maciekww28 848 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Sprawdzi ktoś burdel w novigradzie, u mnie po akcji wiedźmin wychodzi bez spodni xd Cytuj Odnośnik do komentarza
knotek 211 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Mi Geralt i Yen po seksie wyszli nago z pokoju i tak przez chwilę byli w scence. Potem dograly się ubrania xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Mam problem z jednym polowaniem W zadaniu z najrozniejszym potworem , tam gdzie spotykamy , doplera , trola , wilkołaka i to małe dziecko. Po rozmowie atakuje mnie wilkołak, oczywiscie spuszczam mu szybki w(pipi) , zabieram cała energie i.... nie chce umrzec. Tz . tak jakby zapetlała sie animacja jego zgonu , no ale nie umiera tylo charczy bez konca. Na pasku oczywiscie nie ma zadnej energii i niczym nie moge tego skonczyc. Ktos tak miał?"Nie jest to cos czego nie przezyje , najwyzej skoncze gre bez tego zadania. Co nie zmienia faktu,ze mnie to irytuje Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Mam problem z jednym polowaniem W zadaniu z najrozniejszym potworem , tam gdzie spotykamy , doplera , trola , wilkołaka i to małe dziecko. Po rozmowie atakuje mnie wilkołak, oczywiscie spuszczam mu szybki w(pipi) , zabieram cała energie i.... nie chce umrzec. Tz . tak jakby zapetlała sie animacja jego zgonu , no ale nie umiera tylo charczy bez konca. Na pasku oczywiscie nie ma zadnej energii i niczym nie moge tego skonczyc. Ktos tak miał?" Nie jest to cos czego nie przezyje , najwyzej skoncze gre bez tego zadania. Co nie zmienia faktu,ze mnie to irytuje Częsty błąd. Trza czekać. Ja za to zebrałem wszystkie karty do gwinta(w większości rzecz jasna. Nie mam wszystkich z tych powtarzających się) i trofeum nie wpadło. Miód. Czekam na patch. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kondeer 34 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 (edytowane) Na Xbox'ie też są takie jaja z osiągnięciami? Ktoś się orientuje? Bo to jedyna gra w której mam ambicje wbić calaka idąc śladem calaka z Wiedźmina 2. Edytowane 6 Sierpnia 2015 przez Kondeer Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Na Xbox'ie też są takie jaja z osiągnięciami? Ktoś się orientuje? Bo to jedyna gra w której mam ambicje wbić calaka idąc śladem calaka z Wiedźmina 2. Chyba nie ma problemu na X1, ale popatrz w internetach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 (edytowane) Teraz zlecenie "Najgroźniejszy potwór na Skellige" jest niemożliwe do przejścia, bo po ubiciu wilkołaka podbiega on zawsze w jedno miejsce i ryczy jakby umierał po czym zapada się pod ziemię (sic!). I teraz przez to, trofeum za wykonanie wszystkich zleceń jest niemożliwe do zdobycia. Heh właśnie jestem dokładnie w tym samy miejscu i też nie da się go załatwić. ;/ najlepsze jest to, że mam tego samego buga a osiągnięcie jakiś czas temu dostałem xD Edytowane 6 Sierpnia 2015 przez Soul Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Teraz zlecenie "Najgroźniejszy potwór na Skellige" jest niemożliwe do przejścia, bo po ubiciu wilkołaka podbiega on zawsze w jedno miejsce i ryczy jakby umierał po czym zapada się pod ziemię (sic!). I teraz przez to, trofeum za wykonanie wszystkich zleceń jest niemożliwe do zdobycia. Heh właśnie jestem dokładnie w tym samy miejscu i też nie da się go załatwić. ;/ najlepsze jest to, że mam tego samego buga a osiągnięcie jakiś czas temu dostałem xD Możliwe że zrobiłeś wszystkie zlecenia wieśmackie zanim ściągnąłeś to dodatkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Mogło tak być, oszukałem system Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Majstry. Jakbyście mieli już wszystkie karty, a trofeum dalej nie wpadło po instalacji nowego patcha, to po prostu zagrajcie z kimś w gwinta. Wpadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 btw po paczu 1.8 wilkołak nadal zbugowany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 najbardziej to mnie w(pipi)ia ten bug, ktory uniemozliwia wchodzenie na drabiny/ lodzie, gdy mamy wysoki poziom zatrucia eliksirami, najlepsze ze gdzies na forum cdp ktos z redow pisal, ze jest to zamierzone, jako uboczny skutek zatrucia, geralt jest mniej sprawny, no po(pipi)y Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 a naprawili motyw z ulepszonymi/wyśmienitymi/mistrzowskimi mieczami rynsztunku niedźwiedzia? bo w menu ekwipunku maja identyczny model, a w grze już normalnie dwa różne Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 040 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Gliczuje sie wam mapa po paczu? Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 glitchowała mi się już na patchu 1.05 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Ja mam z kolei buga przy queście w poszukiwaniu wyśmienitego srebrnego miecza z rynsztunku wilka. W lokacji w której teoretycznie powinna być skrzynia ze schematem, tejże skrzyni niestety nie ma. Lekko się wkur.wiłem, bo chciałem mieć cały komplet aż do poziomu mistrzowskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Szukałeś przed czy po 1.08? Ja szukałem przed i mam mistrzowski bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 No właśnie szukałem już po 1.08. Wyłapuje normalnie znak Wilka na suficie w tej lokacji, Geralt mówi że warto się rozejrzeć itp. ale w miejscu gdzie powinna być skrzynia... no nie ma nic. Cytuj Odnośnik do komentarza
DaN3000 80 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Są ze 2 albo 3 takie groty obok siebie. Jak w pierwszej nie znalazłeś to sprawdź pozostałe. Też myślałem, że mam jakiegoś buga a się okazało, że schmat jest dalej - mapa jest w tym przypadku trochę zwodnicza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 (edytowane) Ok, dzięki. Sprawdzę po robocie, mam nadzieję, że masz rację EDIT: Działa Dan Dzięki raz jeszcze Edytowane 11 Sierpnia 2015 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Chciałem zrobić zadanie Starzy Znajomi w gwincie, ale Roche jest zbugowany i nie można z nim w ogóle pogadać. To samo Talar. Jestem pod koniec gry i "zrobiłem" zadanie Spisek. Dałem w cudzysłów bo nie mam go w zadanich skończonych. A domyślam, że żadnego konkretnego rozwiazania nie ma i trzsba czekać na pacza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Coś mi się zbugowała kamera podczas jazdy na koniu. Po chwili jazdy zmienia ona kąt i ukazuje kobyłe z Wiedźminem z góry przez co mam bardzo małe pole widzenia do przodu. Reset gry nic nie pomaga. Ktoś z Was miał taki problem? Macie na to jakąś radę? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Wczytaj starszego sejwa Cytuj Odnośnik do komentarza
Kondeer 34 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Coś za patcha na patch coraz gorzej jest z tym Wiedźminem. Gram na XOne i na początku wszystko śmigało cacy. Po 1.07 zyebali framerate, ale po wyłączeniu w opcjach efektów rozmycia, zdarzały się sporadycznie i przestały mi dokuczać. Teraz po 1.08 mam dziwny problem z doczytywaniem w locie, wcześniej zdarzało się sporadycznie, a teraz w Novigradzie średnio co minutę gra zatrzymuje się na ułamek sekundy żeby się doczytać, nawet podczas dialogów... Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Na cut-scenkach też niekiedy jest wczytywanie pomiędzy ujęciami i dialogami. Przydałoby się to naprawić w następnej aktualizacji. Póki co jest znośnie. Gram na PS4 i nie zauważyłem jakoś znaczących spadków wydajności nawet w czasie większych zadym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi