Gromi 10 Opublikowano 31 lipca 2018 Opublikowano 31 lipca 2018 Według przewodnika po Gwincie mam wszystkie karty ale 2 "niespotkanych graczy" . To jakiś bug czy mam chodzić po całej grze w szczęśliwym poszukiwaniu aby zagrać z tą dwójką aby wpadło mi trofeum ? Cytuj
McDrive 3 082 Opublikowano 1 sierpnia 2018 Opublikowano 1 sierpnia 2018 20 godzin temu, Gromi napisał: Według przewodnika po Gwincie mam wszystkie karty ale 2 "niespotkanych graczy" . To jakiś bug czy mam chodzić po całej grze w szczęśliwym poszukiwaniu aby zagrać z tą dwójką aby wpadło mi trofeum ? Nie baw się tym przewodnikiem, bo on jest do doupy. Po zdobyciu wszystkich kart powinno wskoczyć ci trofeum z automatu. Może nie zagrałeś jakiejś partii z jakimś karczmarzem lub nie masz tych dostępnych tylko w misjach? Cytuj
Gromi 10 Opublikowano 5 sierpnia 2018 Opublikowano 5 sierpnia 2018 W dniu 1.08.2018 o 19:47, McDrive napisał: Nie baw się tym przewodnikiem, bo on jest do doupy. Po zdobyciu wszystkich kart powinno wskoczyć ci trofeum z automatu. Może nie zagrałeś jakiejś partii z jakimś karczmarzem lub nie masz tych dostępnych tylko w misjach? Ogólnie brakowało mi chyba z 3 karty z podstawki. Poszedłem do jakiejś karczmy w DLC krew i wino , kupiłem wszystkie karty jakie karczmarz miał na stanie i mam niby już wszystkie w komplecie według przewodnika , 2 niespotkanych graczy a trofeum nie wpadło. Wszystkie karty z misji mam bo bardzo uważałem na ten aspekt podczas przechodzenia gry. Miał ktoś podobnie ? Cytuj
McDrive 3 082 Opublikowano 5 sierpnia 2018 Opublikowano 5 sierpnia 2018 31 minut temu, Gromi napisał: Ogólnie brakowało mi chyba z 3 karty z podstawki. Poszedłem do jakiejś karczmy w DLC krew i wino , kupiłem wszystkie karty jakie karczmarz miał na stanie i mam niby już wszystkie w komplecie według przewodnika , 2 niespotkanych graczy a trofeum nie wpadło. Wszystkie karty z misji mam bo bardzo uważałem na ten aspekt podczas przechodzenia gry. Miał ktoś podobnie ? A kartę Zoltana masz z prologu? Cytuj
Gromi 10 Opublikowano 5 sierpnia 2018 Opublikowano 5 sierpnia 2018 59 minut temu, McDrive napisał: A kartę Zoltana masz z prologu? Tak. To jest chyba ta którą można później znaleźć pod drzewem wisielców. Cytuj
McDrive 3 082 Opublikowano 5 sierpnia 2018 Opublikowano 5 sierpnia 2018 12 minut temu, Gromi napisał: Tak. To jest chyba ta którą można później znaleźć pod drzewem wisielców. Dokładnie ta. To ja bulwa już nie wiem. Znajdź listę kart na telefon lub komputer i po kolei odznaczaj te które masz, bo pewnie którąś pominąłeś. Tak to przynajmniej jak na moje wygląda 1 Cytuj
Paolo1986 728 Opublikowano sobota o 14:48 Opublikowano sobota o 14:48 Mój najlepszy do tej pory wynik. Na pewno nie jest to jeszcze szczyt możliwości Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano sobota o 16:34 Opublikowano sobota o 16:34 Jest pucharek za wbicie wyniku 187 lub wyżej. Cytuj
Paolo1986 728 Opublikowano sobota o 17:06 Opublikowano sobota o 17:06 Ale to chyba nie w podstawce, tylko w którymś z dodatków? Cytuj
Postal 630 Opublikowano niedziela o 09:30 Opublikowano niedziela o 09:30 Tak ale da się go wbić nie zaczynajac dodatków. Jak grałem w Wieśka to moja żona tak się wciągnęła w gwinta że grała za mnie i wygrywała wszystkie partie. Oczywiście uprzednio zdobywając wszystkie karty po drodze jakie da się zgarnąć w podstawce. Cytuj
Paolo1986 728 Opublikowano niedziela o 10:21 Opublikowano niedziela o 10:21 Kurde, ja sam tak się wciągnąłem w tego gwinta, że nie pytajcie Cytuj
Szwed 637 Opublikowano niedziela o 10:34 Opublikowano niedziela o 10:34 Szkoda, że karciankę standalone zaorali i zrobili nowy system, a potem ją trochę uśmiercili. Cytuj
Paolo1986 728 Opublikowano poniedziałek o 13:17 Opublikowano poniedziałek o 13:17 (edytowane) Zastanawiam się, co właściwie pokazuje ta książka w grze, która mówi o ilości kart do zebrania? Np. teraz podaje mi, że w Velen mam 4 karty do zebrania. Ale nie do końca wiem, czy to są karty, które mogę kupić od sprzedawców, czy też wygrać od randomowych NPC, czy też otrzymać w tych questach, które się odblokowują? Dodatkowo książka pokazuje liczbę napotkanych graczy? Na pewno macie rozszyfrowane, jak to działa, więc z góry dzięki za wskazówki Edytowane poniedziałek o 14:45 przez Paolo1986 Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano poniedziałek o 20:20 Opublikowano poniedziałek o 20:20 Ja na to nie zwracałem uwagi. Po prostu grałem z każdym z kim się dało i kupowałem wszystkie karty w karczmach i w końcu wpadła cała kolekcja. Cytuj
Paolo1986 728 Opublikowano wtorek o 18:50 Opublikowano wtorek o 18:50 (edytowane) W dniu 9.11.2024 o 17:34, LukeSpidey napisał(a): Jest pucharek za wbicie wyniku 187 lub wyżej. Faktycznie, miałem 190 pkt., wygrałem partię i wpadł taki pucharek 22 godziny temu, Zwyrodnialec napisał(a): Ja na to nie zwracałem uwagi. Po prostu grałem z każdym z kim się dało i kupowałem wszystkie karty w karczmach i w końcu wpadła cała kolekcja. Z tych 4 kart w Velen została mi jedna po tym, jak wygrałem z 3 gości Spoiler Podczas przyjęcia w misji Kwestia życia i śmierci, jak poszedłem razem z Triss do rezydencji Vegelbundów Edytowane wtorek o 19:01 przez Paolo1986 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi