Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Newsy, patche, DLC, dodatki

Featured Replies

Opublikowano

W jakim sensie blokuje drogę do platyny?

• Odpowiedzi 899
  • Wyświetleń 84,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Kąsolowcy znów płaczą jakimi to devi nie są ułomami. A prawda jest taka,że przyszło im pracować na tandetnych zabawkach składanych z budżetowych podzespołów. W sumie mogli zrobić tak,że daliby wszystk

• Ja swoj dzis odebralem w Euro RTV. Maja na stanie.  

• W Kasztelu Wrońce?,tam gdzie był baron tylko nie u kowala ale u kupca. Koleś ma dwie kusze i zbroje ale gzie jest trzecia kusza  nie mam bladego pojecia.

Opublikowano

No jest trofeum za ukończenie wszystkich wiedźmińskich zleceń, to jest jedno z nich, więc... Chyba, że to akurat się nie wlicza, a ja o czymś nie wiem? :)

Opublikowano

Wlicza się. 

Opublikowano

Właśnie sprawdziłem spis zleceń w poradniku na pstrophies.org i tego tam nie ma, więc chyba jest nadzieja :)

Opublikowano

Nie wlicza się. Mi wbiło ten pucharek bez tego zlecenia.

Opublikowano

Nie wlicza się. Mi wbiło ten pucharek bez tego zlecenia.

Potwierdzam, mi też zaliczyło bez tego zadania.
Opublikowano

najgrozniejszy potwór na skellige NIE WLICZA SIĘ  do trofeum.

Opublikowano

Trochę znów zaspamuję w temacie, ale lekko mina mi zrzedła jak zobaczyłem ile kosztuje dostawa:

- normalna 9,39$

- expresowa 39$

Wysyłka tych kart jest z San Diego. Ja chyba sobie daruje te karty - dla dwóch talii nie wydam prawie 100 zł.

To już lepiej zamówić na cdp.pl - wyjdzie taniej, kod na DLC sprzedać osobno (nawet po kosztach) a karty sobie zostawić.

Opublikowano

Jak w tym zyebanym PS Store na PS4 szukać tych theme'ów? Nie widzę nigdzie żadnej zakładki. W sumie to zauważyłem, że ten cały ShareFactory też mi zniknął z menu konsoli jakoś, bo ostatnio zastanawiałem się, jak pobrać sobie jakieś nowe intra do tego bajeru.

EDIT:

Dobra, już ogarnąłem. Fajny motyw, muza, dźwięki, Ciri. Na razie zostanie "na tapecie", chętnie przygarnąłbym jakiś dynamiczny motyw :)

Edytowane przez WrednyPL

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No, ale co on ma oznaczać? Że nowy patch będzie dodając wybór dodatków z menu? 

W ogóle ten dlc chyba ma być samodzielny?

Opublikowano

No, ale co on ma oznaczać? Że nowy patch będzie dodając wybór dodatków z menu? 

W ogóle ten dlc chyba ma być samodzielny?

Po prostu chwalipięta jakaś z RED-ów to wypuściła :P

Opublikowano

No ale po rusku? :/

Opublikowano

No ale po rusku? :/

A co za różnica po jakiemu ten offscreen? Pod logiem pierwszego dodatku napisane, że zainstalowany, a pod logiem drugiego, że już wkrótce.

Opublikowano

To dobrze, że nie usuwałem. 

Ciekawe kiedy będzie do pobrania, podstawka na XO była chyba 2 tygodnie przed premierą do pobrania. 

Opublikowano

To dobrze, że nie usuwałem.

Ciekawe kiedy będzie do pobrania, podstawka na XO była chyba 2 tygodnie przed premierą do pobrania.

To tylko dodatek. Pewnie będzie do pobrania w premierę 13.10
Opublikowano

600.jpg

IGN porównuje główną linię fabularną do szpiegowskiego thrillera, a same questy do tych wykonywanych dla Barona. Będzie ogień.

Opublikowano

:obama: :obama: :obama: 

HYPE

Opublikowano

Questy Barona to był dla mnie najlepszy moment gry. Będzie dobrze. 

Opublikowano

Questy Barona to był dla mnie najlepszy moment gry. Będzie dobrze. 

Ano. Hm... Nie kojarzę tej miejscówki z głównej gry, a robiłem wszystkie znaczniki... Czyżby trochę rozbudowali mapę, bo na ich forum chodzą takie ploty/info?

Opublikowano

nie ma jej, tam, to fakt. to jest jakas rezydencja i na bank tego nie było wczesniej w velen i zadnych okolicach miast

edit

ktos na forum redów wyczail, ze mapa velen/novigrad ma byc poszerzona o dodatkowe tereny na północny wschód od novigradu 

Edytowane przez Andżej

Opublikowano

nie ma jej, tam, to fakt. to jest jakas rezydencja i na bank tego nie było wczesniej w velen i zadnych okolicach miast

edit

ktos na forum redów wyczail, ze mapa velen/novigrad ma byc poszerzona o dodatkowe tereny na północny wschód od novigradu

I git, bo myślałem, że zastosują myk jak z wieżą na skellige.