Shen 9 636 Opublikowano 19 czerwca 2015 Opublikowano 19 czerwca 2015 z tego co pamietam znika po wyjsciu z sadu 1 Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 19 czerwca 2015 Opublikowano 19 czerwca 2015 z tego co pamietam znika po wyjsciu z sadu To wuj. Trofeum poszło się walić. Cytuj
milekp 78 Opublikowano 19 czerwca 2015 Opublikowano 19 czerwca 2015 z tego co pamietam znika po wyjsciu z sadu To wuj. Trofeum poszło się walić. chyba nie poszło, bo któraś aktualizacja miała umożliwić zakup tych kart u handlarza przy moście (w okolicy karczmy) w Białym Sadzie. 1 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 19 czerwca 2015 Opublikowano 19 czerwca 2015 Ten sprzedawał karty co miała babka w karczmie z tego co kojarze. 1 Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 19 czerwca 2015 Opublikowano 19 czerwca 2015 Ten sprzedawał karty co miała babka w karczmie z tego co kojarze. Ten sprzedawał karty co miała babka w karczmie z tego co kojarze. Tak, i te karty mam, ale nie wiem co dawał ten magisterek z karczmy Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 19 czerwca 2015 Opublikowano 19 czerwca 2015 Masz Zoltana w talii? Bo on jest do wygrania na początku. 1 Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 19 czerwca 2015 Opublikowano 19 czerwca 2015 Masz Zoltana w talii? Bo on jest do wygrania na początku. No właśnie nie mam. Czytałem na ich forum teraz, że tą kartę można zdobyć pod drzewem wisielców, pod jego ciałem, ale podobno jest błąd który mają naprawić, bo karta tam się nie pojawia Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 19 czerwca 2015 Opublikowano 19 czerwca 2015 Ta trzeba czekać na patcha Też mi brakuje Zoltana do kompletu i tych kart z białego sadu a tak pozostało czekać na latke albo gra od nowa/czekanie na new game +. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 21 czerwca 2015 Opublikowano 21 czerwca 2015 Nie wiecie czy gdzies wyszedl poradnik w pl jak zdobyc krok po kroku wszystkie karty do gwinta? Eurogamer czy cos? nigdzie nie moge znalezc, kart mam dosc sporo i chcialbym wiedziec czy cos przeoczylem i czy moge nadal wrocic po brakujace czy zupelnie wygasly... Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 21 czerwca 2015 Opublikowano 21 czerwca 2015 Po angielsku masz kilka postów wyzej, czy jest cos po polsku to nie mam pojecia. Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 21 czerwca 2015 Opublikowano 21 czerwca 2015 Nie wszystkie lokacje po angielsku są oczywiste, więc chociaż ich porównanie by się zdało Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 21 czerwca 2015 Opublikowano 21 czerwca 2015 Nie wiecie czy gdzies wyszedl poradnik w pl jak zdobyc krok po kroku wszystkie karty do gwinta? Eurogamer czy cos? nigdzie nie moge znalezc, kart mam dosc sporo i chcialbym wiedziec czy cos przeoczylem i czy moge nadal wrocic po brakujace czy zupelnie wygasly... Ale przecież kilka postów wyżej wrzuciłem link do dokładnego poradnika w odpowiedzi na post Sobana. Powtórzę: http://www.trueachievements.com/a200110/card-collector-achievement.htm?showguides=1 Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 21 czerwca 2015 Opublikowano 21 czerwca 2015 Kutwa posprawdzałem liste kart i faktycznie brak brak mi tylko Zoltana i kart od kolesia z Arinbjornu,jaki smutek. Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 21 czerwca 2015 Opublikowano 21 czerwca 2015 Z tym gościem z Arinbjorn masz bug, że nie możesz z nim porozmawiać? U mnie po zainstalowaniu patcha na PC się naprawiło (1.04). Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 21 czerwca 2015 Opublikowano 21 czerwca 2015 Nie chyba nie bug bo jeszcze z nim nie handlowałem o ile dobrze pamietam. Zaraz sprawdze Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 21 czerwca 2015 Opublikowano 21 czerwca 2015 Mowiac o kolesiu z Arinbjorn, o kogo Wam chodzi? O tego w karczmie co sie wstawia? Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 23 czerwca 2015 Opublikowano 23 czerwca 2015 Kurde nie wiem czy podczas 1 przejścia próbować zdobyć całą kolekcję kart czy może jednak odpuścić i za drugim przejściem po kolei zdobywać karty. Jedyny moment jaki pamiętam, że olałem Gwinta to quest z Triss u Vengelbudów (tam chyba było kilku graczy, ale byłem za słaby). Czy ominięcie ich zamyka mi ten pucharek? Szukam informacji i nie mogę znaleźć. Niezły pokur...niec wymyślił ten pucharek Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 23 czerwca 2015 Opublikowano 23 czerwca 2015 Kurde nie wiem czy podczas 1 przejścia próbować zdobyć całą kolekcję kart czy może jednak odpuścić i za drugim przejściem po kolei zdobywać karty. Jedyny moment jaki pamiętam, że olałem Gwinta to quest z Triss u Vengelbudów (tam chyba było kilku graczy, ale byłem za słaby). Czy ominięcie ich zamyka mi ten pucharek? Szukam informacji i nie mogę znaleźć. Niezły pokur...niec wymyślił ten pucharek Tak, zamyka pucharek. Zaglądałeś do poradnika, który Ci wysłałem? Tam masz wszelkie potrzebne informacje. Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 23 czerwca 2015 Opublikowano 23 czerwca 2015 (edytowane) Tak + pobrałem ciekawą aplikację na androida gdzie można sobie "odhaczyć" każdą zdobytą kartę i każdego ogranego NPC'a. Super sprawa, ale właśnie dla kogoś kto od nowa gra. Teraz bądź mądry i wiedz których ograłeś, a których nie. W takim razie zamykam 1 przejście w najbliższych dniach robiąc wszystko inne i drugie przejście pozostanie tylko dla Gwinta i kilku spraw fabularnych. EDIT: Aplikacja nazywa się Golden Checklists Edytowane 23 czerwca 2015 przez Sobies Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 30 czerwca 2015 Opublikowano 30 czerwca 2015 Jak to jest z tym trofeum za posiadanie wszystkich kart? Chodzi o wykonanie tego pobocznego(I też wszystkich zadań pobocznych związanych z gwintem oraz zadań, w których można wygrać karty) zadania czy też kupowanie wszystkiego jak leci i granie z każdym z kim można zagrać? Mam sprzeczne informacje. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 30 czerwca 2015 Opublikowano 30 czerwca 2015 Kupowanie i granie z kims sie da. Wszystko byloby ok gdyby mozna po przejsciu gry dozbierac brakujace ale wpadli na "genialny" pomysl zeby w miare postepu fabuly czesc kart przepadala wraz z postacia i trzeba zaczynac od nowa... 120 kart z tego co wiem jest do zebrania bo dalej to juz sie dubluja a wystarczy po 1 z kazdej. 1 Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 30 czerwca 2015 Opublikowano 30 czerwca 2015 Kupowanie i granie z kims sie da. Wszystko byloby ok gdyby mozna po przejsciu gry dozbierac brakujace ale wpadli na "genialny" pomysl zeby w miare postepu fabuly czesc kart przepadala wraz z postacia i trzeba zaczynac od nowa... 120 kart z tego co wiem jest do zebrania bo dalej to juz sie dubluja a wystarczy po 1 z kazdej.Dziękuję, ale powiedz mi jeszcze czy jak skończę grę i zacznę od nowa, to wszystko zbieram od zera? Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 30 czerwca 2015 Opublikowano 30 czerwca 2015 Tak... Przynajmniej tak mi sie wydaje. 1 Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 1 lipca 2015 Opublikowano 1 lipca 2015 Tak... Przynajmniej tak mi sie wydaje. To lipa. Czekam na NG+ o ile się pojawi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi