Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Gwint, Karty, Gracze

Gość Kyo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według przewodnika po Gwincie mam wszystkie karty ale 2 "niespotkanych graczy" . To jakiś bug czy mam chodzić po całej grze w szczęśliwym poszukiwaniu aby zagrać z tą dwójką aby wpadło mi trofeum ?

Opublikowano
20 godzin temu, Gromi napisał:

Według przewodnika po Gwincie mam wszystkie karty ale 2 "niespotkanych graczy" . To jakiś bug czy mam chodzić po całej grze w szczęśliwym poszukiwaniu aby zagrać z tą dwójką aby wpadło mi trofeum ?

Nie baw się tym przewodnikiem, bo on jest do doupy. Po zdobyciu wszystkich kart powinno wskoczyć ci trofeum z automatu. Może nie zagrałeś jakiejś partii z jakimś karczmarzem lub nie masz tych dostępnych tylko w misjach?

Opublikowano
W dniu 1.08.2018 o 19:47, McDrive napisał:

Nie baw się tym przewodnikiem, bo on jest do doupy. Po zdobyciu wszystkich kart powinno wskoczyć ci trofeum z automatu. Może nie zagrałeś jakiejś partii z jakimś karczmarzem lub nie masz tych dostępnych tylko w misjach?

Ogólnie brakowało mi chyba z 3 karty z podstawki. Poszedłem do jakiejś karczmy w DLC krew i wino , kupiłem wszystkie karty jakie karczmarz miał na stanie i mam niby już wszystkie w komplecie według przewodnika , 2 niespotkanych graczy a trofeum nie wpadło. Wszystkie karty z misji mam bo bardzo uważałem na ten aspekt podczas przechodzenia gry. Miał ktoś podobnie ? 

Opublikowano
31 minut temu, Gromi napisał:

Ogólnie brakowało mi chyba z 3 karty z podstawki. Poszedłem do jakiejś karczmy w DLC krew i wino , kupiłem wszystkie karty jakie karczmarz miał na stanie i mam niby już wszystkie w komplecie według przewodnika , 2 niespotkanych graczy a trofeum nie wpadło. Wszystkie karty z misji mam bo bardzo uważałem na ten aspekt podczas przechodzenia gry. Miał ktoś podobnie ? 

A kartę Zoltana masz z prologu?

Opublikowano
59 minut temu, McDrive napisał:

A kartę Zoltana masz z prologu?

Tak. To jest chyba ta którą można później znaleźć pod drzewem wisielców. 

Opublikowano
12 minut temu, Gromi napisał:

Tak. To jest chyba ta którą można później znaleźć pod drzewem wisielców. 

Dokładnie ta. To ja bulwa już nie wiem. Znajdź listę kart na telefon lub komputer i po kolei odznaczaj te które masz, bo pewnie którąś pominąłeś. Tak to przynajmniej jak na moje wygląda:/

• Plusik 1
  • 6 lat później...
Opublikowano

Tak ale da się go wbić nie zaczynajac dodatków. Jak grałem w Wieśka to moja żona tak się wciągnęła w gwinta że grała za mnie i wygrywała wszystkie partie. Oczywiście uprzednio zdobywając wszystkie karty po drodze jakie da się zgarnąć w podstawce.

Opublikowano (edytowane)

Zastanawiam się, co właściwie pokazuje ta książka w grze, która mówi o ilości kart do zebrania?

Np. teraz podaje mi, że w Velen mam 4 karty do zebrania. Ale nie do końca wiem, czy to są karty, które mogę kupić od sprzedawców, czy też wygrać od randomowych NPC, czy też otrzymać w tych questach, które się odblokowują? Dodatkowo książka pokazuje liczbę napotkanych graczy?

Na pewno macie rozszyfrowane, jak to działa, więc z góry dzięki za wskazówki:)

Edytowane przez Paolo1986
Opublikowano (edytowane)
W dniu 9.11.2024 o 17:34, LukeSpidey napisał(a):

Jest pucharek za wbicie wyniku 187 lub wyżej. 

Faktycznie, miałem 190 pkt., wygrałem partię i wpadł taki pucharek ;)

22 godziny temu, Zwyrodnialec napisał(a):

Ja na to nie zwracałem uwagi. Po prostu grałem z każdym z kim się dało i kupowałem wszystkie karty w karczmach i w końcu wpadła cała kolekcja. 

Z tych 4 kart w Velen została mi jedna po tym, jak wygrałem z 3 gości

Spoiler

Podczas przyjęcia w misji Kwestia życia i śmierci, jak poszedłem razem z Triss do rezydencji Vegelbundów

Edytowane przez Paolo1986