Dud.ek 2 057 Opublikowano 18 października 2015 Opublikowano 18 października 2015 Nie doczytały sie pantalony Geralta w jednej ze scenek i już wiemy dlaczego jest bezpłodny. Uwaga fotki +18! 1 Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 18 października 2015 Opublikowano 18 października 2015 not a single leg training was given today Cytuj
milypan 1 Opublikowano 18 października 2015 Opublikowano 18 października 2015 Natknąłem się na dwa kolejne bugi. Jeden to w queście "kolekcjoner"- nie ma w danym miejscu kolesia któremu można sprzedać ten obraz, czekalem kilka dni nawet wczytywalem i nic.. Kolejny to PAN dziedzina.. Po uwolnieniu grzebie cały czas w roślinach i nie można z nim zagadac.. Ktos też tak ma?? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 18 października 2015 Opublikowano 18 października 2015 mialem to samo jeśli chodzi o gościa, którego się uwalnia. a jak spróbowalem medytacji to zniknął. tak samo mialem z kupcem, ale innym, tym miecznikarzem na targu rybnym, ale wykonalem jakiegos questa i znowu sie pojawil Cytuj
messer88 6 484 Opublikowano 18 października 2015 Opublikowano 18 października 2015 Pan dziedzina u mnie tak samo. Cytuj
yab 572 Opublikowano 21 października 2015 Opublikowano 21 października 2015 (edytowane) okej, poczytalem troche temat i nie natknalem sie na podobne bugi Oba zwiazane z dodatkami ktore niedawno sciangalem pierwszy to misja jak wilk z kotem co prawda udało mi się zaliczyć, ale nie moglem zabic tego wiedzmina, kilka podejsa a typ zachowywal się jak znany wilkołak, darowanie zycia pomoglo zakonczyc quest drugi to rynsztunek wilka w kaer morhen nie mogę zdobyc drugiego krysztalu aby uruchomić portal w wierzy obserwacyjnej, jestem na tym rusztowaniu, krysztal lezy na polce ale zabrać go nie mogę drugi nieaktualne, wczytałem gre ponownie i poszlo Edytowane 21 października 2015 przez yab Cytuj
Vril_Dox 152 Opublikowano 4 listopada 2015 Opublikowano 4 listopada 2015 Ciekawe czy w 1.11 naprawili wilkołaka i już grzecznie zdycha? Narazie nie sprawdzam i czekam do patcha 1.2. Wtedy to już gwarantowana będzie poprawa tego błędu Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 13 listopada 2015 Opublikowano 13 listopada 2015 czy tylko u mnie na patchu 1.11 w Jaworniku nie pojawia się uwolniony nieopodal płatnerz? Cytuj
raf1ki 2 Opublikowano 22 listopada 2015 Opublikowano 22 listopada 2015 Czekam kiedy wreszcie poprawią trofeum "Wild Rose Dethorned" na ps4. Już nie wiem ile razy zabijałem, ograbiałem lub nie, i nie wiem na ile sposobów te wszystkie obozowiskach;) Jedyne trofeum jakie mi brakuje;) Jednak znając szybkość działania Redów, to poprawią to przy następnym DLC:D Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 22 listopada 2015 Opublikowano 22 listopada 2015 (edytowane) Przez głupiego bug'a nie mogę skończyć gry. Nigdy więcej nie kupię gry od tych partaczy. Litry PRu, świetna gra, ale kompletnie niedorobiona. Napiszę im maila z prośbą o zwrot kasy. Pomyśleć, że mam ich akcje; partacze. Edytowane 22 listopada 2015 przez Maiden Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 22 listopada 2015 Opublikowano 22 listopada 2015 Też jestem ciekaw co to za błąd. Czekam kiedy wreszcie poprawią trofeum "Wild Rose Dethorned" na ps4. Już nie wiem ile razy zabijałem, ograbiałem lub nie, i nie wiem na ile sposobów te wszystkie obozowiskach;) Jedyne trofeum jakie mi brakuje;) Jednak znając szybkość działania Redów, to poprawią to przy następnym DLC:D A co do tego to wypróbuj tą metodę: http://www.trueachievements.com/a208375/wild-rose-dethorned-achievement.htm Cytuj
raf1ki 2 Opublikowano 22 listopada 2015 Opublikowano 22 listopada 2015 Też jestem ciekaw co to za błąd. Czekam kiedy wreszcie poprawią trofeum "Wild Rose Dethorned" na ps4. Już nie wiem ile razy zabijałem, ograbiałem lub nie, i nie wiem na ile sposobów te wszystkie obozowiskach;) Jedyne trofeum jakie mi brakuje;) Jednak znając szybkość działania Redów, to poprawią to przy następnym DLC:D A co do tego to wypróbuj tą metodę: http://www.trueachievements.com/a208375/wild-rose-dethorned-achievement.htm Thx, spróbuje, dam znać czy się powiodło (zdaje się że nie próbowałem opcji z sprowadzaniem rycerzy jak najbliżej centrum obozu, chociaż sam już nie wiem;)) - ale to pewnie gdzieś za tydzień, teraz już czekam tylko na DLC do Bloodborne;) Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 23 listopada 2015 Opublikowano 23 listopada 2015 Misja w której kanałami należy wyprowadzić Triss i innych czarowników z Novigradu. Dochodzę do pomieszczenia ze szczurami i... Te biegną w miejscu, są nieśmiertelne. Nic się nie da zrobić... Miałem nadzieje, że misję mogę po prostu potraktować jako poboczną... Do momentu w którym przyszło mi wrócić po Triss w następstwie odczarowania Umy... Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 23 listopada 2015 Opublikowano 23 listopada 2015 (edytowane) ale dlaczego nie mozesz jej skonczyc? zresztą chyba wiem o co chodzi z tymi szczurami, bo tez cos takiego kiedys mialem. u mnie to wygladalo tak, ze musialem się wrócić po triss az do samego początku, bo ona mi zostala w pomieszczeniu ze wsystkimi czarodziejami i gdy juz przeszlismy przezz te kanaly razem, szczury poprzebiegaly na drugą stronke, wlaczyla sie miedzy triss i geraltem krotka rozmowa o nich i kraty mozna bylo otworzyc. jesli natomiast masz tak, ze triss caly czas jest u twojego boku to troche lipa. sprobój wczytac jakis wczesniejszy zapis podczas tej misji jesli go masz, to wtedy powinno ruszyc. jesli nie masz takiego zapisu, to sam sobie to zapieprzyles Edytowane 23 listopada 2015 przez Andżej Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 23 listopada 2015 Opublikowano 23 listopada 2015 Nie, Triss nie jest u mojego boku. A powinna być? Jeżeli tak, to jak ją "zaciągnąć"? Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 23 listopada 2015 Opublikowano 23 listopada 2015 kanały musisz przemierzać z nią, zeby mieć postęp w quescie. wystarczy ze po nią wrocisz i do niej zagadasz, albo pokręcisz się troche koło nieji znowu wejdziesz do kanałów. jak uslyszysz od nie cos w stylu "dziękuje, ze nam pomagasz" i zobaczysz ze za tobą idzie to znaczy ze dopieriero zacząłeś robić ten quest prawidłowo. Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 23 listopada 2015 Opublikowano 23 listopada 2015 (edytowane) co za bzdura. Ale dzięki! Edytowane 23 listopada 2015 przez Maiden Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 28 listopada 2015 Opublikowano 28 listopada 2015 Ktoś wie jak rozwiązać problem ze zdobyciem notatek że skrzyni z wieży w kaer morhen rynsztunku wilka? Odpalanie gry ponownie nic nie daje. Dodatku jeszcze nie posiadam a bardzo zależy mi na tej zbroji Czytałem zagraniczne fora i nic nie znalazlem Szybkie palce z Sony Xperia Z3 Cytuj
Paolo de Vesir 9 129 Opublikowano 29 listopada 2015 Opublikowano 29 listopada 2015 Forumku, postanowiłem zacząć grę na NG+ na poziomie Droga ku Zagładzie. Postać jest na 36 levelu, nieźle dopasiona, ale problem jest taki, że utopce na samym początku gry mam oznaczone czaszką i kładą mnie na strzał. Czy to bug czy poziom rzeczywiście jest tak wymagający? Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 29 listopada 2015 Opublikowano 29 listopada 2015 w bialym sadzie powinieneś mieć utopce na 34 lewelu Cytuj
Paolo de Vesir 9 129 Opublikowano 29 listopada 2015 Opublikowano 29 listopada 2015 Dlatego zakładam że chodzi tu o błąd. Cóż, zacznę "na czysto" na tym poziomie. Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 Kurde blade... dopadł mnie glitch z trofeum "Bicz boży".Oczyściłem wszystkie obozowiska, medytowałem też aby sprawdzić czy jakiś rycerz się nie respownuje.Chyba nie pozostaje mi nic innego jak poczekać z savem na kolejne poprawki ;/ Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 Kurde blade... dopadł mnie glitch z trofeum "Bicz boży". Oczyściłem wszystkie obozowiska, medytowałem też aby sprawdzić czy jakiś rycerz się nie respownuje. Chyba nie pozostaje mi nic innego jak poczekać z savem na kolejne poprawki ;/ Kilka rozwiązań było wklejane i tu i w temacie o dodatku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi