Opublikowano 2 sierpnia 20159 l Przeciez nie o to mi chodziło. Podczas mojej 5 godzinnej przygody, zdarzały się dziwne akcje, przenikania postaci itp. ale to jest przegięcie ;p
Opublikowano 2 sierpnia 20159 l Wczorajsze granie, gryf zablokował się w młynie, z kuszy go musiałem dobijać przez 5 minut, a po zjechaniu paska nadal tam siedział i nic się nie działo. Dzisiaj drugie podejście. Prosta walka, ale nigdy nie zrozumiem robienia zdjęć telewizora telefonem gdy konsola ma możliwość robienia screenów XD
Opublikowano 5 sierpnia 20159 l musicie tak prowadzić walkę by nad przeciwnikiem pojawił się button, na xo jest to :x: bezmyślne klepanie nie ma sensu, całą akcję trzeba robić z wyczuciem a i tak wychodzi raz na dziesięć razy mi takie coś wychodzi dość często, ale nie pokazuje mi się żaden :x:, znaczy :square18x18: nad przeciwnikiem, wszystko na czuja łupie
Opublikowano 5 sierpnia 20159 l musicie tak prowadzić walkę by nad przeciwnikiem pojawił się button, na xo jest to :x: bezmyślne klepanie nie ma sensu, całą akcję trzeba robić z wyczuciem a i tak wychodzi raz na dziesięć razy mi takie coś wychodzi dość często, ale nie pokazuje mi się żaden :x:, znaczy :square18x18: nad przeciwnikiem, wszystko na czuja łupie pewnie masz w opcjach autowykanczanie wlaczone xdddddddd
Opublikowano 5 sierpnia 20159 l Nawet od tego opcja jest? A myślałem, że skilla mam No nic, niech będzie jak jest, gra się zayebiście Edytowane 5 sierpnia 20159 l przez MYSZa7
Opublikowano 7 sierpnia 20159 l Znowu 7gb. Co oni tam napchali. Ciekawe czy płynność przywróci na XO. Już zasysam i zdam relację.
Opublikowano 7 sierpnia 20159 l Sprawdzę później, bo ogrywałem ostatnio ten darmowy DLC ze świniami i coś się w jaskini spieprzyło, że nie sposób tego dalej pchnąć. Może naprawią, może nie.
Opublikowano 7 sierpnia 20159 l WTF, ściągało się super, doszło do 63% i dupa. Stoi i stoi, a ja nie wiem czemu. Coś się zyebało. xD Chyba Redom serwery wyje.bało. Edytowane 7 sierpnia 20159 l przez suteq
Opublikowano 7 sierpnia 20159 l Szybko się uwinęli. Właśnie ściągam. Ciekawe, czy framerate ogarneli. Edytowane 7 sierpnia 20159 l przez Hum
Opublikowano 7 sierpnia 20159 l Ciekaweczy faktycznie naprawia buga z osiagnieciem za wszystkie karty czy moze ogarna to koło patcha 1.75
Opublikowano 7 sierpnia 20159 l Ciekaweczy faktycznie naprawia buga z osiagnieciem za wszystkie karty czy moze ogarna to koło patcha 1.75 Spójrz na mój post z tematu o błędach co zrobić po instalacji.
Opublikowano 7 sierpnia 20159 l Jak z tym FR na Xboksie, wrocil do normy? Bo mi sie odechcialo grac drugi raz po ostatnim paczu.
Opublikowano 7 sierpnia 20159 l Az pobiore tego patcha z ciekawości czy to zadziała.Zaś napisz czy zadziałało. U mnie tak:p
Opublikowano 7 sierpnia 20159 l Okej, połaziłem po bagnach, mgła, burza, gra działa jak poprzednio czyli nie ma dropów do 20 fps. Ciekawe czy na ps4 też poprawili czy dalej bieda.
Opublikowano 7 sierpnia 20159 l w opisie patcha napisane, że dodali new game +, żadnych innych informacji, czyli pewnie stare bugi zostały [*]
Opublikowano 7 sierpnia 20159 l WTF, ściągało się super, doszło do 63% i dupa. Stoi i stoi, a ja nie wiem czemu. Coś się zyebało. xD Chyba Redom serwery wyje.bało. U mnie wisi na 65% Serwery kwiczą. Jestem ciekawy jak działa teraz wer XO i czy dalej na Skellige gra dostaje czkawki w jednym miejscu ... O bagnach nie wspomnę.
Opublikowano 7 sierpnia 20159 l Okej, połaziłem po bagnach, mgła, burza, gra działa jak poprzednio czyli nie ma dropów do 20 fps. Ciekawe czy na ps4 też poprawili czy dalej bieda. Dalej bieda.
Opublikowano 7 sierpnia 20159 l WTF, ściągało się super, doszło do 63% i dupa. Stoi i stoi, a ja nie wiem czemu. Coś się zyebało. xD Chyba Redom serwery wyje.bało. U mnie wisi na 65% Serwery kwiczą. Jestem ciekawy jak działa teraz wer XO i czy dalej na Skellige gra dostaje czkawki w jednym miejscu ... O bagnach nie wspomnę. No u mnie te 10-15% szło jakąś godzinę. Potem poszło momentalnie do końca. Jak chodzi opisałem 2 posty wyżej od Twojego.
Opublikowano 7 sierpnia 20159 l WTF, ściągało się super, doszło do 63% i dupa. Stoi i stoi, a ja nie wiem czemu. Coś się zyebało. xD Chyba Redom serwery wyje.bało. U mnie wisi na 65% Serwery kwiczą. Jestem ciekawy jak działa teraz wer XO i czy dalej na Skellige gra dostaje czkawki w jednym miejscu ... O bagnach nie wspomnę. No u mnie te 10-15% szło jakąś godzinę. Potem poszło momentalnie do końca. Jak chodzi opisałem 2 posty wyżej od Twojego. Niedowiarek ze mnie Muszę samemu doświadczyć