Bansai 11 198 Opublikowano 3 czerwca 2016 Opublikowano 3 czerwca 2016 No ja odkad ten stroj jej zalozylem to wszystkie wlosy na szyi stracila. Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 3 czerwca 2016 Opublikowano 3 czerwca 2016 Ja poza kilkoma przypadkami jak ciało wroga lewitowało, powielaniem się wpisów w bestiariuszu i brakiem możliwości farbowania setów wiedźmińskich nie uświadczyłem na razie niczego rażącego. Cytuj
teddy 6 900 Opublikowano 3 czerwca 2016 Opublikowano 3 czerwca 2016 Z rzeczy ktore zauwazylem po ostatnim update: - czasami npckom migaja wlosy - jest wiekszy popup, pewnie dlatego te wszystkie usprawnienia graficzne nie tknely plynnosci - pojawialy mi sie czasami angielskie opisy przedmiotow (i to wszystkie itemy mialy opis siodla xD) - nie odpalila mi sie muzyka podczas rozmowy z paniami lasu - raz gerwant mi wlecial pod podloge i nawet wczytanie save nie pomoglo, trzeba bylo sie cofnac ze 3 zapisy wstecz Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 3 czerwca 2016 Opublikowano 3 czerwca 2016 Na Płotkę co cwałować nie chciała znalazłem sposób - wsiąść na kunia, wyciągnąć i schować miecz. Skuteczność 100%. Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 3 czerwca 2016 Opublikowano 3 czerwca 2016 Quest z treningiem przed turniejem > Plotka stoi w miejscu gdy zaczyna się trening jeździectwa. Jest jakiś sposób żeby ruszyć? Reload sejwa nic nie pomaga. Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 3 czerwca 2016 Opublikowano 3 czerwca 2016 Tak też zrobiłem. Ok, to poczeka Płotka na patcha. Cytuj
McDrive 3 114 Opublikowano 4 czerwca 2016 Opublikowano 4 czerwca 2016 A u mnie o dziwo nie mam problemu z treningiem i ogonem. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 5 czerwca 2016 Opublikowano 5 czerwca 2016 (edytowane) 0 bugów a troszkę już pograłem. Wersja pc . Może mam szczęście albo tak mocny komp bo doczytywanie nie występuje . wersja z goga galaxy Edytowane 5 czerwca 2016 przez blantman Cytuj
Figuś 21 258 Opublikowano 5 czerwca 2016 Opublikowano 5 czerwca 2016 U mnie Gerwantowi broda nie rośnie z upływem czasu Cytuj
Szymek 1 056 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 (edytowane) Ma ktoś problem z odebraniem nagrody za pewne zlecenie wirdzminskie dotyczące krowy?? Edytowane 6 czerwca 2016 przez Szymek_PL_ Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 U mnie działało ok, ale nie jesteś pierwszą osobą, która o to pyta. Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 Robiąc główny quest, lockowanie kamery się odblokowało, nie wiem kiedy, ja odkryłem na Złym Wilku, ale co w międzyczasie się naprułem z kierowaniem kamery na pojedynczych wrogów zapierdzielających w te i wewte to moje. Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 7 czerwca 2016 Opublikowano 7 czerwca 2016 Ale mnie ta gra wkurza. Zdechł mi "lock on target" (R3) od premiery tego dodatku. Grając na najwyższym poziomie bez tego ja kompletnie nie umiem grać. Mieliście tak? Już powoli jestem tak zdesperowany, że obniżę poziom trudności, aby cieszyć się grą a nie denerwować za każdym razem jak zobaczę grupę >2 mobów Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 7 czerwca 2016 Opublikowano 7 czerwca 2016 Przecież twarde lockowanie jest całkowicie bezużyteczne w tej grze. Geralt i tak z automatu lockuje się na 'podświetlonym' przeciwniku w kierunku którego się skierujemy, co jest znacznie wygodniejsze. Cytuj
McDrive 3 114 Opublikowano 7 czerwca 2016 Opublikowano 7 czerwca 2016 Przecież twarde lockowanie jest całkowicie bezużyteczne w tej grze. Geralt i tak z automatu lockuje się na 'podświetlonym' przeciwniku w kierunku którego się skierujemy, co jest znacznie wygodniejsze.Dokładnie. Z dużą grupą to już w ogóle były wałki, bo Geralt często lockował się na łuczniku, który stał kilometr za wszystkimi. Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 7 czerwca 2016 Opublikowano 7 czerwca 2016 Nie zgadzam z Wami, lockowanie jest za(pipi)istą opcją jaka ułatwia granie. Lock na łuczniku jest dobry ułatwiaczem na najtrudniejszym poziomie, bo zawsze w 100% na niego jesteś, a tak bez tego locka to czasem zarzuca Ci automatycznie na byle jakiego grasanta jak Ci podejdzie. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 7 czerwca 2016 Opublikowano 7 czerwca 2016 lockowanie jest zupełnie zbędne. Cytuj
