_Red_ 12 065 Opublikowano 11 października 2016 Opublikowano 11 października 2016 Wlasnie odkrylem, ze podczas jazdy konnej mozna namierzyc wroga i trzymajac wcisniety szybki atak czas zwalnia, pozwalając łatwiej w niego trafic. Kurde, taki ficzer a nieopisany w tutorialach. Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 11 października 2016 Opublikowano 11 października 2016 Opisany w dodatku KiW Cytuj
cithall 107 Opublikowano 21 grudnia 2017 Opublikowano 21 grudnia 2017 (edytowane) Jest już porównanie po najnowszym patchu 1.60 dla Xbox One X. Teraz to konsola microsoftu ma znowu najlepszą wersję Wieśka. Edytowane 21 grudnia 2017 przez cithall Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 21 grudnia 2017 Opublikowano 21 grudnia 2017 Wersja na XO S też dostała aktualizację, ale nigdzie nie jestem w stanie odnaleźć informacji co daje. Cytuj
cithall 107 Opublikowano 21 grudnia 2017 Opublikowano 21 grudnia 2017 Pewnie nic nie dodaje, tak jak patch w przypadku PS4 Pro. Patche są te same dla ulepszonych konsol i amatorów. Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 29 stycznia 2018 Opublikowano 29 stycznia 2018 W dniu 21.12.2017 o 10:50, Andreal napisał: Wersja na XO S też dostała aktualizację, ale nigdzie nie jestem w stanie odnaleźć informacji co daje. W dniu 21.12.2017 o 11:11, cithall napisał: Pewnie nic nie dodaje, tak jak patch w przypadku PS4 Pro. Patche są te same dla ulepszonych konsol i amatorów. http://www.grynieznane.pl/2018/01/widow-maker-usuniety-ze-steama-wiedzmin-3-soundtrack.html Usunęli utwór. Ech, co za czasy... 1 Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 12 lutego 2018 Opublikowano 12 lutego 2018 Da sie sprawdzić ile mamy nabitych godzin w grze? Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 12 lutego 2018 Opublikowano 12 lutego 2018 Jest tam zegar z tego co pamietam. Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 12 lutego 2018 Opublikowano 12 lutego 2018 Gdzie go znajdę? Lukałem na sejwa podczas zapisywania i nie ma ilościgodzin. Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 12 lutego 2018 Opublikowano 12 lutego 2018 (edytowane) 7 minut temu, Plugawy napisał: Gdzie go znajdę? Lukałem na sejwa podczas zapisywania i nie ma ilościgodzin. jeśli grasz na Xboxie to możesz sprawdzić w statystykach w Centrum Gry Edytowane 12 lutego 2018 przez asax Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 12 lutego 2018 Opublikowano 12 lutego 2018 Takie rzeczy powinny być w opcjach/ustawieniach gry. A sprawdzę jak włączę pleja... Tej opcji mi w firmware brakuje, a nie jakieś tapetki. Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 12 lutego 2018 Opublikowano 12 lutego 2018 No, nie umiem tego znaleźć. W ustawieniach są tylko opcje dźwięku, obrazu, sterowania, karty gwintowe itd. W pamięci masowej systemu jak się ogląda sejwa to też nie ma. Jest tylko czas kiedy sejw został zapisany a w samej grze nie ma czegosc takiego jak Statystyki. Dzięki @grzybiarz Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 12 lutego 2018 Opublikowano 12 lutego 2018 Z poziomu gry było takie info w statystykach postaci, ale kiedyś podobno źle zliczało czas. Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 12 lutego 2018 Opublikowano 12 lutego 2018 Dobra już znalazłem. Ekwipunek -> R2 i są staty postaci (nie statystyki gry) i tam w prawym dolnym rogu widać ilość godzin. Wychodzi na to, że mam 128 a jestem właściwie na początku Serca z Kamienia. Cytuj
