Gość suteq Opublikowano 4 czerwca 2015 Opublikowano 4 czerwca 2015 Tzn jakie problemy z questami? ;] Cytuj
Krolik85 32 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 Teraz włączyłem konsole i ściąga mi się patch. Waży 505 MB (PS4). Cytuj
Lati 23 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 O kurcze... Muszę odwołać te wszystkie klątwy jakie rzucałem na CDPR. Już lecę ściągać.... Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 O kurcze... Muszę odwołać te wszystkie klątwy jakie rzucałem na CDPR. Już lecę ściągać.... Z tym odwoływanie na razie poczekaj Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 ninja patch bo na twicie marcina momota echo ale pewnie korzysta z urokow dlugiego weekendu bozego ciala D Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 ninja patch bo na twicie marcina momota echo ale pewnie korzysta z urokow dlugiego weekendu bozego ciala D A ich forum chyba się wysypało. Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 No nie ma żadnego changeloga w necie, na GOGu też nie Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 Version 1.04 • Introduces a number of general stability and performance improvements • Improves the scale of selected elements of the GUI and HUD • Adds a series of color-blind friendly features. Improves visibility of tracks, marks, footprints and scent clues. Color-blind friendly features can be enabled in the Options/Gamplay submenu -Adds an information prompt and Journal entries related to new DLC packages • Improves the distribution of experience points gained by completing quests with recommended levels lower than the player character level • Fixes a rare issue whereby Geralt could not mount Roach after fast travelling between points • Fixes an issue where some players could not interact with an object during the Pyres of Novigrad quest • Introduces a number of fixes in in-game communities • Introduces a number of fixes related to combat • Fixes a number of issues related to horseback riding • Disables "Input device changed" messages and adds options to disable on-screen combat feedback and floating tags above NPCs • Improves Geralt's movement, especially when he swims. • Rebalances the prices of maps that can be purchased from merchants • Improves the smoothness of camera movement • Fixes an issue where in certain situations the game could crash while a save was being loaded • Introduces a number of bug fixes and user experience improvements in the GUI panels 1 Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 To jest 1.04, a mówimy o 1.05 Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 Na konsolach bug z expem nadal nie naprawiony? Tak na gafie piszą. Cytuj
bid0n 3 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 Wyszły nowe łaty. 1.05 na PC 1.04 na Ps4 Czekamy na łatę w wersji Xbox One, podobno jeszcze nie ma Cytuj
milekp 78 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 Na konsolach bug z expem nadal nie naprawiony? Tak na gafie piszą. nie załamuj mnie... Cytuj
Sqtr78 1 038 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 po zainstalowaniu patcha i zrestartowaniu stwierdzam, widoczną poprawę płynności przy poruszaniu sie i obracaniu kamery. Szybsze loadingi. Dalej zobaczymy. Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 Po instalacji patcha na PC są znacznie szybsze czasy wczytywania (po śmierci trwa to dosłownie 3 sekundy). Poprawy w płynności nie uświadczyłem za specjalnie Czekam na ten changelog. Cytuj
Lati 23 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 (edytowane) Zrobiłem zlecenie na "smoka" w Skelige i dostałem pod koniec 315 exp, a w czasie misji wpadło jeszcze 45, więc chyba poprawione. A za szare zadanie dostałem obiecane 5 punktów Edytowane 5 czerwca 2015 przez Lati Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 (edytowane) I mamy potwierdzenie gaf: The two main quests in Novigrad (X and Y*) still don't grant any XP to my level 15 Geralt. Unless these quests are not supposed to give out any XP at all then it's safe to say that they did not fix the XP bug *zmieniłem Ktos inny za to dostał całą pule exp - beka będzie jeżeli niektórym exp będzie naliczać, a innym nie xD Edytowane 5 czerwca 2015 przez Starh Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 po zainstalowaniu patcha i zrestartowaniu stwierdzam, widoczną poprawę płynności przy poruszaniu sie i obracaniu kamery. Szybsze loadingi. Dalej zobaczymy. chodzi lepiej, obracanie kamery plynne ale dalej gdy do akcji wchodza efekty czasteczkowe jak dym na bagnach czy stosy ognia do oswietlenia drogi w nocy w novigradzie to framerate na ps4 kleka jak klekal na forum gry redzi pisali, juz jak dali ten patch 1.04 do certyfikacji, ze dalej pracuja nad framerate na ps4 wiec pewnie na patch naprawiajacy klatki przy tych efektach czasteczkowych bedziemy musieli jeszcze poczekac ja buga z expem nie mialem (a na to glownie wszyscy czekali z ta latka) ale fajnie zobaczyc troche wieksza czcionke w menu wiecej testow wieczorem lub jutro nad ranem bo tak mi wali slonce w tv ze nic nie widze 1 Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 Na PC poprawili też działanie cut-scenek Już nie ma takich denerwujących przycinek. Cytuj
DaN3000 80 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 I mamy potwierdzenie gaf: The two main quests in Novigrad (X and Y*) still don't grant any XP to my level 15 Geralt. Unless these quests are not supposed to give out any XP at all then it's safe to say that they did not fix the XP bug *zmieniłem Ktos inny za to dostał całą pule exp - beka będzie jeżeli niektórym exp będzie naliczać, a innym nie xD Mam 17 poziom, przed ściągnięciem patcha zrobiłem quest poboczny na 12 poziomie (był jeszcze na zielono) i nie dostałem doświadczenia. Zainstalowałem patcha i z ciekawości wczytałem save'a przed zakończeniem questa i tym razem doświadczenie wpadło, więc coś jednak w tej kwestii naprawili. Cytuj
Alastor84 324 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 (edytowane) Na bagnach dalej bieda. W Novigradzie jakby trochę lepiej, ale to raczej skrajnie minimalna poprawa. Walka za pomocą igni gdy nie ma deszczu (nie na bagnach) jest znośna. Trzeba "testować" dalej. Oby następny patch dotyczył głównie SOLIDNEJ poprawy framerate. Edytowane 5 czerwca 2015 przez Popa Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 No znajomy, który przez wszystkie zadania w Novigradzie nie dostał xp teraz dostaje (patch na PC), drugi to samo (wersja na Ps4, chociaż on miał problem tylko z kilkoma questami). Ja sprawdzę dopiero jak wrócę z długiego weekendu (mam kilka save'ów do sprawdzenia). Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 Dlatego mówię, że tym exp to nadal loteria i chyba przez to zwiększy expa za ubijanie potworów. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 Czy te dwa zadania w Novigradzie ktorych bug dotyczy to Dorwac Juniora i Skarb hrabiego Reuvena? Zrobilem jedno zadanie poboczne na 2 level w Novigradzie dostalem 5 expa. Potem kolejne na 7 i nic nie dostalem ale to byl jeden dialog. Oba byly na szaro bo mam 14 poziom. Cytuj
gandi77 23 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 Można po tym patchu brakujące karty w Białym Sadzie kupić u kupca?Chodzi mi o te od Elsy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi