Opublikowano 28 września 20159 l jaką wieżą? tą końcową czy mini quest? Z tym zadaniem pobocznym: Tu akurat gościu ma jakiś błąd, bo cały czas padało i wiało na tej wyspie Ed. Edytowane 28 września 20159 l przez McDrive
Opublikowano 28 września 20159 l Mam nadzieję, że po skończeniu dodatku ta blizna co ma Geralt zostanie usunięta.
Opublikowano 28 września 20159 l Co Co Co Tak się interesujesz... Mam nadzieję, że po skończeniu dodatku ta blizna co ma Geralt zostanie usunięta. Też mam na to szczerą nadzieję.
Opublikowano 28 września 20159 l Dodatek będzie można uruchomić także z poziomu menu gry. Dobre, jak ktoś by wpadł na chory pomysł zaliczania najpierw dodatku bez głównej historii. Czyli przeciwnicy będą mieli poziom adekwatny do naszego początkującego. Edytowane 28 września 20159 l przez Nemesis
Opublikowano 28 września 20159 l Dodatek będzie można odpalić albo wczytując grę i wybranie zadania albo przez nową grę, ale wtedy wymagany jest 30 poziom. Na tvgry jest 12 minut dodatku. Nie oglądam, tylko słucham w tle. Jest troszkę spoilerów. Aha, gra ma mieć jakieś powiązania z jedynką, zapewne w zadaniach pobocznych albo głównych także pozdrawiam osoby, które grały tylko w 3. Edytowane 28 września 20159 l przez suteq
Opublikowano 28 września 20159 l Też to wyczytałem z playtestu na Eurogamerze.pl - ale to ma być tylko w formie tekstowej, żadnych postaci.
Opublikowano 28 września 20159 l Dobra, zwracam honor. Ostatnio myślałem nad zakupem pierwszej części w edycji rozszerzonej bo cena śmieszna. Dwójeczkę ogram na X360 jak na dobre ruszy kompatybilność dla One.
Opublikowano 29 września 20159 l momot na oficjalnym forum hajpuje nowa latke, ktora pojawi sie w pazdzierniku, ponoc znowu pelno poprawek i ma naprawic framerate na ps4
Opublikowano 29 września 20159 l czo ten mamutzaryzykowałbym nawet stwierdzenie, ze on, jako pachołek od community, wgłąd w technikalia i wszystko to, co sie naprawde dzieje, ma żaden i mówi tylko to, co mu każą. nawet już na forum redów poddawali w wątpliwości jego obiecanki wlasnie pod tym kątem, ale posty i tematy były usuwane
Opublikowano 29 września 20159 l O nie nowa łatka do wieśka??Muszę szybko pograć nim znowu cos spi#$%^lą... serio aż sie boje bo jak na razie na xone chodzi wszystko ładnie.
Opublikowano 1 października 20159 l Jestem dumny, ze ogralem jedyneczke pare tyg. temu.. Ohh moja Shani xD
Opublikowano 5 października 20159 l Ja już czekam na dodatek. Będzie można na sejwie ze skończoną grą go przejść ? Nie mam czasu obecnie od nowa całej gry przechodzić za dużo premier
Opublikowano 5 października 20159 l Będzie można go przejść chyba nawet w sytuacji gdy nie masz postaci na zalecany 30 lvl. Ciekawe jak będzie w odwrotnej - obecnie mam 45 i pewnie będę jechał po samych szarych zadaniach i przeciwnikach na dwa strzały, czy w tą stronę też przystosowali poziomy?
Opublikowano 5 października 20159 l Hum chyba gra na 45 lvl ale na NG+. A levele z dodatku mają być skalowane do NG+, czyli pewnie będzie trzeba mieć 60.
Opublikowano 5 października 20159 l Tak, na NG+ trzeba mieć 60lvl aby grać w dodatek. Tak jak 30lvl bez NG+.
Opublikowano 5 października 20159 l hehe dobrze że ng + nie zaczynałem czyli hum do roboty masz tydzień ! Edytowane 5 października 20159 l przez blantman
Opublikowano 5 października 20159 l jak pojedzie z głównym wątkiem, to mu wystarczy jeden dzien, zeby dobić do 60 ja mam 64 i mój geralt to jest całkowity OP, tego archegryfa 78lvl zabilem dokladnie 6 hitami (mam 10 tys dmg, 20 tys life, ponad 800 obrony), wiec bede grał w ten dodatek raczej dla fabuły, bo nie spodziewam się zadnego wyzwania, chyba ze podniesliby poziom trudnosci, co jest wątpliwe. Edytowane 5 października 20159 l przez Andżej
Opublikowano 5 października 20159 l nasz 45 level bez new game plus? to co ty tam robisz xd No proste, że gram na ng+ Panie alchemik Zresztą nawet jeżeli nie zdąże z wbiciem lvla przed wydaniem dodatku, to nie widze w tym problemu. Przeciez ta gra jest tak zayebista. Ponowne ogrywanie tej historii i zabawa z innymi wyborami jest świetna. Edytowane 5 października 20159 l przez Hum