BoryzPL 254 Opublikowano 31 maja 2015 Opublikowano 31 maja 2015 Ok, i mnie dopadl problem z nabijaniem expa, jedno zadanie z watku glownego, jedno zadanie poboczne, i za oba dostalem zero expa. Czyli zapowiada sie niedziela bez Wiedzmina Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 31 maja 2015 Opublikowano 31 maja 2015 działa wam misja WIEŻA ZNIKĄD? czy wam blokuje progres przy wejsciu do niej, tak jak mi? Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 31 maja 2015 Opublikowano 31 maja 2015 To się gra posypała po patchu a konsole dostaną łatkę za jakiś tydzień,super kurna. Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 31 maja 2015 Opublikowano 31 maja 2015 Mam nadzieje, ze przed czwartkiem polataja to. Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 31 maja 2015 Opublikowano 31 maja 2015 raczej tak pc dostaje jutro latke wiec mysle ze do konca tyg powinnismy cos dostac. mala rada mialem save przed misja ktora powodowala brak exp, wczytalem zmienilem quest i lece inne na chwile obecna i leci exp. w moim wypadku quest spis cudzoloznic blokuje naliczanie exp Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 31 maja 2015 Opublikowano 31 maja 2015 jak komus sie przytrafi zwiecha w zadaniu WIEZA ZNIKĄD to wystarczy stanac przed portalem, zapisac i wczytac na nowo, mi ruszyło Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 31 maja 2015 Opublikowano 31 maja 2015 (edytowane) Też za tego questa nie dostałem expa jak i za kilka innych. Jest tego jednak tyle, że przestałem zwracać uwagę. Chyba nie ma reguły. Za niektóre questy dostaje się expa, za inne nie. Boję się, żeby po patchu z naprawieniem expa nie zaczęły się jakies cyrki. btw W quescie "kabaret" przed jego zakończeniem i spotkaniem się o umówionej porze włączyłem medytację. Kiedy Geralt skończył medytować ekran pociemniał i ujrzałem obracający się znaczek loadingu. Wczytywał się tak ponad 3 minuty bo zdążyłem zagotować wodę w czajniku i już miałem się w(pipi)ić i wyłączyć grę kiedy w końcu się załadowało. Edytowane 31 maja 2015 przez ornit Cytuj
_Red_ 12 019 Opublikowano 31 maja 2015 Opublikowano 31 maja 2015 We wsi Konary wzialem udzial w turnieju walk na pięsci W pierwszej walce koles dostal plombe i wpadl do chatki przez drzwi i juz tam zostal xD Musialem wgrac loada sprzed potyczki. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 31 maja 2015 Opublikowano 31 maja 2015 Wlosy sie zgubily temu wiedzminowi. 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 31 maja 2015 Opublikowano 31 maja 2015 (edytowane) im bliżej końca gry tym więcej bugów graficznych ten mnie rozbroił Biegnę przez doki w novigradzie a tu .... Edytowane 31 maja 2015 przez blantman Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 31 maja 2015 Opublikowano 31 maja 2015 ja miałem mini buga wzywam płotkę i nic sie nie dzieje w pierwszej chwili, gwiżdżę drugi raz i ... przybiegają dwie płotki xD na szczęscie niczym negatywnym to nie skutkowało, na jedną wsiadłem a drugą olałem i drugi bug.. nie wiem czy przypadkiem nie drugi raz to samo - kupiłem u zielarza przepis na ulepszoną bombe lodową i nie mam jej w inventory alchemii:/ już wcześniej mialem podobną sytuacje - znalazłem w skrzyni przepis na bombe i nie było jej w inventory. nie pamiętam czy przypadkiem to nie była ta sama ulepszona bomba lodowa ciekaw jestem o co chodzi - ktoś zdobył ulepszoną bombe lodową i ma ją poprawnie w menu alchemii? Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 31 maja 2015 Opublikowano 31 maja 2015 (edytowane) Robiłem sobie bombe, nie pamietam jaka, mialem tez juz recke na ulepszona wersje. Zrobilem podstawowa, wyszedlem z menu alchemii, poszedlem do zielarza bo zabraklo mi skladnikow na ulepszenie. No i recka znikla. Rozwaliłem bombe, zrobilem jeszcze raz podstawowa i nie wychodzac z menu od razu ulepszenie. Edytowane 31 maja 2015 przez Shen Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 31 maja 2015 Opublikowano 31 maja 2015 wchodzisz do ekwipunku, wybierasz zakładke z przedmiotami uzytkowymi, zaznaczasz bombe, klikasz trojkat a potek krzyzyk 1 Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 31 maja 2015 Opublikowano 31 maja 2015 Dużo osób ma ten problem z tymi teksturami ludzi Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 31 maja 2015 Opublikowano 31 maja 2015 (edytowane) Też to miałem ostatnio, ale kiedy postałem kilka sekund zaraz wracało do normy. Dzisiaj latałem z godzinę po Novigradzie i wszystko było elegancko. Edytowane 31 maja 2015 przez Zarathustra Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 31 maja 2015 Opublikowano 31 maja 2015 wchodzisz do ekwipunku, wybierasz zakładke z przedmiotami uzytkowymi, zaznaczasz bombe, klikasz trojkat a potek krzyzyk dzieki ziom, to pomoglo. ulepszony polnocny wiatr sie pojawił i moglem go zrobić Cytuj
_Red_ 12 019 Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 Wysadziłem dwie beczki z prochem, po czym tak się rozwaliły na kwałki, że metalowa obręcz od jednej z nich zawiesiła mi się na szyi niczym homonto xD Łaziłem przez dłuższą chwilę z takim hula-hoop, aż podczas walki spadła mi od przeturlania się. Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 Będzie ból dupy odnosnie Ps4. Nie wiem czy to ograniczenia sprzętowe ale wydaje mi się, że cały czas widzę te same powtarzające się mordy kiedy rozmawiam z randomami...Też tak macie? Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 Gęby dzieci powtarzają się zadziwiająco często. Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 Zrobili chyba ponad 200 modeli postaci ludzkich. Sporo, ale jak grasz ponad 60 godzin to na pewno zaczniesz spotykać czyjeś klony, szczególnie w miastach. Cytuj
_Red_ 12 019 Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 Nie wiem czy to ograniczenia sprzętowe ale wydaje mi się, że cały czas widzę te same powtarzające się mordy kiedy rozmawiam z randomami...Też tak macie? Będę tak miał na zlocie Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 Nie chce juz sie powtarzac ale musze zapytac. Tera jak robie czy to zadanie poboczne czy glowne o powiedzmy 2-3 poziomy nizsze od mojego lvl - nie dostaje zadnego exp. Nic. Ani za poboczne ani teraz za glowne. Nawet jak wczesniej dostawalem po 10-20exp za te zolte wykrzykniki tak teraz tez nic. Nie wiem juz o co kaman... Aa i zeby bylo jasne, nie dostaje ani w trakcie questa ani na koniec. Zadne zadanie nie mialo poziomu nizszego niz o 4lvl od mojego... Tez Ktos cos takiego mial/ma? Jestem w Novigradzie i wlasnie Uwolnilem Jaska . Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 Zrobilem wlasnie caly chain questow na Krola Skellige i za zadnego nie dostalem expa Quest na zielono na 17lvl, ja na 22. Cytuj
Lati 23 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 Nie chce juz sie powtarzac ale musze zapytac. Tera jak robie czy to zadanie poboczne czy glowne o powiedzmy 2-3 poziomy nizsze od mojego lvl - nie dostaje zadnego exp. Nic. Ani za poboczne ani teraz za glowne. Nawet jak wczesniej dostawalem po 10-20exp za te zolte wykrzykniki tak teraz tez nic. Nie wiem juz o co kaman... Aa i zeby bylo jasne, nie dostaje ani w trakcie questa ani na koniec. Zadne zadanie nie mialo poziomu nizszego niz o 4lvl od mojego... Tez Ktos cos takiego mial/ma? Jestem w Novigradzie i wlasnie Uwolnilem Jaska . Witaj w wielkiej i (nie)szczęśliwej rodzinie dotkniętych przez złego glitcha z ostatniego patcha. Zasiądź z innymi przy ognisku i wyczekuj cierpliwie nowej łatki. 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi