Lati 23 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 Można. Była to jedna z pierwszych rzeczy jakie sprawdziłem po odpaleniu. 2 Cytuj
milekp 78 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 Można. Była to jedna z pierwszych rzeczy jakie sprawdziłem po odpaleniu. Powiedzcie mi u kogo, bo ten kupiec przy gospodzie w Białym sadzie nie ma... Cytuj
Lati 23 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 No ja miałem właśnie u tego kupca przed wioską, tego którego ratuje się przed gryfem na samym początku gry. Cytuj
milekp 78 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 No ja miałem właśnie u tego kupca przed wioską, tego którego ratuje się przed gryfem na samym początku gry. no to u mnie doopa... Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 Ludzie piszą na oficjlnym forum że jednak patch nie naprawia u wszystkich buga z xp. Smuteczek Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 Czuje poprawę framerate'u w deszczu nadal nie jest uber płynnie, ale w jest krok na przód. Cytuj
Gość Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 W opisie nowej łatki jest, że poprawili poruszanie się, szczególnie pływanie. Alleluja ! Edyta. Faktycznie jest płynniejsza animacja w czasie deszczu, ale mam wrażenie, że z samym deszczem też coś zrobili, tak jakby wygląda gorzej. Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 (edytowane) Gierka na Skelige jest faktycznie płynniejsza - miło Nawet w cut scenkach wszystko chodzi płynnie, ale Velen i novigrad to nadal słaby framerate. Up Też zauważyłem, że deszcz wygląda nieco gorzej po patchu. Edytowane 5 czerwca 2015 przez Starh Cytuj
bid0n 3 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 Jeszcze ze 4 łaty i będzie wyglądać: Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 (edytowane) Ja też zauważyłem poprawę frameratu i nagle wszystkie szare questy zaczęły expić x 5 Edytowane 6 czerwca 2015 przez ornit Cytuj
Alastor84 327 Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=9t37IWwuoFI Oby w końcu patch 1.05 załatwił problemy z animacją raz na zawsze. Edytowane 6 czerwca 2015 przez Popa Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 (edytowane) ej miało być jakieś dlc ze zbroją i kuszami i jakoś wczoraj u siebie na pss tego nie widzialem do pobrania, o co chodzi? (mam tylko 4 pierwsze dlc - fryz, zbroja, ubranie yen i misja) Edytowane 8 czerwca 2015 przez Yano Cytuj
Alastor84 327 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 W ciągu 24h powinny być. Oby. Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 ej miało być jakieś dlc ze zbroją i kuszami i jakoś wczoraj u siebie na pss tego nie widzialem do pobrania, o co chodzi? (mam tylko 4 pierwsze dlc - fryz, zbroja, ubranie yen i misja)Nie martw się, nie tylko ty. Ogólnie to są na pewno na PC, ale nie ma żadnego oficjalnego tematu na ich forum, więc pewnie jest jakiś zgrzyt. Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 Co to za patch czerstwy. Po instalacji najnowszego pojawiaja mi sie jakies błedy w grafice smieszne. Krasnolud stojący na niewidzialnym krzesle, gerlat na niewidzialnej płotce czy brak podłogi. Czyzbym mial za słabe ps4? Ile ramu dokupić? Cytuj
Figuś 21 251 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 (edytowane) Wiesiek sprzedał się w 4mln kopii łącznie na wszystkich platformach Drodzy gracze, 19 maja był dla wszystkich w CD PROJEKT RED bardzo ważną datą – premiera gry Wiedźmin 3: Dziki Gon była ukoronowaniem trzech lat pracy nad erpegiem, który miał jedną ambicję: zmienić gatunek i zawojować świat. Gdy gra wylądowała na półkach, na całym świecie pojawiły się świetne recenzje. Otrzymaliśmy od Was masę wiadomości – forum pękało w szwach, maile nie przestawały przychodzić; byliście z nami na nocnych otwarciach, w mediach społecznościowych i na portalach traktujących o grach. Nie ma przyjemniejszej rzeczy dla twórców gier niż taki widok. Dlatego chciałbym Wam za to serdecznie podziękować - bez fanów z Polski Wiedźmin nie był by tą grą, którą jest dziś. Korzystając z okazji, chciałem również podzielić się wynikami sprzedaży. Po dwóch tygodniach od premiery liczba graczy, którzy kupili Wiedźmina, osiągnęła 4 miliony. To dla nas znak, że obrana przez CD PROJEKT RED ścieżka prowadzi w dobrym kierunku i pokazuje nam, że warto publikować darmowe DLC i nie zapominać, dla kogo i po co tworzy się gry. Jeszcze raz serdeczne dzięki za Wasze wsparcie. Pozdrawiam,Marcin Iwiński,współzałożyciel CD PROJEKT RED Edytowane 9 czerwca 2015 przez Figuś 1 Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 Z Twitcha: Robert Malinowski @ubermlin 12 min12 minut temu You know what's cool? 4 million sold copies of The Witcher 3: Wild Hunt. Thank you gamers, you are amazing! And kudos for the entire team! 1 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 btw wczoraj w nocy pojawilo sie w koncu to dlc z czarną zbroją i kuszami (chociaz nie wiem gdzie można znaleźć te itemy) Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 Serce rośnie! Posypie głowę popiołem i powiem, że nie wierzyłem w tak duży sukces. Znaczy się miałem ciche nadzieję, ale obawy przed tym, że zachód tak nie doceni Wieśka jak poprzednich części wzięły jednak górę. Brawo CDPR! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi