danielskii 155 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 znikajace formuly/przepisy caly czas nie naprawione. mialem smoczy sen podstawa teraz mi zniknela a najlepsze ze w alchemii jest wpis ze to ostatnio znaleziona formula. ps czy wpadaja tez ulepszone przepisy zanim wpadnie nam podstawowy bo mam dwa (jeden olej na zwierzeta drugi na petarde i nie wiem czy spadly mi tez podsatowe i nie znikly).. Cytuj
Lipa 521 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 Misja Bezimienny. Pomimo wykonania wszystkiego, dalej widnieje jako niezrobiona. Wszystko na zielono. Miał ktoś taki problem? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 Miał ktoś Płotki dwie? ja miałem, zagwizadałem i w pierwszej chwili nic sie nie stalo, zagwizdałem drugi raz i po chwili na mapce pojawiła sie jedna i zaraz potem druga, obie przyszły miałem też krasnoluda i żebraka stojących pół metra nad ziemią a wczoraj w czasie loadingu zawiesiło mi całą konsole kompletnie ale mimo to nie mam żadnych pretensji, ze 100 godzin cudownej zabawy i nawet jeszcze nie pojechalem na skellige więc dużo przedemną. to że czasem jest jakiś bug to dla mnie pikuś (być może jak bym miał jakieś chamskie bugi to bym marudził ale póki co mam szczęscie) Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 @Yano jak to zawiesiła się gra podczas loadingu? Kręcił się znaczek? Mi się raz zakończenie medytacji ładowało kilka dobrych minut. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 (edytowane) wczytywałem gre, przeleciał ten krótki filmik omawiający obecną sytuacje fabularną i gra przeszła do zwyklego ekranu ładowania. znaczek sie kręcił ale pasek zatrzymał sie na ok 30% i nie szedł dalej. poczekalem z minute albo dwie i nie ruszył sie o milimetr wiec nacisnalem PS button i wyszedlem do menu konsoli i probowalem zmaknąć gre, jednak nie chciała się zamknąć (kręciło się i myślało z pół minuty i nic). sprobowalem więc wyłączyć konsole ale też cos sie z(pipi)alo i nie chciala sie wyłączyć, coś tam probowalem klikać aż w końcu wróciło do wieśka i do ekranu ładowania - jednak już nic sie nie kręciło. konsola kompletnie zamarła, przestały działać guziki, nie dalo sie wyjsc do menu, gy naciskałem power nic sie nie działo. poczekalem ze 2 minuty i nic - skończylo sie na tym że musialem wyjąć kabel z prądu być może dało sie to lepiej rozwiązać ale nie znam sie na ps4 i nie wiedzialem co można innego zrobić skoro nic nie odpowiadało. moze jest jakis sposob na twardy reset? Edytowane 8 czerwca 2015 przez Yano Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 (edytowane) Probowales touch'powerem przy konsoli? Mozna bylo jeszcze sprobowac wyjac plyte tym samym sposobem. Ed. Teraz doczytalem, ze probowales :-P Edytowane 8 czerwca 2015 przez MEVEK Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 (edytowane) probowalem, power nie dawał żadnych efketów. guzik wyjmowania CD robił PIK ale płyta nie wychodziła troche głupio że nie ma fizycznego guzika power jak w kompie albo ps3 ktory mozna na chama przytrzymać i zawsze sie wyłączy Edytowane 8 czerwca 2015 przez Yano Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 W trakcie misji kamera nagle mi wjechała do głowy Geralta i tak łaziłem. Dopiero po jakiejś kombinacji skoku wróciło do normy. 1 Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 Ktoś kto ma wersje na Oniaka może sprawdzić czy po nowym patchu wyparowały mu schematy na upgrade wiedźmińskiego ekwipunku? Cytuj