Nitro619 11 Opublikowano 31 marca 2018 Opublikowano 31 marca 2018 Szybkie pytanie - przeszedłem podstawkę na PS4, teraz mam opcje kupienia wersji GOTY na Xboxa. I pytanie do znawców - czy mogę zagrać w same dodatki, bez żadnego save z podstawki ? Czy wyleveluje mi tam troche postac i da jakis gear, abym nie przepadł w DLC od razu? No i na koniec jeśli tak - to czy warto, DLC trzymają poziom/długośc oryginału ? Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 31 marca 2018 Opublikowano 31 marca 2018 Nie pytaj tylko kupuj i graj. Zazdroszczę Ci że masz tą przygodę jeszcze przed sobą. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 31 marca 2018 Opublikowano 31 marca 2018 8 godzin temu, Nitro619 napisał: Szybkie pytanie - przeszedłem podstawkę na PS4, teraz mam opcje kupienia wersji GOTY na Xboxa. I pytanie do znawców - czy mogę zagrać w same dodatki, bez żadnego save z podstawki ? Czy wyleveluje mi tam troche postac i da jakis gear, abym nie przepadł w DLC od razu? No i na koniec jeśli tak - to czy warto, DLC trzymają poziom/długośc oryginału ? Możesz odpalić grę z wylevelowaną postacią pod DLC własnie. I tak, zdecydowanie warto oba DLC to świetne przygody. Serca z kamienia są krótkie, ale za to mają znakomitą warstwe fabularną, Krew i Wino to praktycznie osobna gra (40h na wszystko spokojnie zejdzie jak nie więcej) z nową krainą. Także warto. Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 19 lipca 2018 Opublikowano 19 lipca 2018 Jako, że jest to temat o newsach Szanuję gościa ale powinien zostać przy Cyberpunku Cytuj
Alastor84 327 Opublikowano 23 sierpnia 2018 Opublikowano 23 sierpnia 2018 Może za jakiś czas będzie jeszcze lepiej działać Cytuj
Paolo1986 795 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu (edytowane) Skończyłem Serce z kamienia. Zaczyna się w sumie "niewinnie" i dość krótkie (w porównaniu z podstawką), ale fabularnie topka Podejrzałem sobie trofea i zostały mi 2: za splądrowanie obozowisk bandytów i skompletowanie ofirskiego rynsztunku. Tutaj chyba jednak sprzedałem siodło, które wygrałem od tego kupca w górnym młynie Zakładam, że jak wrzucę rzeczy do schowka, to będę miał je w NG+? Poza tym zostaje jeszcze drugi dodatek, który też już mam in progressWiniarnia rozbudowana i zbieram nową talię kart Edytowane 20 godzin temu przez Paolo1986 Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Będziesz miał, ale na ng+ nie ma to znaczenia, bo już podstawowe bronie będą mieć lepsze statystyki. Jedyny miecz na ng+ który ma sens z pierwszego przejścia to aerondight z dodatku krew i wino który jest nagrodą za jedno z zadań. Tak samo od nowa będziesz zbierał wiedźmińskie zestawy, tym razem z dopiskiem legendarne. Tylko wiedźmiński zestaw mantikory z krew i wino będzie miał drobne różnice wizualne. Co do winnicy regularnie zbieraj kwiatki. Będą potrzebne do wytworzenia mutagenów. O ile zielone i niebieskie wpadają w miarę regularnie, to czerwone są rzadkością, a będą potrzebne w dużej ilości by odblokować wszystkie mutacje. 1 Cytuj
Paolo1986 795 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Zająłem się właśnie szukaniem podwodnego laboratorium, w którym jakiś profesor pracował nad mutagenami. Zbieram wszystko, co mi wpadnie, mutagenów mam pełno. Czerwone rzadsze są faktycznie, ale mogę rozkładać mutageny z różnych potworów, aby je pozyskać. W ogóle kraina Tusą pięknie wygląda W dzienniku mam jeszcze m.in misję, w której Geralt ma udowodnić, że jest Spoiler wcieleniem pięciu cnót i zdaje się, że nagrodą jest jakiś wyjątkowy miecz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi