Opublikowano 31 lipca 20186 l Według przewodnika po Gwincie mam wszystkie karty ale 2 "niespotkanych graczy" . To jakiś bug czy mam chodzić po całej grze w szczęśliwym poszukiwaniu aby zagrać z tą dwójką aby wpadło mi trofeum ?
Opublikowano 1 sierpnia 20186 l 20 godzin temu, Gromi napisał: Według przewodnika po Gwincie mam wszystkie karty ale 2 "niespotkanych graczy" . To jakiś bug czy mam chodzić po całej grze w szczęśliwym poszukiwaniu aby zagrać z tą dwójką aby wpadło mi trofeum ? Nie baw się tym przewodnikiem, bo on jest do doupy. Po zdobyciu wszystkich kart powinno wskoczyć ci trofeum z automatu. Może nie zagrałeś jakiejś partii z jakimś karczmarzem lub nie masz tych dostępnych tylko w misjach?
Opublikowano 5 sierpnia 20186 l W dniu 1.08.2018 o 19:47, McDrive napisał: Nie baw się tym przewodnikiem, bo on jest do doupy. Po zdobyciu wszystkich kart powinno wskoczyć ci trofeum z automatu. Może nie zagrałeś jakiejś partii z jakimś karczmarzem lub nie masz tych dostępnych tylko w misjach? Ogólnie brakowało mi chyba z 3 karty z podstawki. Poszedłem do jakiejś karczmy w DLC krew i wino , kupiłem wszystkie karty jakie karczmarz miał na stanie i mam niby już wszystkie w komplecie według przewodnika , 2 niespotkanych graczy a trofeum nie wpadło. Wszystkie karty z misji mam bo bardzo uważałem na ten aspekt podczas przechodzenia gry. Miał ktoś podobnie ?
Opublikowano 5 sierpnia 20186 l 31 minut temu, Gromi napisał: Ogólnie brakowało mi chyba z 3 karty z podstawki. Poszedłem do jakiejś karczmy w DLC krew i wino , kupiłem wszystkie karty jakie karczmarz miał na stanie i mam niby już wszystkie w komplecie według przewodnika , 2 niespotkanych graczy a trofeum nie wpadło. Wszystkie karty z misji mam bo bardzo uważałem na ten aspekt podczas przechodzenia gry. Miał ktoś podobnie ? A kartę Zoltana masz z prologu?
Opublikowano 5 sierpnia 20186 l 59 minut temu, McDrive napisał: A kartę Zoltana masz z prologu? Tak. To jest chyba ta którą można później znaleźć pod drzewem wisielców.
Opublikowano 5 sierpnia 20186 l 12 minut temu, Gromi napisał: Tak. To jest chyba ta którą można później znaleźć pod drzewem wisielców. Dokładnie ta. To ja bulwa już nie wiem. Znajdź listę kart na telefon lub komputer i po kolei odznaczaj te które masz, bo pewnie którąś pominąłeś. Tak to przynajmniej jak na moje wygląda
Opublikowano 9 listopada 20249 lis Mój najlepszy do tej pory wynik. Na pewno nie jest to jeszcze szczyt możliwości
Opublikowano 10 listopada 202410 lis Tak ale da się go wbić nie zaczynajac dodatków. Jak grałem w Wieśka to moja żona tak się wciągnęła w gwinta że grała za mnie i wygrywała wszystkie partie. Oczywiście uprzednio zdobywając wszystkie karty po drodze jakie da się zgarnąć w podstawce.
Opublikowano 10 listopada 202410 lis Szkoda, że karciankę standalone zaorali i zrobili nowy system, a potem ją trochę uśmiercili.
Opublikowano 11 listopada 202411 lis Zastanawiam się, co właściwie pokazuje ta książka w grze, która mówi o ilości kart do zebrania? Np. teraz podaje mi, że w Velen mam 4 karty do zebrania. Ale nie do końca wiem, czy to są karty, które mogę kupić od sprzedawców, czy też wygrać od randomowych NPC, czy też otrzymać w tych questach, które się odblokowują? Dodatkowo książka pokazuje liczbę napotkanych graczy? Na pewno macie rozszyfrowane, jak to działa, więc z góry dzięki za wskazówki Edytowane 11 listopada 202411 lis przez Paolo1986
Opublikowano 11 listopada 202411 lis Ja na to nie zwracałem uwagi. Po prostu grałem z każdym z kim się dało i kupowałem wszystkie karty w karczmach i w końcu wpadła cała kolekcja.
Opublikowano 12 listopada 202412 lis W dniu 9.11.2024 o 17:34, LukeSpidey napisał(a): Jest pucharek za wbicie wyniku 187 lub wyżej. Faktycznie, miałem 190 pkt., wygrałem partię i wpadł taki pucharek 22 godziny temu, Zwyrodnialec napisał(a): Ja na to nie zwracałem uwagi. Po prostu grałem z każdym z kim się dało i kupowałem wszystkie karty w karczmach i w końcu wpadła cała kolekcja. Z tych 4 kart w Velen została mi jedna po tym, jak wygrałem z 3 gości Spoiler Podczas przyjęcia w misji Kwestia życia i śmierci, jak poszedłem razem z Triss do rezydencji Vegelbundów Edytowane 12 listopada 202412 lis przez Paolo1986
Opublikowano 23 listopada 202423 lis Według przewodnika w grze zostały mi do znalezienia 4 karty w Novigradzie i 0 napotkanych graczy Czyli pewnie mogę podjąć się tego turnieju Spoiler O wysoką stawkę