Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Newsy, patche, DLC, dodatki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

jaką wieżą? tą końcową czy mini quest?

Z tym zadaniem pobocznym:

Tu akurat gościu ma jakiś błąd, bo cały czas padało i wiało na tej wyspie

Ed.

dWtLsfw.jpg

pR70g2f.jpg

pmZvefG.jpg

ooUjrq2.jpg

Edytowane przez McDrive
Opublikowano (edytowane)

Dodatek będzie można uruchomić także z poziomu menu gry. Dobre, jak ktoś by wpadł na chory pomysł zaliczania najpierw dodatku bez głównej historii. Czyli przeciwnicy będą mieli poziom adekwatny do naszego początkującego. 

Edytowane przez Nemesis
Opublikowano (edytowane)

Dodatek będzie można odpalić albo wczytując grę i wybranie zadania albo przez nową grę, ale wtedy wymagany jest 30 poziom. 

Na tvgry jest 12 minut dodatku. Nie oglądam, tylko słucham w tle. Jest troszkę spoilerów. 

Aha, gra ma mieć jakieś powiązania z jedynką, zapewne w zadaniach pobocznych albo głównych także pozdrawiam osoby, które grały tylko w 3. :lapka: 

Edytowane przez suteq
Opublikowano

momot na oficjalnym forum hajpuje nowa latke, ktora pojawi sie w pazdzierniku, ponoc znowu pelno poprawek i ma naprawic framerate na ps4

Opublikowano

czo ten mamut

zaryzykowałbym nawet stwierdzenie, ze on, jako pachołek od community, wgłąd w technikalia i wszystko to, co sie naprawde dzieje, ma żaden i mówi tylko to, co mu każą. nawet już na forum redów poddawali w wątpliwości jego obiecanki wlasnie pod tym kątem, ale posty i tematy były usuwane :D

• Plusik 1
Opublikowano

Będzie można go przejść chyba nawet w sytuacji gdy nie masz postaci na zalecany 30 lvl.

Ciekawe jak będzie w odwrotnej - obecnie mam 45 i pewnie będę jechał po samych szarych zadaniach i przeciwnikach na dwa strzały, czy w tą stronę też przystosowali poziomy?

Opublikowano (edytowane)

jak pojedzie z głównym wątkiem, to mu wystarczy jeden dzien, zeby dobić do 60

ja mam 64 i mój geralt to jest całkowity OP, tego archegryfa 78lvl zabilem dokladnie 6 hitami (mam 10 tys dmg, 20 tys life, ponad 800 obrony), wiec bede grał w ten dodatek raczej dla fabuły, bo nie spodziewam się zadnego wyzwania, chyba ze podniesliby poziom trudnosci, co jest wątpliwe.

Edytowane przez Andżej
Opublikowano (edytowane)

nasz 45 level bez new game plus? to co ty tam robisz xd

No proste, że gram na ng+ Panie alchemik :lapka:

Zresztą nawet jeżeli nie zdąże z wbiciem lvla przed wydaniem dodatku, to nie widze w tym problemu. Przeciez ta gra jest tak zayebista. :fsg:

Ponowne ogrywanie tej historii i zabawa z innymi wyborami jest świetna.

Edytowane przez Hum