sznyta. 9 Opublikowano 12 lipca 2015 Opublikowano 12 lipca 2015 Ah wczoraj wygrałem turniej w Passiflorze:) bez paru loadów sie nie obeszło na Skellige tez cos takiego będzie, czy to było już najwieksze wyzwanie w gwincie? Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 12 lipca 2015 Opublikowano 12 lipca 2015 ja w sumie wszystkie walki w gwinta leciałem na jednym schemacie, ten cały turniej to easy bardzo był 1 Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 12 lipca 2015 Opublikowano 12 lipca 2015 Ano, sztuczną inteligencję łatwo było przechytrzyć i jechać wg planu cały turniej: - do talii dać 3-4 szpiegów - króla Foltesta podnoszącego moc Balist + w związku z tym kilka kart balistycznych (jest tu też jedna lecząca). - karta piechoty - ten smok co palił pierwszy rząd - ze specjalnych: pożoga, manekin, słońce, mróz - reszta karty bohaterów (od 10-15 ataku). W tym składzie nie przegrałem partyjki ani razu. 1 Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 12 lipca 2015 Opublikowano 12 lipca 2015 Ano, sztuczną inteligencję łatwo było przechytrzyć i jechać wg planu cały turniej: - do talii dać 3-4 szpiegów - króla Foltesta podnoszącego moc Balist + w związku z tym kilka kart balistycznych (jest tu też jedna lecząca). - karta piechoty - ten smok co palił pierwszy rząd - ze specjalnych: pożoga, manekin, słońce, mróz - reszta karty bohaterów (od 10-15 ataku). W tym składzie nie przegrałem partyjki ani razu. no dokładnie xD z tym że później już nawet wyrzuciłem karty mróz i pożoga bo w sumie nie widziałem sensu ich trzymania. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 12 lipca 2015 Opublikowano 12 lipca 2015 Ta ze szpiegami to banał, avallach OP Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 12 lipca 2015 Opublikowano 12 lipca 2015 Mróz i pożoga przydawały mi się, gdy przeciwnik jedną kartą przywoływał nagle pierdyliard piechurów-potworów. Albo u(pipi)ałem ich moc do 1 zamrażaniem, albo spalałem cały rząd (wymiennie ze smokiem, który potrafił to samo).Pożoga też przydawała się jak przeciwnik przeginał z buffowaniem swoich kart np. trzy balisty po 16-20 każda. Tak czy inaczej fajna gra i mam ochotę na więcej karcianek tego typu - słyszałem, że Heartstone to coś zbliżonego. Prawda li to? Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 12 lipca 2015 Opublikowano 12 lipca 2015 no trochę co innego, tutaj w gwincie wygrywasz jednym schematem a tam pieniędzmi Cytuj
czarek250885 318 Opublikowano 13 lipca 2015 Opublikowano 13 lipca 2015 Ja wygrałem wszystkie pojedynki jednak nadal nie mam pucharku za talie;/ nie wiem czego mi tak naprawdę brakuje? Szkoda, że twórcy nie pomyśleli o opcji w której widzimy cała talię i np. te co mamy są podświetlone a tych, których nie mamy są szare. A tak to lipa straszna. Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 14 lipca 2015 Opublikowano 14 lipca 2015 Ja wygrałem wszystkie pojedynki jednak nadal nie mam pucharku za talie;/ nie wiem czego mi tak naprawdę brakuje? Szkoda, że twórcy nie pomyśleli o opcji w której widzimy cała talię i np. te co mamy są podświetlone a tych, których nie mamy są szare. A tak to lipa straszna. Masz w internecie tyle poradników i aplikacji na telefon z odznaczaniem tego co masz. Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 14 lipca 2015 Opublikowano 14 lipca 2015 Wlasnie przegladnalem to i widze ze brakuje mi 5 kart, kurde tak niewiele braklo, co mniej bardziej niepokoi to fakt ze 3 z nich sa do wygrania podczas rozgrywek, teraz pytaniem jest, czy kogos pominalem czy po prostu inne karty mi wypadly w trakcie grania. Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 14 lipca 2015 Opublikowano 14 lipca 2015 Wlasnie przegladnalem to i widze ze brakuje mi 5 kart, kurde tak niewiele braklo, co mniej bardziej niepokoi to fakt ze 3 z nich sa do wygrania podczas rozgrywek, teraz pytaniem jest, czy kogos pominalem czy po prostu inne karty mi wypadly w trakcie grania. Unikalne wypadają zawsze te same. Podczas grania z przypadkowymi kupcami to już całkowity random, a Zoltana tylko u profesorka z Białego Sadu. Jeżeli go nie wygrałeś to czekaj na patch. Ma naprawić błąd w którym karta nie pojawia się pod ciałem, pod drzewem wisielców. Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 14 lipca 2015 Opublikowano 14 lipca 2015 Wlasnie brakuje mi kilka czterech kart z talii potworow i jedna z talii scoiatel, bede musial doczytac w wolnym czasie Cytuj
elvis004 293 Opublikowano 15 lipca 2015 Opublikowano 15 lipca 2015 (edytowane) Co do potworow, wies Harnvik na Skelige, mniejsza wyspa w prawym dolnym rogu mapy. Jest tam karczma, w ktorej randomowo pojawia sie karczmarz. Najlepiej przed karczma medytowac co godzine az w koncu pjawi sie ikona karczmarza. Pewnie zakupu tych 4 Ci brakuje Edytowane 15 lipca 2015 przez elvis004 Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 15 lipca 2015 Opublikowano 15 lipca 2015 Niestety, to nie to wlasnie zaraz bede robił dokładna listę czego brakuje i bede szukał Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 15 lipca 2015 Opublikowano 15 lipca 2015 No coz, brakuje mi dwoch kart Hav'careen medic (5) i Wywerna (2), pierwszej nie moge kupic nigdzie w miejscach gdzie powinniem ja znalezc a druga ponoc wypada losowo w trakcie grania z NPC, a chyba nie zostal mi juz zaden do ogarniecia, no nieciekawie to wyszlo w takim wypadku ;P Jest jakis sposob by sprawdzic chociaz czy wszystkich NPC wyzwalem na gwintowy pojedynek? Cytuj
speedzik83 8 Opublikowano 20 lipca 2015 Opublikowano 20 lipca 2015 Czy jak nie wygralem karty od Barona. A zakonczylem quest sprawy rodzinne to pozniej bede mogl z nim zagrac? Czy raczej juz kaplica i szans na trofeum nie ma? Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 20 lipca 2015 Opublikowano 20 lipca 2015 Karta będzie do zdobycia, spokojnie Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 21 lipca 2015 Opublikowano 21 lipca 2015 Karta będzie do zdobycia, spokojnie w jaki sposób? ja kartę od barona posiadam ale gdybym jej nie wygrał to raczej lipa bo baron powiesił się Cytuj
speedzik83 8 Opublikowano 21 lipca 2015 Opublikowano 21 lipca 2015 A jaka to karta. Sprawdze czy ja mam. Bo faktycznie po quescie bylo cos takiego ze szukalem karty w jego pokoju. Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 21 lipca 2015 Opublikowano 21 lipca 2015 Niestety nie pamiętam na 100% wydaje mi się, że dijkstra Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 21 lipca 2015 Opublikowano 21 lipca 2015 Niestety nie pamiętam na 100% wydaje mi się, że dijkstraYep, Dijkstra. Pierwsze co zrobiłem po zainstalowaniu poprawki to poleciałem pod drzewo wisielców po Zoltana. Na szczęście tam był. Cytuj
toronto 2 Opublikowano 21 lipca 2015 Opublikowano 21 lipca 2015 Mi brakowało tylko Zoltana. Znalazłem go ale i tak dupa, nie ma trofeum. Ma ktoś podobnie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi