blantman 5 780 Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 (edytowane) Tak jak inne karty zdobywasz grając z kimś lub kupujesz u karczmarzy Np jednego foltesta wygrywasz w partyjce w wyzimie ze szlachcicem Jedną dowodczynie wiewiorek kupujesz u karczmarza chyba w oxenfurcie. Edytowane 1 czerwca 2015 przez blantman Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 Ja mam teraz tak dopakowany Nilfgaard, że póki co nikt szans nie ma mam Yen, Letho, Vesemira i kilka innych kart '10' zobaczymy pózniej ten turniej w passiflorze. Blant ty go robiłeś ciężki jest? Czy talia, którą zdobyłem w Velen i od kilku osób w Novigradzie (rozwalilem wszystkich, którzy byli fabularnie w quescie czyli jakieś 6 osób) da radę tam czy gdzieś indziej szukać? Cytuj
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 Ktoś pisał, że serio ciężko jest bo już na początek lecą sztosy typu Geralt i Ciri (15). Gwintowy quest ze "starymi znajomymi" zapewnia bdb karty, polecam. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 Ja ten turniej zrobiłem full wystakowanymi krolestwami północy. Nie miałem tylko geralta w talii. Myślę że spokojnie możesz spróbować ale zrób sejw przed. Problem w tym że jak nie wygrasz turnieju i tak quest będzie kontynuowany ale wszystkich kart nie zdobędziesz; ) Cytuj
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 jak odblokowac quest ze znajomymi? Cytuj
Dandelion 26 Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 Z Zoltanem zagraj po zadaniu Spis cudzołożnic Cytuj
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 dzieks. pytanie mam jeszcze co do Lamberta on teraz poplynal chyba na skellige, bede mial okazje z nim zagrac? zakwalifikowalem sie do turnieju, ale juz pierwszy typ jest ciezki. rzuca samych szpiegow i ma tylko silne karty potem. wroce pozniej ;] Cytuj
Lipa 511 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 Olschmitz na Skellige go nie ma. Jest w Kaer Moren Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 Olschmitz - Musisz skonczyc quest "Po nitce do klebka", czyli po Skellige powrot do Novigradu, zakoczenia questa i od razu podbiegnij i zaproponuj partyjke Lambertowi latwy jest. Wlasnie wygralem jakis miniturniej na tym balu kostiumowym, ale tylko jedna "dyszka" wpadla, reszta sredniaki... Myslalem, ze najsilniejsza karta to 10 a tu prosze, wygralem Ciri (15). Mam mega talie Cesarstwa Nilfgardu, chyba 8 czy 9 unikatow, z czego 6 po 10, 1x 7 i Ciri 15. Ale niestety brakuje mi kilku kart w talii i jeszcze nimi grac nie moge Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 Jak wygrałeś Ciri i u kogo? Bo jak szukałem gościa wg poradnika to nie miałem możliwości gry z nim. Cytuj
teddy 6 861 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 Musisz rozpocząć questa z grą w gwinta ze znajomymi i wtedy dają namiary na tego elfa jak ich ograsz, chyba Reuven to robi Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 Tak i wtedy chyba wygralem Ja od przywodcy elfow czy kogos takiego... Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 A ja mam problem wygrałem z jednym ziomkiem kartę Leto. Na bank było napisane że ją otrzymuję a w tali nie mogę znaleźć. Miał ktoś tak? Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 Letho jest bohaterem Nilfgaardu, więc może masz go w innej talii. Cytuj
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 od kogo mozna wygrac szpiegow z nilfgaardu? Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 A ja mam problem wygrałem z jednym ziomkiem kartę Leto. Na bank było napisane że ją otrzymuję a w tali nie mogę znaleźć. Miał ktoś tak? Jak wejdziesz w talie kart to L1/R1 zmieniasz talie i na pewno jest w Cesarstwie Nilfgardu. Cytuj
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 od kogo mozna wygrac szpiegow z nilfgaardu? Vattiera i Skellena wygrałem u handlarzy/kowali na Skellige (któreś wysepki) mam takie samo pytanie odnośnie kart Manekin i Talar, może ktoś kojarzy generalnie dużo szpiegów w talii to pewne zwycięstwo Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 No szpiedzy przesadzeni, w tym turnieju w burdelu pierwszy koles mial ich od groma i musialem z nim z 6 razy walczyc zanim udalo mi sie go rozwalic, reszta poszla bez problemu. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 3 czerwca 2015 Opublikowano 3 czerwca 2015 Na szpiegów dobry jest manekin wlasnie rzucasz i szpieg wpada do twojej talii Cytuj
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 3 czerwca 2015 Opublikowano 3 czerwca 2015 niby jo, ale tak jak pisal Cooper. pierwszy rywal w turnieju gwinta ma ich tylu + manekiny, ze po pierwszej rundzie typ ma 14 kart a ja 7. potem juz systematycznie mnie dobija. Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 3 czerwca 2015 Opublikowano 3 czerwca 2015 Na Skellige jest do wygrania unikatowy szpieg Avallach, nie dość, że nie można go zdjąć manekinem to jeszcze ma wartość 0. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 3 czerwca 2015 Opublikowano 3 czerwca 2015 Na Skellige jest do wygrania unikatowy szpieg Avallach, nie dość, że nie można go zdjąć manekinem to jeszcze ma wartość 0. U kogo? Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 3 czerwca 2015 Opublikowano 3 czerwca 2015 Dokladniej troche mozna? Bylem tylko w Skellige chwile zeby ukonczyc quest Po nitce do klebka i wrocilem do Novigradu. Nie mam pojecia gdzie szukac Gremisty, napiszesz w spoilerze? Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 3 czerwca 2015 Opublikowano 3 czerwca 2015 Gremista to druid. Spotkacie go mniej więcej tam gdzie reszta druidów urzęduje (główna wyspa zachód), być może do zagrania z nim w gwinta będzie potrzeba wykonania zadania dla niego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi