Opublikowano 23 października 20159 l Na XO w Novigradzie nadal padaka. Mam wrażenie, że gra w mieście działa jeszcze gorzej. Czarna minimapa. Statki w porcie pojawiające się po 15. sekundach. Całe szczęście, że zaraz po premierze nie było takich cyrków, a sam dodatek też działał tip top.
Opublikowano 23 października 20159 l czarna mini-mape mam tez czesto na ps4 po 1.10 ale juz sam framerate i doczytywanie tekstur po 1.10 jest turbo poprawione wzgledem tego co bylo kiedys na ps4
Opublikowano 23 października 20159 l @Ficek jak spadnie deszcz w Novigradzie to wciąż trzeba się modlić o rozpogodzenie, bo dropy do 20 fps wypalają oczy?
Opublikowano 23 października 20159 l Konsola zrypana albo tv źle ustawiony innego rozwiązania nie widzę jak ktoś narzeka na ten element. Po tym patchu 1.10 na PS4 to zupełnie inne giera jeśli chodzi o płynność. Wszystko rusza się u mnie mega płynnie w mieście podczas deszczu z błyskawicami, mało tego na dodatek ogniem się bawię .
Opublikowano 23 października 20159 l U mnie jak Upiór po raz pierwszy znika aby sie pojawić w innym miejscu to przy tym efekcie mam milisekundowego freeza. Potem działa wszystko ok jak konsola wrzuci to do pamieci.
Opublikowano 23 października 20159 l Panowie mam problem. W końcu po 4 miesiącach odpaliłem Wieśka ( PS4 ) -> Wybiło info o pobieraniu patcha 1.10.Patch się nie pobiera, stoi na "Przygotowanie do pobierania - 0%"Jakieś pomysły?
Opublikowano 24 października 20159 l Próbowałeś pauzować/wznawiać? Usunąć pobieranie i i wybrać 'Sprawdź dostępność aktualizacji'? Wyłączyć i włączyć konsolę?
Opublikowano 24 października 20159 l ktoś już sprawdzal legendarny jadowity srebrny miecz zmiji??(pipi)a, najlepsza srebrna kosa w grze, a oni buga nie naprawili, i nadal mam przy levelu 70 wersje 39 lvl.
Opublikowano 24 października 20159 l Panowie mam problem. W końcu po 4 miesiącach odpaliłem Wieśka ( PS4 ) -> Wybiło info o pobieraniu patcha 1.10. Patch się nie pobiera, stoi na "Przygotowanie do pobierania - 0%" Jakieś pomysły? Może jakiś zgrzyt, bo powinieneś ściągać 1.11. Spróbuj przez aplikację gry wymusić ściągnięcie poprawki.
Opublikowano 24 października 20159 l Dałem konsolę w stan wstrzymania i ruszyło. Nie wiem czy to patch 1.10 czy 1.11 ( ten co pobierałem to miał ponad 17GB )
Opublikowano 24 października 20159 l ktoś już sprawdzal legendarny jadowity srebrny miecz zmiji?? (pipi)a, najlepsza srebrna kosa w grze, a oni buga nie naprawili, i nadal mam przy levelu 70 wersje 39 lvl. Gdzie zdobyć na to schematy? To jest poziom mistrzowski tego miecza i były jakieś poprzednie schematy na zwykłą i ulepszoną wersję?
Opublikowano 24 października 20159 l Panowie mam problem. W końcu po 4 miesiącach odpaliłem Wieśka ( PS4 ) -> Wybiło info o pobieraniu patcha 1.10. Patch się nie pobiera, stoi na "Przygotowanie do pobierania - 0%" Jakieś pomysły? U mnie jest to samo, tyle, że z patchem 1.11. Od wczoraj stoi na 0% "przygotowanie do pobierania" i nic. Nie pomagają resety konsoli, stan spoczynku itp. Edytowane 24 października 20159 l przez Michał102
Opublikowano 24 października 20159 l Jak Wam PS4 nie chce ściągać pacza to dajcie ją w tryb uśpienia. Sprawdzone info.
Opublikowano 25 października 20159 l K.urrrwa mać! Nie wpadło mi trofeum za pozabijanie wszystkich "bandytów" z dodatku. Eh... Muszę przejść się po wszystkich ich obozowiskach i sprawdzić czy przypadkiem czegoś w skrzyniach nie zostawiłem
Opublikowano 25 października 20159 l Mi też to nie wpadło jak wczytałem zapis z podstawki więc za radą poradnika zacząłem sam dodatek i odwiedziłem pierwszych 8 wymienionych. Po splądrowaniu ostatniej skrzyni osiągnięcie wpadło.
Opublikowano 25 października 20159 l Mi również nie wypadło to osiągnięcie. Tak samo za zabicie trzech bandytów ich własnymi strzałami.
Opublikowano 25 października 20159 l Mi również nie wypadło to osiągnięcie. Tak samo za zabicie trzech bandytów ich własnymi strzałami. To akurat mi wpadło. Dzisiaj też zrobiłem to za wygranie rundy w gwinta mając 187 punktów.
Opublikowano 2 listopada 20159 l Mi trofea Bicz Boży czyli zayebanie wszystkich rycerzy Płonącej Róży jak i te ze strzałami wpadło bez problemu. Przy pierwszym nie musiałem nawet obrabować ostatniego posterunku, wpadło przy zabiciu ostatniego z nich. Oczywiście grałem na sejwie z podstawki. Edytowane 2 listopada 20159 l przez MYSZa7
Opublikowano 2 listopada 20159 l Mi trofea Bicz Boży czyli zayebanie wszystkich rycerzy Płonącej Róży jak i te ze strzałami wpadło bez problemu. Przy pierwszym nie musiałem nawet obrabować ostatniego posterunku, wpadło przy zabiciu ostatniego z nich. Oczywiście grałem na sejwie z podstawki. Okazało się, że jednego gnoja z młotkiem nie ubiłem i przez to nie wskoczyło mi trofeum, ale naprawiłem swój błąd i nagroda wskoczyła
Opublikowano 2 listopada 20159 l Oczyściłem wszystkie obozy i zebrałem z każdego czerwoną skrzynkę a osiągnięcia nie mam. Ale kij z tym. To tylko punkciki, ważne że grało się świetnie.
Opublikowano 2 listopada 20159 l Akurat ten zrobiłem na początku, ale tych dwóch przed wejściem nie ubiłem. Może dlatego nie zaliczyło? Jak się ten quest zwał? Choć teraz i tak ich tam już pewnie nie będzie... Edytowane 2 listopada 20159 l przez Hum