Mustang 1 776 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 A gdzie one powinny być? W ekwipunku rzeczywiście nie mam żadnych schematów, ale zadania pokazują, że część z nich poznajdywałem. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 No jedyne schematy będą u kowala, jeżeli tam poznikały, a miałeś to bug. Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 (edytowane) No jedyne schematy będą u kowala, jeżeli tam poznikały, a miałeś to bug. No właśnie u kowala poznikały. Z ciekawości wgrałem save jakiś 20h wczesniej i tam poznikały mi mistrzowskie schematy na buty,spodnie i rękawice. Nie mam pojęcia czy da sie to jakoś ogarnąć bez wczytywania save na którym znalazłem pierwsze schematy. Znowu czekanie na patcha sie szykuje Edytowane 9 czerwca 2015 przez kudlaty88 Cytuj
Mustang 1 776 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 U kowala rzeczywiście nadal mam schematy na różne elementy zbroi wiedźmińskiej, w tym ulepszone wersje. Czyli bug nie dotyczy wszystkich. Cytuj
michu86- 397 Opublikowano 10 czerwca 2015 Opublikowano 10 czerwca 2015 Dziś przypadkiem odkryłem bug na nieskończony exp, średnio co 10 sekund wpada 50exp. Przeszukałem neta i wczoraj już ktoś o tym pisał na innym forum - ale wrzucę jak to u mnie wygląda. Nie śledzę tego tematu - więc nie wiem czy już ktoś o tym tutaj nie pisał. quest nosi nazwę szlak bohaterów - przed rozpoczęciem zadania należy najpierw podnieść wstążkę na szczycie góry (która jest wymagana w queście) i robić to co na filmiku Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 12 czerwca 2015 Opublikowano 12 czerwca 2015 Panowie mam blad i nie moge ukonczyc questa "Ostatnie zyczenie" na Skellige Gdy mamy poplynac lodka z Yennefer. Wsiadam do niej, podchodze do sterow i mam "x - chwyc za ster". Robie wszystko i nic, nie chce usiasc obok niej. Wczytalem wczesniejszego save'a i to samo... Moze ktos pomoc? Mial Ktos cos takiego tez? Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 12 czerwca 2015 Opublikowano 12 czerwca 2015 Latan po tej lodzi calej. Schodze, wchodze. Przod, tyl. Z przodu nic sie nawet nie pojawia. Z tylu tylko "x" ale tez nic sie nie dzieje... Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 12 czerwca 2015 Opublikowano 12 czerwca 2015 Też macie zyebane animacje NPCów noszących skrzynie na targu rybnym w Novigradzie? Wyglądają jakby radośnie pląsali w podskokach nosząc towary. Za każdym razem praktycznie to widzę jak tamtędy przebiegam. Cytuj
Figuś 21 251 Opublikowano 12 czerwca 2015 Opublikowano 12 czerwca 2015 Ta chodzą tak w przykucu Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 13 czerwca 2015 Opublikowano 13 czerwca 2015 Robiłem quest na rynsztunek gryfa. Kupiłem mapę u wieśniaka i zwiedziłem wszystkie miejscówki z poziomu jeden i dwa a jednak nie mam papirusu na zbroję poziom podstawowy. ;/ japierdl, byłem tam dziś jeszcze raz, kierując się wskazówkami z eurogamera ichu.j nic nie ma. ;/ Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 15 czerwca 2015 Opublikowano 15 czerwca 2015 wczoraj mialem kilka nieprzyjemnych akcji raz po zadaniu, mialem wytrzymalosc na zero i nie odnawiala sie. nie moglem skakac i biegac. musialem chyba o 30 minut sie cofnac. druga akcja to nie moglem dokonczyc questa. powinien sie zaczac filmik a byla du.pa Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 21 czerwca 2015 Opublikowano 21 czerwca 2015 Dostaliscie cos expa za zadanie "Mistrz platnerstwa" na 24lvl? Ja ani za zadanie ani w trakcie za zabicie arcygryfa czy jak mu tam... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi