Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Newsy, patche, DLC, dodatki

Featured Replies

• Odpowiedzi 899
  • Wyświetleń 85 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Kąsolowcy znów płaczą jakimi to devi nie są ułomami. A prawda jest taka,że przyszło im pracować na tandetnych zabawkach składanych z budżetowych podzespołów. W sumie mogli zrobić tak,że daliby wszystk

• Ja swoj dzis odebralem w Euro RTV. Maja na stanie.  

• W Kasztelu Wrońce?,tam gdzie był baron tylko nie u kowala ale u kupca. Koleś ma dwie kusze i zbroje ale gzie jest trzecia kusza  nie mam bladego pojecia.

Opublikowano

No dobra według https://twitter.com/marcin360premiera jest o godzinie 01:00 w nocy. Tak więc tylko odpalić download, iść spać i jutro :banderas:

Nie o 1 w nocy tylko dokładnie o północy będzie można rozpocząć grę.

U mnie wszystko pościągane, jutro na spokojnie będzie można się zanurzyć znowu w świecie Wiedźmina.

Opublikowano

Nie wiem, wierze bardziej kolesiowi, który pracuje w CDP i jeżeli on podaje 01:00 to coś jest na rzeczy. I tak jutro to nie będzie mieć znaczenia jak znów dorwiemy się do gry :) 

Opublikowano

A ja wierze Playstation Store ktore odlicza sekundy do polnocy.

Jest 22:45, zostala 1 godzina i 15 min.

Opublikowano

czy patch 1.11 na ps4 zauważalnie poprawia fps nie tylko na bagnach, ale i na przestrzeni całej rozgrywki? 

Opublikowano

czy patch 1.11 na ps4 zauważalnie poprawia fps nie tylko na bagnach, ale i na przestrzeni całej rozgrywki?

Zdecydowanie tak.
Opublikowano

no to nadrobi się 1 i 2 na lapku z biedronki i można będzie wziąć edycję goty na ps4 <3

Opublikowano

A ja wierze Playstation Store ktore odlicza sekundy do polnocy.

Jest 22:45, zostala 1 godzina i 15 min.

Chyba jednak wygrałem, bo jest po 24:00 i nic się nie zmieniło :)

Opublikowano

Ja kupiłem wieśka na początku z season passem i oprócz patcha 10 gb nic mi się nie pobrało. Tylko w menu jest pokazany dodatek i napis "dostępny wkrótce". Ktoś wie ocb?

Ja kupiłem wieśka na początku z season passem i oprócz patcha 10 gb nic mi się nie pobrało. Tylko w menu jest pokazany dodatek i napis "dostępny wkrótce". Ktoś wie ocb?

Opublikowano

U mnie na bagnach jest płynniej niż wcześniej ale znowu chodzenie podczas deszczu w novigradzie to jakieś 20 fps teraz. Wygląda na to że kilka rzeczy naprawili psując przy tym inne.

Opublikowano

Na ng+ pierwszy quest z dodatku wymaga 62 lvla.

Obecnie mam go na czerwono. Może w końcu będzie jakieś wyzwanie na tym najwyższym poziomie trudności.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

dodatek zakupiony na xo, ciekawe czy 10h to sam glowny watek czy wylizanie każdej pieczary

Opublikowano

Pewnie główna linia plus jakieś poboczne zadania.

Opublikowano

Zaczynam dodatek, a tam w ogłoszeniach nasz stary znajomy szaleje :D (pipi)łem śmiechem :)

GP8DQic.jpg

EDIT: Grając na death march już jestem niemal pewny (po dwóch godzinach grania w dodatek), że te 10 godzin pęknie bez problemu. Dopiero 2 zadania poboczne zrobiłem :O

Edytowane przez Sobies

Opublikowano

To co na koniec mówi o następnym dodatku i wątkach, które wracają z książek.

Jezu proszę dajcie tam Regisa w końcu... :whyyy:

Nie da się przecież inaczej, skoro będziemy biegać po Toussaint.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

daj ktoś mapke krainy z dodatku

Opublikowano

Nie wiem jak wygląda to na Onie, ale poprawa wydajności na PS4 związana jest ze zwiększeniem pop-upu co widać głównie po roślinności.

Nie wiem o czym piszesz. Na PS4 pop-up się wyraźnie zmniejszył po ostatnim patchu.

Opublikowano

na xbonie tez zauwazylem popup trawy wzgledem poprzedniej wersji, po co oni ciagle costam mieszaja i zmieniaja jak bylo dobrze

Opublikowano

42 zł za 10h rozgrywki to naprawdę dobra cena.

Opublikowano

na xbonie 39,99zl, czyli harnaś gratis