Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Newsy, patche, DLC, dodatki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OdtXeAZ.jpg

Wczorajsze granie, gryf zablokował się w młynie, z kuszy go musiałem dobijać przez 5 minut, a po zjechaniu paska nadal tam siedział i nic się nie działo. Dzisiaj drugie podejście.

:lapka:

Prosta walka, ale nigdy nie zrozumiem robienia zdjęć telewizora telefonem gdy konsola ma możliwość robienia screenów XD

• Plusik 2
Opublikowano

musicie tak prowadzić walkę by nad przeciwnikiem pojawił się button, na xo jest to  :x:

bezmyślne klepanie nie ma sensu, całą akcję trzeba robić z wyczuciem a i tak wychodzi raz na dziesięć razy

mi takie coś wychodzi dość często, ale nie pokazuje mi się żaden  :x:, znaczy :square18x18: nad przeciwnikiem, wszystko na czuja łupie

Opublikowano

musicie tak prowadzić walkę by nad przeciwnikiem pojawił się button, na xo jest to  :x:

bezmyślne klepanie nie ma sensu, całą akcję trzeba robić z wyczuciem a i tak wychodzi raz na dziesięć razy

mi takie coś wychodzi dość często, ale nie pokazuje mi się żaden  :x:, znaczy :square18x18: nad przeciwnikiem, wszystko na czuja łupie

pewnie masz w opcjach autowykanczanie wlaczone xdddddddd

Opublikowano (edytowane)

Nawet od tego opcja jest?  :dog: A myślałem, że skilla mam  :frog:  

No nic, niech będzie jak jest, gra się zayebiście :D

Edytowane przez MYSZa7
Opublikowano

Znowu 7gb. Co oni tam napchali. Ciekawe czy płynność przywróci na XO. Już zasysam i zdam relację. 

Opublikowano (edytowane)

WTF, ściągało się super, doszło do 63% i dupa. Stoi i stoi, a ja nie wiem czemu. Coś się zyebało. xD

Chyba Redom serwery wyje.bało. :D

Edytowane przez suteq
Opublikowano

Ciekaweczy faktycznie naprawia buga z osiagnieciem za wszystkie karty czy moze ogarna to koło patcha 1.75 :P

Spójrz na mój post z tematu o błędach co zrobić po instalacji.
Opublikowano

Okej, połaziłem po bagnach, mgła, burza, gra działa jak poprzednio czyli nie ma dropów do 20 fps. 

Ciekawe czy na ps4 też poprawili czy dalej bieda. 

Opublikowano

WTF, ściągało się super, doszło do 63% i dupa. Stoi i stoi, a ja nie wiem czemu. Coś się zyebało. xD

U mnie wisi na 65% :/ Serwery kwiczą. Jestem ciekawy jak działa teraz wer XO i czy dalej na Skellige gra dostaje czkawki w jednym miejscu ... O bagnach nie wspomnę. 

Opublikowano

U mnie wisi na 65% :/ Serwery kwiczą. Jestem ciekawy jak działa teraz wer XO i czy dalej na Skellige gra dostaje czkawki w jednym miejscu ... O bagnach nie wspomnę. 

No u mnie te 10-15% szło jakąś godzinę. Potem poszło momentalnie do końca.

Jak chodzi opisałem 2 posty wyżej od Twojego. ;)

Opublikowano

No u mnie te 10-15% szło jakąś godzinę. Potem poszło momentalnie do końca.

Jak chodzi opisałem 2 posty wyżej od Twojego. ;)

Niedowiarek ze mnie ;) Muszę samemu doświadczyć :D