Hum 3 699 Opublikowano 18 lipca 2015 Opublikowano 18 lipca 2015 (edytowane) Po ściągnięciu patcha (xo) zacząłem od nowa przygodę i w białym sadzie miejscami przy użyciu igni gra teraz widocznie zwalnia... Inna sprawa, że nie wiadomo czy zawinił nowy patch, czy też któryś z wcześniejszych - ostatni raz byłem w tej lokacji po day one patchu i wtedy wszystko śmigało tip top. Za to mapa i ekwipunek działa obecnie dużo płynniej. Opcja "przyklejenia" (podświetlenia potrzebnych) składników alchemicznych/rzemieślniczych u sprzedawców - :exact: Nowa responsywność to także ogromny plus: pamiętacie schody prowadzące do garnizonu czarnych w początkowej lokacji? Kiedyś by wejść/zejść po nich trzeba było się obijać po barierkach, a na szczycie i tak wpadało się w ścianę. Obecnie sprawa poruszania się tam (jak również w innych podobnych miejscach) wygląda znacznie lepiej. Edytowane 18 lipca 2015 przez Hum Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 18 lipca 2015 Opublikowano 18 lipca 2015 przed chwila sprawdzalem i u mnie nadal patcha nie ma, ani nie pobiera automatycznie, a jak wezme "opcje -> sprawdź aktualizacje" to mowi że nic nie ma Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 18 lipca 2015 Opublikowano 18 lipca 2015 jak nie masz instant on to w jaki sposób ma pobrać update? Cytuj
Alastor84 324 Opublikowano 18 lipca 2015 Opublikowano 18 lipca 2015 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=-oNdvGcJ-vc Żenada, kolejne kłamstwo. (pipi) naprawili. https://www.youtube.com/watch?v=2qhh3NQSkcU Edytowane 18 lipca 2015 przez Popa Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 18 lipca 2015 Opublikowano 18 lipca 2015 na bagnach na xone z fajnego framerate po 1.07 ponoc parity z ps4 i 20fps, zenada cdpr zanada do kwadratu, mam szacunek za rozmach tego swiata, kocham ta gre ale dzial odpowiedzialny za wersje konsolowe powinien wyladowac pod mostem 4 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 18 lipca 2015 Opublikowano 18 lipca 2015 Zaraz odpale i zobacze jak z tymi bagnami na XO. Jak ch.ujowo to chyba przejde się na te ich forum i powiem kilka gorzkich słów. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 18 lipca 2015 Opublikowano 18 lipca 2015 Oj jak się przejmą. No ale sami się do tego przyczyniliście. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 18 lipca 2015 Opublikowano 18 lipca 2015 No jak sami? Kto im ku.rwa kazał robic downgrade kiedy na XO wszystko dzialało dobrze? Debile. Cytuj
bid0n 3 Opublikowano 18 lipca 2015 Opublikowano 18 lipca 2015 Tak z(pipi)ac wer. XO, żenada .. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 18 lipca 2015 Opublikowano 18 lipca 2015 Wychodzi na to, że gra w wersji 1.1 działała najlepiej Cytuj
Gość suteq Opublikowano 18 lipca 2015 Opublikowano 18 lipca 2015 Odpaliłem i faktycznie na bagnach czuć, że gra chodzi znacznie gorzej niż przed patchem. To jest k*rwa jakaś pi*rdolona kpina. Serio, teraz bardzo się cieszę, że grę miałem z bundla, a nie wydałem na nią 220zł, bo bym się ostro wk*rwił za takie partactwo. Dobrze, że grę już skończyłem dawno temu to takie coś mocno nie boli, ale miałem do gry zamiar wrócić porobić jeszcze znaki zapytania na Skellige i Ziemiach Niczyich + będą DLC, ale w obecnym stanie to nie mam najmniejszej ochoty, żeby tę grę odpalać. Co za banda nieudaczników, z dobrej wersji zrobić wersję zj*baną to trzeba mieć chyba siano w głowie. Teraz nawet nie myślę o kupnie DLC przed premierą(a miałem takie plany), bo jak znowu odwalą taką ch*jnię to będzie zaorane. Cytuj