McDrive 3 114 Opublikowano 7 czerwca 2016 Opublikowano 7 czerwca 2016 Nie zgadzam z Wami, lockowanie jest za(pipi)istą opcją jaka ułatwia granie. Lock na łuczniku jest dobry ułatwiaczem na najtrudniejszym poziomie, bo zawsze w 100% na niego jesteś, a tak bez tego locka to czasem zarzuca Ci automatycznie na byle jakiego grasanta jak Ci podejdzie."Zarzuca" tylko jak nie umiesz grać. Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 7 czerwca 2016 Opublikowano 7 czerwca 2016 Nie, po prostu nie lubię takiego grania, że mam bez locka na łuczniku i skupiam się na nim, gdy po jakimś czasie ktoś podchodzi i wariuje wtedy cel na innego, a grać to gram jak najlepiej się wtedy czuje, każdy lubi jak mu pasuje dlatego niektórzy narzekają na zepsutego locka. Cytuj
golab 1 672 Opublikowano 8 czerwca 2016 Opublikowano 8 czerwca 2016 lockowanie nie jest zbędne, ale lepiej używać je w walce 1 vs 1 zwłaszcza z dużymi typami, wobec których często chcemy być z tyłu bądź z boku, przy graniu bez locka podczas tańca między grupą przeciwników cel wybieramy za pomocą lewej gałki, system walki z grupka mobków jest zerżnięty z batmanów od rocksteady Cytuj
Gość suteq Opublikowano 8 czerwca 2016 Opublikowano 8 czerwca 2016 Nie, po prostu nie lubię takiego grania, że mam bez locka na łuczniku i skupiam się na nim, gdy po jakimś czasie ktoś podchodzi i wariuje wtedy cel na innego, a grać to gram jak najlepiej się wtedy czuje, każdy lubi jak mu pasuje dlatego niektórzy narzekają na zepsutego locka.Wut. Chocby Ci 100 wrogow podeszlo to jak analog jest skierowany w strone lucznika i wciskasz przyciski od ataku to nie ma prawa Ci zmienic kierunku ataku. Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 8 czerwca 2016 Opublikowano 8 czerwca 2016 (edytowane) Nie, po prostu nie lubię takiego grania, że mam bez locka na łuczniku i skupiam się na nim, gdy po jakimś czasie ktoś podchodzi i wariuje wtedy cel na innego, a grać to gram jak najlepiej się wtedy czuje, każdy lubi jak mu pasuje dlatego niektórzy narzekają na zepsutego locka.Wut. Chocby Ci 100 wrogow podeszlo to jak analog jest skierowany w strone lucznika i wciskasz przyciski od ataku to nie ma prawa Ci zmienic kierunku ataku. Ja to wiem, że tak działa i że zawsze będzie skierowane na niego target bez locka jak podejdziesz do niego i atak poleci, problem taki, że czasem nie lubię byle automatycznego narzucania locka na kogoś innego jak Ci ktoś podejdzie, a tak to twardy lock w tym pomagał zawsze i trzymałeś non stop na targecie łucznika, jest o tyle wygodnie i łatwiej się skoncentrować się na przeciwniku, tak każdego po kolei rozwalać, gdy reszta Ci lata koło ciebie nie zważając targetu na inny z powodu twardego locka Mam problem w zadaniu z posągiem lebiody, (komu w drogę, temu czas) - jest NPC pod pomnikiem lebiody z którym nie mogę zagadać tylko mówi swoje, żeby to zadanie ruszyć czy coś, aby wejść z nim w konwersację. Miał ktoś taki problem? Bug czy co? Edytowane 8 czerwca 2016 przez Faka Cytuj
messer88 6 590 Opublikowano 8 czerwca 2016 Opublikowano 8 czerwca 2016 Mam problem w zadaniu z posągiem lebiody, (komu w drogę, temu czas) - jest NPC pod pomnikiem lebiody z którym nie mogę zagadać tylko mówi swoje, żeby to zadanie ruszyć czy coś, aby wejść z nim w konwersację. Miał ktoś taki problem? Bug czy co? Może musisz wpierw znaleźć inną grupę robotników? W tym zadaniu jest 5 takich punktów rozsianych po mapce. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi