Hubert249 4 279 Opublikowano 17 lipca 2015 Opublikowano 17 lipca 2015 (edytowane) Skończyłem właśnie grę, podczas napisów koncowych wyskoczył update 7 GB. Ja (pipi)ie ale fuks Ale ten patch już mi jest niepotrzebny w sumie. Zrobiłem chyba wszystko oprócz gwinta i wyścigów. Edytowane 17 lipca 2015 przez chris85 Cytuj
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 17 lipca 2015 Opublikowano 17 lipca 2015 Alternatywne sterowanie jest osom, ale nie mogę przyzwać Płotki :| Na żadnym sterowaniu. Cytuj
_Red_ 12 019 Opublikowano 17 lipca 2015 Opublikowano 17 lipca 2015 Moc konsoli poszla w pelni na fizyke ruchu Gerarda. Musieli usunac konia. Cytuj
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 17 lipca 2015 Opublikowano 17 lipca 2015 Działa, wystarczył reset Cytuj
MEVEK 3 506 Opublikowano 18 lipca 2015 Opublikowano 18 lipca 2015 Czym sie rozni te sterowanie wzgledem poprzedniego (te awesome) ? Cytuj
bid0n 3 Opublikowano 18 lipca 2015 Opublikowano 18 lipca 2015 Sterowanie na plus. Skrzynki wypas. Z gorszych wiadomości, gra działa gorzej w Novigradzie. Jakieś dziwne przycinki, ekran sie rozmywa i zatrzymuję na chwile. Wczesniej tego nie było. Na bagnach bez zmian, kiszka. Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 18 lipca 2015 Opublikowano 18 lipca 2015 nie ma, uk i us maja na razie, w ciagu najblizszych godzin ma byc Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 18 lipca 2015 Opublikowano 18 lipca 2015 (edytowane) Czym sie rozni te sterowanie wzgledem poprzedniego (te awesome) ? W moim odczuciu różni się tym, że do tej pory Geralt poruszał się jakby po szerokim łuku w momencie skręcania nim podczas biegu, a obecnie jego ruchy są zdecydowanie bardziej szybkie w momencie skręcania. Jest bardziej zwrotny i kamera nie jest tak przyklejona do jego pleców. Edytowane 18 lipca 2015 przez Hum Cytuj
Gość Opublikowano 18 lipca 2015 Opublikowano 18 lipca 2015 Sterowanie na plus. Skrzynki wypas. Z gorszych wiadomości, gra działa gorzej w Novigradzie. Jakieś dziwne przycinki, ekran sie rozmywa i zatrzymuję na chwile. Wczesniej tego nie było. Na bagnach bez zmian, kiszka. Czyli potwierdza się to o czym pisałem w sprawie braku informacji jakie poprawki dotyczą danej platformy, przez co ludzie budują sobie błędne wyobrażenie na temat wprowadzanych zmian. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 18 lipca 2015 Opublikowano 18 lipca 2015 Na Xbąku zmian na gorsze w Novigradzie nie zaobserwowałem. Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 18 lipca 2015 Opublikowano 18 lipca 2015 Sterowanie na plus. Skrzynki wypas. Z gorszych wiadomości, gra działa gorzej w Novigradzie. Jakieś dziwne przycinki, ekran sie rozmywa i zatrzymuję na chwile. Wczesniej tego nie było. Na bagnach bez zmian, kiszka. Czyli potwierdza się to o czym pisałem w sprawie braku informacji jakie poprawki dotyczą danej platformy, przez co ludzie budują sobie błędne wyobrażenie na temat wprowadzanych zmian. Mi tam chodzi tylko o te błędy z kartami i znikającymi kluczami. Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 18 lipca 2015 Opublikowano 18 lipca 2015 Sterowanie na plus. Skrzynki wypas. Z gorszych wiadomości, gra działa gorzej w Novigradzie. Jakieś dziwne przycinki, ekran sie rozmywa i zatrzymuję na chwile. Wczesniej tego nie było. Na bagnach bez zmian, kiszka. Czyli potwierdza się to o czym pisałem w sprawie braku informacji jakie poprawki dotyczą danej platformy, przez co ludzie budują sobie błędne wyobrażenie na temat wprowadzanych zmian. dziwne bo na gafie amerykance, KAZDY pisze ze poprawa framerate jest BARDZO odczuwalna, nie jest to rock solid30fps ale ponoc od razu widac roznice, ze jest lepiej Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 18 lipca 2015 Opublikowano 18 lipca 2015 na reddit też czytałem, że ten patch poprawił fps na PS4 dość mocno Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 18 lipca 2015 Opublikowano 18 lipca 2015 na reddit też czytałem, że ten patch poprawił fps na PS4 dość mocno A ja, że nie. I komu tu wierzyć, jak poprawki jeszcze u nas nie ma? Cytuj
Gość Opublikowano 18 lipca 2015 Opublikowano 18 lipca 2015 Ficuś, ale dobrze wiesz o co mi chodzi. Jak piszą, że poprawią optymalizację na słabszych konfiguracjach, to chyba jasne, że taki opis dotyczy PC, a w przypadku reszty to jest zgadywanie na której platformie. To samo było przy poprzednich patchach, przy których nie było widać poprawy płynności na bagnach, tzn. na konsolach, a w opisie o tym było (więc w końcu wyszło, że dotyczyło to PCta). Moim zdaniem to jest mało poważne. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 18 lipca 2015 Opublikowano 18 lipca 2015 na reddit też czytałem, że ten patch poprawił fps na PS4 dość mocno A ja, że nie. I komu tu wierzyć, jak poprawki jeszcze u nas nie ma? widze tylko co inni piszą: Downloaded it, performance is very noticably better, there is a stash, UI is cleaner and text easier to read, stash, loading seems quicker but NPC conversations seem to have long loading times now, STASH, and UI moves responsively instead of sluggishly like it used to, oh and STAAAASSSHHHH! 1 Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 18 lipca 2015 Opublikowano 18 lipca 2015 na reddit też czytałem, że ten patch poprawił fps na PS4 dość mocno A ja, że nie. I komu tu wierzyć, jak poprawki jeszcze u nas nie ma? widze tylko co inni piszą: Downloaded it, performance is very noticably better, there is a stash, UI is cleaner and text easier to read, stash, loading seems quicker but NPC conversations seem to have long loading times now, STASH, and UI moves responsively instead of sluggishly like it used to, oh and STAAAASSSHHHH! Mam nadzieję, że nie robią jakichś weekendowych przerw i poprawka pojawi się u nas dzisiaj. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 18 lipca 2015 Opublikowano 18 lipca 2015 (edytowane) Czy mi się tylko wydaję, czy Loadingi naprawdę na tym patchu są jeszcze dłuższe? Novigrad działa z łatki na łatkę coraz gorzej... Edytowane 18 lipca 2015 przez Starh Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 18 lipca 2015 Opublikowano 18 lipca 2015 Czy mi się tylko wydaję, czy Loadingi naprawdę na tym patchu są jeszcze dłuższe? Novigrad działa z łatki na łatkę coraz gorzej... Nie wiemy. My w Polsce jeszcze nie możemy ściągnąć. Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 18 lipca 2015 Opublikowano 18 lipca 2015 możemy (xo) dla mnie ten nowy model poruszania się jest taki sam jak stary, nie widzę żadnej różnicy i chyba jakiś dałnogard był bo jakaś taka brzydka mi się wydaje (skellige) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi