję i daję z buta, bo szkoda nerwów by znowu słuchać rżenia Szprotki gdy zobaczy jakiś mały kamyczek metr obok siebie. W ogóle miałem zacząć grę od nowa, bo poza znakami zapytania, paroma miejscami mocy, gwintem i wyścigami niewiele ( ) zostało... ale Wystarczy wejść do jakiejś wioski w której wcześniej było się conajwyżej przelotem, pozwiedzać pobliskie "?" by wsiąknąć w fali dodatkowych questów/czynności. I za każdym razem panuje tu zasada "jeszcze tylko .... i wyłączam" x127. Edytowane 5 czerwca 2015 przez Hum Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi