Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Gwint, Karty, Gracze

Featured Replies

Opublikowano

Tak jak inne karty zdobywasz grając z kimś lub kupujesz u karczmarzy

Np jednego foltesta wygrywasz w partyjce w wyzimie ze szlachcicem

Jedną dowodczynie wiewiorek kupujesz u karczmarza chyba w oxenfurcie.

Edytowane przez blantman

• Odpowiedzi 365
  • Wyświetleń 60,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• jakich Ci brakuje kudlaty? Może jakieś randomowe i możesz je zdobyć jeszcze?   Ja dziś się spiąłem, spisałem wszystkie karty, których mi brakuje, wyszło 9... właśnie znalazłem 7... zostały tylko 2.

• Dobra partia była  

• Il Brutto
    Il Brutto

Jest quest rozgrywki w Velen, rozgrywki w Novigradzie i na Skellige. Do tego jest quest starzy znajomi (Zoltan, Lambert, Roche, Talar). Ja już skopałem bo po skończeniu fabuły nie moge znaleźć Lambert

Opublikowano

Ja mam teraz tak dopakowany Nilfgaard, że póki co nikt szans nie ma mam Yen, Letho, Vesemira i kilka innych kart '10' zobaczymy pózniej ten turniej w passiflorze. Blant ty go robiłeś ciężki jest? Czy talia, którą zdobyłem w Velen i od kilku osób w Novigradzie (rozwalilem wszystkich, którzy byli fabularnie w quescie czyli jakieś 6 osób) da radę tam czy gdzieś indziej szukać?

Opublikowano

Ktoś pisał, że serio ciężko jest bo już na początek lecą sztosy typu Geralt i Ciri (15). Gwintowy quest ze "starymi znajomymi" zapewnia bdb karty, polecam.

Opublikowano

Ja ten turniej zrobiłem full wystakowanymi krolestwami północy. Nie miałem tylko geralta w talii. Myślę że spokojnie możesz spróbować ale zrób sejw przed. Problem w tym że jak nie wygrasz turnieju i tak quest będzie kontynuowany ale wszystkich kart nie zdobędziesz; )

Opublikowano

dzieks.

pytanie mam jeszcze co do Lamberta

on teraz poplynal chyba na skellige, bede mial okazje z nim zagrac?

zakwalifikowalem sie do turnieju, ale juz pierwszy typ jest ciezki. rzuca samych szpiegow i ma tylko silne karty potem. wroce pozniej ;]

Opublikowano

Olschmitz

na Skellige go nie ma. Jest w Kaer Moren

Opublikowano

Olschmitz - Musisz skonczyc quest "Po nitce do klebka", czyli po Skellige powrot do Novigradu, zakoczenia questa i od razu podbiegnij i zaproponuj partyjke Lambertowi :) latwy jest. Wlasnie wygralem jakis miniturniej na tym balu kostiumowym, ale tylko jedna "dyszka" wpadla, reszta sredniaki...

Myslalem, ze najsilniejsza karta to 10 a tu prosze, wygralem Ciri (15). Mam mega talie Cesarstwa Nilfgardu, chyba 8 czy 9 unikatow, z czego 6 po 10, 1x 7 i Ciri 15. Ale niestety brakuje mi kilku kart w talii i jeszcze nimi grac nie moge :(

Opublikowano

Jak wygrałeś Ciri i u kogo? Bo jak szukałem gościa wg poradnika to nie miałem możliwości gry z nim.

Opublikowano

Musisz rozpocząć questa z grą w gwinta ze znajomymi i wtedy dają namiary na tego elfa jak ich ograsz, chyba Reuven to robi

Opublikowano

A ja mam problem wygrałem z jednym ziomkiem kartę Leto. Na bank było napisane że ją otrzymuję a w tali nie mogę znaleźć. Miał ktoś tak?

Opublikowano

A ja mam problem wygrałem z jednym ziomkiem kartę Leto. Na bank było napisane że ją otrzymuję a w tali nie mogę znaleźć. Miał ktoś tak?

Jak wejdziesz w talie kart to L1/R1 zmieniasz talie i na pewno jest w Cesarstwie Nilfgardu.

Opublikowano

od kogo mozna wygrac szpiegow z nilfgaardu?

Vattiera i Skellena wygrałem u handlarzy/kowali na Skellige (któreś wysepki)

mam takie samo pytanie odnośnie kart Manekin i Talar, może ktoś kojarzy

generalnie dużo szpiegów w talii to pewne zwycięstwo ;)

Opublikowano

No szpiedzy przesadzeni, w tym turnieju w burdelu pierwszy koles mial ich od groma i musialem z nim z 6 razy walczyc zanim udalo mi sie go rozwalic, reszta poszla bez problemu.

Opublikowano

Na szpiegów dobry jest manekin wlasnie rzucasz i szpieg  wpada do twojej talii 

Opublikowano

niby jo, ale tak jak pisal Cooper. pierwszy rywal w turnieju gwinta ma ich tylu + manekiny, ze po pierwszej rundzie typ ma 14 kart a ja 7.

potem juz systematycznie mnie dobija.

Opublikowano

Na Skellige jest do wygrania unikatowy szpieg Avallach, nie dość, że nie można go zdjąć manekinem to jeszcze ma wartość 0.

Opublikowano

Na Skellige jest do wygrania unikatowy szpieg Avallach, nie dość, że nie można go zdjąć manekinem to jeszcze ma wartość 0.

U kogo?

Opublikowano

Dokladniej troche mozna? Bylem tylko w Skellige chwile zeby ukonczyc quest Po nitce do klebka i wrocilem do Novigradu. Nie mam pojecia gdzie szukac Gremisty, napiszesz w spoilerze?

Opublikowano

Gremista to druid. Spotkacie go mniej więcej tam gdzie reszta druidów urzęduje (główna wyspa zachód), być może do zagrania z nim w gwinta będzie potrzeba wykonania zadania dla niego.