Fanek 669 Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 (edytowane) a Roch był ostatni czy po nim jeszcze ktoś do zgarniecia? W sledzeniu questa masz wszystkich wytypowanych. Jesli nikt nie pozostał to znaczy, że rozmawiałes już ze wszystkimi. Ja np s(pipi)iłem questa Dikstrji i odmówił mi pomocy ale to nie przeszkodziło zaliczeniu mi acziwa. A który quest od niego o tym decyduje? Bo mi też odmówił ale myślałem, że bez względu na wszystko tak się ma stać. jeśli mowa o Roach to - Oko za oko Edytowane 6 czerwca 2015 przez Fanek 2 Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 zobacz jak wcześniej napisałem, nigdy nie zrobiłeś literówki? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 To jest Vernon Roche, a nie Roach. xDD Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 (edytowane) Vernon Rocha Z Gerardem tez dobra literowka Edytowane 6 czerwca 2015 przez Copper Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 a Roch był ostatni czy po nim jeszcze ktoś do zgarniecia? W sledzeniu questa masz wszystkich wytypowanych. Jesli nikt nie pozostał to znaczy, że rozmawiałes już ze wszystkimi. Ja np s(pipi)iłem questa Dikstrji i odmówił mi pomocy ale to nie przeszkodziło zaliczeniu mi acziwa. A który quest od niego o tym decyduje? Bo mi też odmówił ale myślałem, że bez względu na wszystko tak się ma stać. Ten, w którym szukamy jego skarbu. Ja odnalazłem tylko klucz do skrytki bo jako gentleman nie dałem torturować Triss przed jej wydupczeniem i zrobiłem rzeźnię jej oprawcom Wtedy rzucił focha. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 roach xddddddd moze mu sie z tym z call of duty pomyliło Cytuj
McDrive 3 114 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 Zrobiłem sprawy rodzinne w Velen i pojawił się quest poboczny w którym mam uratować jego żonę. Czy nie zablokuję sobie w przyszłości jakiegoś zadania robiąc to? Np. zadania, w którym mam zdobyć unikatową kartę. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 Zrobiłem sprawy rodzinne w Velen i pojawił się quest poboczny w którym mam uratować jego żonę. Czy nie zablokuję sobie w przyszłości jakiegoś zadania robiąc to? Np. zadania, w którym mam zdobyć unikatową kartę. Nieważne od rozstrzygnięcia tego questa, nie będziesz mógł po nim już zagrać z Baronem w gwinta. Karta nie przepadnie bo jak nie po wygranej z nim to będzie u niego czekać do odbioru. Znaczy to też tyle, że podpunkt z Baronem w zadaniu Gwint: Velen będzie zaznaczony na czerwono jako niewykonany. 1 Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 Pytanie o kear morhen jesli wysłałem np keire do kear morhen to gdzieś ja znajdę na terenie Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 Nie znajdziesz jej tam od razu. Ona i inne postacie pojawią się w trakcie wydarzeń. Cytuj
Janush 224 Opublikowano 14 czerwca 2015 Opublikowano 14 czerwca 2015 Gdzie mogę wykuć mistrzowski miecz ? U tej babki (tereny barona) co był z nią side quest można sobie zrobić tylko pancerze ;/ Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 14 czerwca 2015 Opublikowano 14 czerwca 2015 Musisz wypełnić questa dla Hattoriego w Novigradzie. Cytuj
McDrive 3 114 Opublikowano 14 czerwca 2015 Opublikowano 14 czerwca 2015 Chodzi mi o zadanie z wykrzyknika o Pannie Jagódce. Spotkałem tego "rycerza" już trzy razy. Po raz ostatni w Novigradzie i dostał znakiem Aksji żeby sobie poszedł. W późniejszej fazie gry będzie go można jeszcze spotkać? Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 14 czerwca 2015 Opublikowano 14 czerwca 2015 A miał pomocników? Nie wiem kiedy i gdzie to było ale kiedy wyskoczył z pomagierami w końcu udało mi się go zajebać. Wybaczcie słownictwo ale nie mogłem się doczekać kiedy zabiję tego kundla. Cytuj
McDrive 3 114 Opublikowano 14 czerwca 2015 Opublikowano 14 czerwca 2015 A miał pomocników? Nie wiem kiedy i gdzie to było ale kiedy wyskoczył z pomagierami w końcu udało mi się go zajebać. Wybaczcie słownictwo ale nie mogłem się doczekać kiedy zabiję tego kundla. Tak miał. Użyłem aksji, bo żal mi tego durnia pomimo jego tekstów. Dwa razy save wgrywałem żeby tylko go nie zabić. Wiem, że po zabiciu zostawia pamiętnik. Wiecie co w nim jest napisane? Zapomniałem przeczytać po pierwszym zabiciu Mam nadzieję go jeszcze spotkać. Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 19 czerwca 2015 Opublikowano 19 czerwca 2015 Zadanie Niebezpieczna gra, gdzie musimy odzyskac karty do gwintu. Została mi karta niejakiego Revika, który niby znajduje się w karczmie, ale gdy tam wchodzę ikonka na mapie z żółtej zmienia się na białą, nigdzie go nie. Co ciekawe, jak wyjdę z karczmy ikona znów świeci się na żółto. To zadanie jest zbugowane? Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 19 czerwca 2015 Opublikowano 19 czerwca 2015 Powinien siedziec na koncu karczmy po lewej stronie przy stole. Powinno go dreczyc 2-och gosci. Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 19 czerwca 2015 Opublikowano 19 czerwca 2015 No to go tam nie ma, medytacja też nie pomaga. Cytuj
lothronik 254 Opublikowano 19 czerwca 2015 Opublikowano 19 czerwca 2015 On chyba jest na niższym piętrze z tego co pamiętam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi