Mustang 1 719 Opublikowano 10 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2015 Odpuść i zrób na Skellige, jest tylko 5 i głównie syreny. http://www.trueachievements.com/a200109/pest-control-achievement.htm?showguides=1 Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 10 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2015 Serdeczne dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Canaris 304 Opublikowano 23 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2015 Mniej wiecej na Poludniowy zachód od Groty Smokobójcy spotkałem grupke bandytów i pare ciał wieśniaków. Mignał mi złoty wykrzyknik oznaczający quest ale raz dwa mnie zaatakowali i zgineli. Szukanie zmysłami wiedźmaka nic nie daje, żadnego key itema nie znalazłem przy ciałąch. Czy to jakiś randomowy quescik czy cos z(pipi)ałem ?? Mapka dla klarowności. Wrzucam w spoiler żeby sie nikt nie przywalił. Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 23 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2015 to random encounter, nie ma żadnego questa Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 16 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2015 Gdzie w Valen lub białym sadzie znajde płatnerza na pozimie mistrzowskim który jest stanie wukuć miecze z cechu gryfa ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 16 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2015 dla mistrzowskiego kowala jest osobny quest, z pierożkami / coś mi tu nie gra - mam 22 lvl, robiłem quest na wyspach, przy okazji zacząłem wypełniać inny - stała bestia, to ubiłem. Zadanie z nią związane było na czerwono, z czaszką, czyli ponad mój poziom. Jakie było moje zdziwienie, gdy za byka dostałem tylko słaby miecz-unikat na lvl 17. dlaczego tak słabo ja się pytam? Czy zadania na zbyt wysoki poziom są podobnie liczone jak te za zbyt niski (czyli dostajemy ochłapy?) Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 16 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2015 (edytowane) jak miecze, to kowal a nie płatnerz. I takiego znajdziesz w novigradzie/oxenfurcie Edit: fakt, banny mówi o innym queście, ale iecze gryfa zrobi ci "zwykły" kowal czeladnik w novigradzie albo w oxenfurcie Edytowane 16 grudnia 2015 przez qraq_pk Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 16 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2015 jak miecze, to kowal a nie płatnerz. I takiego znajdziesz w novigradzie/oxenfurcie Edit: fakt, banny mówi o innym queście, ale iecze gryfa zrobi ci "zwykły" kowal czeladnik w novigradzie albo w oxenfurcie Czyli to musi być kowal czeladnik tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 16 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2015 minimum czeladnik Cytuj Odnośnik do komentarza
blakuś 597 Opublikowano 13 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2016 Może polecę trochę noobowskimi pytaniami ale trudno:Jak wygladą sprawa z tablicami ogłoszeń? Wyczyściłem póki co wszystko w Białym Sadzie i trafiłem na ziemię niczyją, mam się skontaktować z agentem i w pierwszej wiosce była tablica ogłoszeń. W jednym listów był tekst że koleś poszukuje kogoś do przeprowadzenia go poza Velen. Jak wziąłem wszystkie ogłoszenia to tylko mi się włączyła opcja że jest zadanie "Dzikość Serca", coś robie źle czy z tych tablic ogłoszeń nie zawsze jest kilka zadań?A i teraz drugie pytanie - po jakimś czasie gry mogą się pojawić w Białym Sadzie dodatkowe zadania czy jak zrobiłem wszystkie poboczne i te znaki zapytania to nic się już nie pojawi? Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 13 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2016 Może polecę trochę noobowskimi pytaniami ale trudno: Jak wygladą sprawa z tablicami ogłoszeń? Wyczyściłem póki co wszystko w Białym Sadzie i trafiłem na ziemię niczyją, mam się skontaktować z agentem i w pierwszej wiosce była tablica ogłoszeń. W jednym listów był tekst że koleś poszukuje kogoś do przeprowadzenia go poza Velen. Jak wziąłem wszystkie ogłoszenia to tylko mi się włączyła opcja że jest zadanie "Dzikość Serca", coś robie źle czy z tych tablic ogłoszeń nie zawsze jest kilka zadań? A i teraz drugie pytanie - po jakimś czasie gry mogą się pojawić w Białym Sadzie dodatkowe zadania czy jak zrobiłem wszystkie poboczne i te znaki zapytania to nic się już nie pojawi? 1. Jedź z koksem dalej i się nie przejmuj. W Velen jest tona tablic ogłoszeń z wieloma zadaniami i znakami zapytania. Po prostu bierz wszystko co jest na tablicach, a mapa sama się zapełni. 2. W ogóle. Wracasz tam jeszcze tylko w prologu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 27 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2016 Jest gdzieś może jakaś lista w języku polskim wszystkich dostępnych questów, żebym mógł sobie sprawdzić co ewentualnie pominałem? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 4 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2016 Robię questa w burdelu i burdelmama nie chce współpracować. Dokładnie to zadanie: http://www.miastogier.pl/wiki,strona-1059,smiertelne_rozkosze.html Źle rozwiązałem gadkę z burdelmamą i po prostu mam coś znaleźć, ale nie widzę żadnych perfum. Bzykałem sięz każdą z trzech i nic fabuły nie ruszyłem. Chodzę po burdelu i nic. I tak od wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 4 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2016 perfumy są za burdelem, w zaułku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 4 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2016 Jezu Rayos, dzięki Ci panie! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi