Kondeer 34 Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 Kurde blade... dopadł mnie glitch z trofeum "Bicz boży". Oczyściłem wszystkie obozowiska, medytowałem też aby sprawdzić czy jakiś rycerz się nie respownuje. Chyba nie pozostaje mi nic innego jak poczekać z savem na kolejne poprawki ;/ U mnie osiągnięcie wpadło w momencie kiedy nie plądrowałem skrzynek. Po prostu wyczyściłem obozy z zakonników. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 16 grudnia 2015 Opublikowano 16 grudnia 2015 Nie wpada mi trofeum woodland spirit za przejscie zadania w sercu lasu kontrakt na leszego. Skumalem sie ze svenem, prawilnie zaje.balem leszego i nic. Wtf? Cytuj
Kondeer 34 Opublikowano 16 grudnia 2015 Opublikowano 16 grudnia 2015 Nie wpada mi trofeum woodland spirit za przejscie zadania w sercu lasu kontrakt na leszego. Skumalem sie ze svenem, prawilnie zaje.balem leszego i nic. Wtf? Spróbuj wczytać jakiś wcześniejszy zapis (jeśli masz) i przejść drugą metodą. Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 21 grudnia 2015 Opublikowano 21 grudnia 2015 Nie wpada mi trofeum woodland spirit za przejscie zadania w sercu lasu kontrakt na leszego. Skumalem sie ze svenem, prawilnie zaje.balem leszego i nic. Wtf? Spróbuj wczytać jakiś wcześniejszy zapis (jeśli masz) i przejść drugą metodą. @Kondeer no nie bo za posluchanie dziada Haralda nie wpada. @Froncz wszystko zrobiles dobrze czyli zrobiles po Svenego mysli i ubiles potwora a dlaczego Ci nie wpadlo to pewnie nowy po patchu bug? Tego questa masz teraz odfajkowanego? Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 21 grudnia 2015 Opublikowano 21 grudnia 2015 juz wpadlo, dzieki. Tak, ogolnie wszystko zrobilem dobrze i aczik po prostu nie wpadał. Olałem questa, zrobiłem parę innych i zdobyłem inne acziki, zrobiłem questa znowu i zadziałało. Takze profilaktycznie proponuje zwracac uwage czy trofea/acziki story-based i te zwiazane z niektorymi zleceniami wpadają. Cytuj
Folion 46 Opublikowano 22 grudnia 2015 Opublikowano 22 grudnia 2015 Pytanie do posiadaczy Wiedźmina na XO. Zainstalowałem 16 bezpłatnych DLC - z poziomu konsoli jest ich faktycznie 16 - po wejściu w opcje gry mam komplet 16 kafelków. Kiedy jednak uruchamiam grę i w menu głównym wchodzę w zainstalowane dodatki na liście mam ich tylko 15 - brakuje mi alternatywnego wyglądu Ciri. Czy ktoś z posiadaczy Wiedźmina na XO może sprawdzić jak to wygląda u niego? Cytuj
Gość kufir Opublikowano 25 lutego 2016 Opublikowano 25 lutego 2016 Tez tak macie że czasami oskryptowane dialogi ni jak się mają do tego co się dzieje w grze ? Np. Ogoliłem sobie brodę zanim powędrowałem na Stype na Skelige, ładnie się ubrałem i lece na "impreze" Spotykam Yen a ta mi mówi "Skąd pomysł na tą brode" i "że jest mi do twarzy w niej " Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 25 lutego 2016 Opublikowano 25 lutego 2016 A to nie odnosilo sie do pierwszego spotkania w Bialym Sadzie? Wtedy i tak musiales miec brode, wiec ja to odebralem ze lepiej Geraltowi wlasnie w brodzie wg Yen. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 25 lutego 2016 Opublikowano 25 lutego 2016 Nie odnioslem takiego wrażenia a nawet jeśli masz rację to często takie zgrzyty wystepują. Może kiedyś to poprawią. Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 25 marca 2016 Opublikowano 25 marca 2016 ukończyłem grę ale latam jeszcze po mapie i czyszczę znaki, zawitałem do barona a tam niespodzianka 3 Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 25 marca 2016 Opublikowano 25 marca 2016 (edytowane) Jakiejś wieśniaczce z Wrońca bękart wypadł z kocyka Edytowane 25 marca 2016 przez Sobies Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 1 czerwca 2016 Opublikowano 1 czerwca 2016 Tylko u mnie po instalacji patcha 1.20 "ucięło" dni z czasu gry? Miałem 3 dni 9h i 46 minut a obecnie pokazuje ze grałem tylko te 9h. Po załadowaniu innych save'ów też ucinało dni. Kurde szkoda bo uwielbiam patrzeć ile czasu spędzam przy grze a teraz bede to musiał jeszcze liczyć. Cytuj
Vril_Dox 153 Opublikowano 1 czerwca 2016 Opublikowano 1 czerwca 2016 Licznik gry pewnie i tak nie jest poprawiony. Mi pokazuje prawie 9 dni a to raczej niemożliwe że spędziłem z grą 215 godzin po przeliczeniu. Na oko to tak max. ze 100 godzin. Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 1 czerwca 2016 Opublikowano 1 czerwca 2016 Gdzieś czytałem kiedyś, że gra nadal liczyła godziny, kiedy była włączona na uśpionej konsoli. Dlatego ja tam wolę korzystać z licznika Xbox Live, ew. sprawdzać na exophase, ile faktycznie grałem Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 1 czerwca 2016 Opublikowano 1 czerwca 2016 mozna sprawdzic jakos licznik godzin na ps4, ile sie spedzilo z daną grą? xd Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 1 czerwca 2016 Opublikowano 1 czerwca 2016 Kolejny pomniejszy bug - mam dwa razy wpisane stworzenie w bestiariuszu Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 1 czerwca 2016 Opublikowano 1 czerwca 2016 licznika nigdy nie naprawili na ps4 - od zawsze nabija godziny jesli konsola jest w trybie uspienia, a po 1.20 juz calkiem mu odwalilo bo mam wg niego cale 40min spedzone z gra xDDD co do bugow - czasem freezy w miastach wynikajace nie tyle z niewyrabiania silnika co doczytywania npc, gdy dostalem exp po jednej misji informacja o tym na ekranie byla cala czas, dopiero reset gry pomogl Cytuj
Nemesis 1 271 Opublikowano 1 czerwca 2016 Opublikowano 1 czerwca 2016 Grałem dzisiaj po tej nowej łatce i póki co żadnych problemów nie uświadczyłem. Loteria - jednym działa poprawnie innym nie. Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 1 czerwca 2016 Opublikowano 1 czerwca 2016 (edytowane) Mam lvl 41 w dodatku KiW i wszystkie misje na szaro czy to na 34 czy 40 i wyżej. Normalne? Edytowane 1 czerwca 2016 przez kacprzak1991 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 1 czerwca 2016 Opublikowano 1 czerwca 2016 Coś się popsuło, czy się nie da pod R3 lockowania włączać? Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 2 czerwca 2016 Opublikowano 2 czerwca 2016 Coś się popsuło, czy się nie da pod R3 lockowania włączać?Ja mam lock pod R3, ale jak to w wiedźminie bardziej przeszkadza niż pomaga Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 2 czerwca 2016 Opublikowano 2 czerwca 2016 (edytowane) Kurna wydają już łatkę 1.21 a gra dalej tak zabugowana? Serio w Novigradzie zdarzają się freezy? Edytowane 2 czerwca 2016 przez Wesker Cytuj
Vril_Dox 153 Opublikowano 2 czerwca 2016 Opublikowano 2 czerwca 2016 Wczoraj patrze na licznik czasu a tam 16 godzin.REDzi nie są w stanie tego ogarnąć. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 2 czerwca 2016 Opublikowano 2 czerwca 2016 Kurna wydają już łatkę 1.21 a gra dalej tak zabugowana? Serio w Novigradzie zdarzają się freezy? Nemesis ci już odpowiedzial, to nie jest trudne do zrozumienia, piękny kawalerze ;p Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi