Opublikowano 9 września 20159 l No jest trofeum za ukończenie wszystkich wiedźmińskich zleceń, to jest jedno z nich, więc... Chyba, że to akurat się nie wlicza, a ja o czymś nie wiem?
Opublikowano 9 września 20159 l Właśnie sprawdziłem spis zleceń w poradniku na pstrophies.org i tego tam nie ma, więc chyba jest nadzieja
Opublikowano 9 września 20159 l Nie wlicza się. Mi wbiło ten pucharek bez tego zlecenia.Potwierdzam, mi też zaliczyło bez tego zadania.
Opublikowano 10 września 20159 l Trochę znów zaspamuję w temacie, ale lekko mina mi zrzedła jak zobaczyłem ile kosztuje dostawa: - normalna 9,39$ - expresowa 39$ Wysyłka tych kart jest z San Diego. Ja chyba sobie daruje te karty - dla dwóch talii nie wydam prawie 100 zł. To już lepiej zamówić na cdp.pl - wyjdzie taniej, kod na DLC sprzedać osobno (nawet po kosztach) a karty sobie zostawić.
Opublikowano 16 września 20159 l Gdyby ktoś chciał, to na PSS jest do pobrania darmowy motyw (z fajną muzyczką):
Opublikowano 16 września 20159 l Jak w tym zyebanym PS Store na PS4 szukać tych theme'ów? Nie widzę nigdzie żadnej zakładki. W sumie to zauważyłem, że ten cały ShareFactory też mi zniknął z menu konsoli jakoś, bo ostatnio zastanawiałem się, jak pobrać sobie jakieś nowe intra do tego bajeru. EDIT: Dobra, już ogarnąłem. Fajny motyw, muza, dźwięki, Ciri. Na razie zostanie "na tapecie", chętnie przygarnąłbym jakiś dynamiczny motyw Edytowane 16 września 20159 l przez WrednyPL
Opublikowano 25 września 20159 l No, ale co on ma oznaczać? Że nowy patch będzie dodając wybór dodatków z menu? W ogóle ten dlc chyba ma być samodzielny?
Opublikowano 25 września 20159 l No, ale co on ma oznaczać? Że nowy patch będzie dodając wybór dodatków z menu? W ogóle ten dlc chyba ma być samodzielny? Po prostu chwalipięta jakaś z RED-ów to wypuściła
Opublikowano 25 września 20159 l No ale po rusku? A co za różnica po jakiemu ten offscreen? Pod logiem pierwszego dodatku napisane, że zainstalowany, a pod logiem drugiego, że już wkrótce.
Opublikowano 25 września 20159 l To dobrze, że nie usuwałem. Ciekawe kiedy będzie do pobrania, podstawka na XO była chyba 2 tygodnie przed premierą do pobrania.
Opublikowano 25 września 20159 l To dobrze, że nie usuwałem. Ciekawe kiedy będzie do pobrania, podstawka na XO była chyba 2 tygodnie przed premierą do pobrania. To tylko dodatek. Pewnie będzie do pobrania w premierę 13.10
Opublikowano 27 września 20159 l IGN porównuje główną linię fabularną do szpiegowskiego thrillera, a same questy do tych wykonywanych dla Barona. Będzie ogień.
Opublikowano 27 września 20159 l Questy Barona to był dla mnie najlepszy moment gry. Będzie dobrze. Ano. Hm... Nie kojarzę tej miejscówki z głównej gry, a robiłem wszystkie znaczniki... Czyżby trochę rozbudowali mapę, bo na ich forum chodzą takie ploty/info?
Opublikowano 27 września 20159 l nie ma jej, tam, to fakt. to jest jakas rezydencja i na bank tego nie było wczesniej w velen i zadnych okolicach miast edit ktos na forum redów wyczail, ze mapa velen/novigrad ma byc poszerzona o dodatkowe tereny na północny wschód od novigradu Edytowane 27 września 20159 l przez Andżej
Opublikowano 27 września 20159 l nie ma jej, tam, to fakt. to jest jakas rezydencja i na bank tego nie było wczesniej w velen i zadnych okolicach miast edit ktos na forum redów wyczail, ze mapa velen/novigrad ma byc poszerzona o dodatkowe tereny na północny wschód od novigradu I git, bo myślałem, że zastosują myk jak z wieżą na skellige.