Opublikowano 15 czerwca 20168 l To ja poczekam z dalszym graniem aż patch będzie dostępny. Fajnie że szybko się uwinęli
Opublikowano 21 czerwca 20168 l zeby niektore bugi zniknely, trzeba zacząć gre od nowa. np u mnie na sejwie do gwinta dalej dziala myk z kowalem xd
Opublikowano 21 czerwca 20168 l Płotka była z ogonem w podstawce, jak zainstalowałem serca z kamienia to w Velen ogon miała, a na skellige biega z gołym dupskiem.
Opublikowano 22 czerwca 20168 l 3420 punktów doświadczenia na 2000 Miał ktoś tak i wbił level później? No i gdzie ten sprzedawca obrazów w Bouclair?
Opublikowano 22 czerwca 20168 l Ok płotce wrócił ogon jak odpaliłem Krew i Wino. Tzn jest on w "Tusą" pewnie jak wróce do Velen to zniknie znów. Edytowane 22 czerwca 20168 l przez michu86-
Opublikowano 23 czerwca 20168 l Mam problem z patchem na ps4, cały czas wyświetla, że błąd pobierania... na dysku mam ponad 30gb więc raczej nie jest to wina braku miejsca, ktoś spotkał sie z podobnym problemem?
Opublikowano 6 lipca 20168 l Odpaliłem grę pierwszy raz po długiej przerwie. Level 26 (prawie 27), zdobędę trochę expa i zamiast na 27 przeskakuje mi na 46 z gdzieś 38000/2000 expa. Wszystkie niezrobione questy mam na szaro, bo mam zbyt wysoki level na nie. Miał tak ktoś po ostatnim patchu?
Opublikowano 11 lipca 20168 l Ajj, widzisz dawno nie zaglądałem do tematów o Wieśku, to można skasować jak coś
Opublikowano 11 lipca 20168 l Gram nową grę plus. Oba dodatki zainstalowane. Mam zadanie do wyboru z dodatku serce z kamienia, a nie mam żadnego zadania w dzienniku z dodatku krew i wino. Kraina Toussaint jest na mapie, lecz przenieść się tam nie mogę, bo nie ma żadnego znacznika. Rozumiem, że po jakimś czasie samo wskoczy i nie mogę od początku tego dodatku zacząć?Prolog mam skończony jakby co
Opublikowano 11 lipca 20168 l do Krwi i Wina możesz się dostać po skończeniu questu "Poeta w Opałach"
Opublikowano 23 września 20168 l Update 1.31 sie sciaga. Oby pomogl, bo te loadingi strasznie sie dluza w Novigradzie.
Opublikowano 23 września 20168 l Tyle patchy już wyszło, żaden nie naprawił novigradu, który przy premierze dobrze działał.
Opublikowano 24 września 20168 l Patch miał poprawić ekran doczytywania w zadaniu "Stosy Novigradu". Sprawdzał ktoś?
Opublikowano 25 września 20168 l W dodatkach sa nowe przepisy na odwary i reszte, czy wciaz mozna dozbierac pominiete z podstawki?
Opublikowano 27 września 20168 l No ale niby nic nie znaczący dodatek, a tu niby 20 GB do ściągnięcia!? pogieło ich.
Opublikowano 27 września 20168 l No ale niby nic nie znaczący dodatek, a tu niby 20 GB do ściągnięcia!? pogieło ich. Co masz na myśli? Brak dobrej przygody ?
Opublikowano 8 października 20168 l O rajuśku, ale dużo rzeczy poprawili po tych wszystkich patchach związku z interfejsem użytkownika Jak nowa gra. Lepiej posortowane itemy, możliwości filtrowania, schowek na nadmiarowy ekwipunek. Zrobię z chęcią speedruna podstawki, a potem oba DLC. Jakoś nie pasowało mi zaczynanie ich tak prosto z menu głównego, bo kompletnie nie pamiętałem kontekstu, mapy i co ja w ogóle robiłem.I albo coś mi się wydaje, ale grafa też jakby bardziej soczysta, słońce rozpływa się na wodzie, cienie, framerate znośny.Aha i to sterowanie alternatywne, gdzie Geralt nie jest czołgiem tylko w końcu zwinny jak przystało na swoją posturę.
Opublikowano 9 października 20168 l Sterowanie alternatywne robi dużą robotę, gram tak od początku i responsywność postaci jest sekundowa. W ogóle czytałem wcześniej że klatkuje gra w novigradzie, w wersji GOTY w ogóle tego nie zauważyłem.