Alastor84 324 Opublikowano 18 lipca 2015 Opublikowano 18 lipca 2015 Odpaliłem i faktycznie na bagnach czuć, że gra chodzi znacznie gorzej niż przed patchem. To jest k*rwa jakaś pi*rdolona kpina. Serio, teraz bardzo się cieszę, że grę miałem z bundla, a nie wydałem na nią 220zł, bo bym się ostro wk*rwił za takie partactwo. Dobrze, że grę już skończyłem dawno temu to takie coś mocno nie boli, ale miałem do gry zamiar wrócić porobić jeszcze znaki zapytania na Skellige i Ziemiach Niczyich + będą DLC, ale w obecnym stanie to nie mam najmniejszej ochoty, żeby tę grę odpalać. Co za banda nieudaczników, z dobrej wersji zrobić wersję zj*baną to trzeba mieć chyba siano w głowie. Teraz nawet nie myślę o kupnie DLC przed premierą(a miałem takie plany), bo jak znowu odwalą taką ch*jnię to będzie zaorane. Śmiało można napisać że nie traktują graczy do końca poważnie. Zresztą nie tylko oni. Cytuj
bid0n 3 Opublikowano 18 lipca 2015 Opublikowano 18 lipca 2015 Zrównali nam wer. XO do Ps4 żeby nie było że lepiej działa xD Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 18 lipca 2015 Opublikowano 18 lipca 2015 Ekskluzywny patch dla XO, USA i UK. Reszta sobie poczeka.... kurfa a już chciałbym pozbyć się tego nadmiernego balastu z ekwipunku. Dalej nic, choć powinno być już wczoraj. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 18 lipca 2015 Opublikowano 18 lipca 2015 wy chyba nie sądzicie, ze patch to jest cos co jest w stanie naprawic te spadki fps? problem lezy glebiej i nigdy tego nie naprawią jakims patchem. handlujcie z tym i przestancie marudzic. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 18 lipca 2015 Opublikowano 18 lipca 2015 Ale wersja na XO działała dobrze, a teraz to jest patologia jak na PS4. ;_; Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 18 lipca 2015 Opublikowano 18 lipca 2015 Ekskluzywny patch dla XO, USA i UK. Reszta sobie poczeka.... kurfa a już chciałbym pozbyć się tego nadmiernego balastu z ekwipunku. Dalej nic, choć powinno być już wczoraj. Nie wkurfiaj mnie nawet. Sony chyba zrobiło sobie weekend i na patch poczekamy pewnie do poniedziałku. Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 18 lipca 2015 Opublikowano 18 lipca 2015 Oczywiście GOG Galaxy na PC padło, a na przez www patch nie jest udostępniony. Świetnie. Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 18 lipca 2015 Opublikowano 18 lipca 2015 daje to coś jak włączymywyłączymy jakieś blury w opcjach? (xo) Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 18 lipca 2015 Opublikowano 18 lipca 2015 (edytowane) daje to coś jak włączymywyłączymy jakieś blury w opcjach? (xo) Taa wróca brakujace fpsy na bagnach.. Edytowane 18 lipca 2015 przez kudlaty88 Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 18 lipca 2015 Opublikowano 18 lipca 2015 wy chyba nie sądzicie, ze patch to jest cos co jest w stanie naprawic te spadki fps? problem lezy glebiej i nigdy tego nie naprawią jakims patchem. handlujcie z tym i przestancie marudzic. takie Rockstar w patchu ustabilizowało framerate w GTA V na ps4, więc się da, tylko należy znać się na swojej robocie cdpr to developer pecetowy, na konsole są za ciency 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi