Opublikowano 4 marca 20169 l Autor Mozesz jeszcze pograc w mase za(pipi)istych gier na ps4 Ogolnie gardze new3desem ale tez pewnie rozwaze zakup bo w mhx dolny ekran ma te skille w sobie i malo miejsca zostaje na krzyżak. .. hmm w dodatku na nowym skille mozna przypisac do guzikow bocznych kupiłbyś w końcu CPP, to kuźwa kosztuje 4-5 dych... A byly jakies porownania jak dziala na 3ds i new 3ds? Edytowane 4 marca 20169 l przez Rayos
Opublikowano 4 marca 20169 l kupiłbyś w końcu CPP gałka w zwykłym CPP jest w niewygodnym dla MH miejscu takie bym chętnie kupił ale nie ma w polsce
Opublikowano 4 marca 20169 l Autor A grałeś, używałeś? nie. gra się wygodnij niż z the claw na PSP i ogólnie gra się bardzo wygodnie, także nie pier.dol yano i nie szukaj dziury w całym
Opublikowano 4 marca 20169 l Osobiście również nie miałem problemów, CPP jest bardziej integralną częścią mojej konsoli niż dodatkiem, no i jest dość wygodny.
Opublikowano 4 marca 20169 l A grałeś, używałeś? nie. gra się wygodnij niż z the claw na PSP i ogólnie gra się bardzo wygodnie, także nie pier.dol yano i nie szukaj dziury w całym tłumacze to już kolejny raz - gałka w tym miejscu nie pozwala jednoczesnie ruszać kamerą i atakować/unikać nawet jak grałem na ps3 w monstera i miałem pełnoprawną prawą gałke to był ten sam kłopot dlatego dla mnie the claw był najlepszy bo jednocześnie operowałem kamerą i ruchami postaci
Opublikowano 4 marca 20169 l EDIT czy ktoś z ekipy którą bedziemy grać ma ps4? bo fajna opcja jest żeby siedzieć na party na ps4 i gadać głosowo grając jednoczesnie na 3ds albo zrobmy (pipi)anego skajpa czy cokolwiek - w mh4u ani razu nie gadaliśmy głosowo, a pisanie jest mało wygodne, wyobraźcie sobie jak dobre bedzie multi jak bedziemy mogli rozmawiać! Można też przez komunikator Google w telefonie, internet z routera brać, bez wielkiej maszyny w tle i pewnie z niezbyt wielkimi kosztami. Osobiście ie gustuję w voice-chacie, ale jeśli BARDZO jest to wymagane u prawdziwych łowców...
Opublikowano 4 marca 20169 l wszystko jaki voice chat może być i z google, ale ogolnie naprawde fajnie sie walczy jak mozna sie komunikować, a nie tak jak ostatnio musielismi pisać na kalwiaturze
Opublikowano 4 marca 20169 l Dobrze, że japońca przeszedłem tylko wioskowe questy. Btw grałem na 2ds nie zauważyłem żeby coś było nie tak ze sterowaniem przecież jest auto namierzanie i centrowanie kamery pod przyciskiem to nie wiem po co miałbym płacić 1000zł za drugą gałkę.
Opublikowano 4 marca 20169 l wszystko zależy od stylu gry, tobie wystarcza auto celowanie, rayosowi wystarcza gałka po prawej stronie ja osobiście wole mieć pełną kontrolę nad kamerą a jednocześnie nad ruchami postaci. ale może to dlatego że w serii MH nabiłem kilka tysięcy godzin a dodatkowo powiem ci że mimo że krzyżak dotykowy na dolnym ekranie jest (pipi)owy na maksa, to jak grałem w MH4u to sie okazało że i tak wolałem go używać niż autocentrowania, i pod koniec gry znacznie lepiej mi sie grało nawet na tym nędznym dotykowcu i praktycznie wcale nie używałem auto centrowania, wykorzystywałem na zmiane prawdziwy i dotykowy krzyżak żeby mieć jak największą kontorle nad kamerą jak najmniejszym kosztem w sterowaniu postacią Edytowane 4 marca 20169 l przez Yano
Opublikowano 4 marca 20169 l devilbot to jak tam, MH4U czy X? Czwórkę pewnie będzie ciężko pobić ze względu na jej zaje,bistość.
Opublikowano 4 marca 20169 l Pisałem o MHX, że ukończyłem większość wioskowych questów ale nie widziałem np tych specjalnych variant potworów itp. Spróbowałem większości broni wraz z ich artsami i powiem jedno nie ma sensu wracać do MH4U. Ta gra zawsze miała duuuużo buildów, a teraz jeszcze doszły weapon arts. Trochę mnie to przeraża. Co do weapon arts to nie jest jakaś ogromna zmiana gameplayu wszystko podane subtelnie i nie zrobił się z tego np Devil May Cry. Wbrew pozorom grania questów i potworów jest mnóstwo mimo braku granka. Granie kotami to dla mnie fail. Bezsensowne sterowanie i nie czuć ciosów są trochę rozpierdzielone zresztą zobaczycie sami.
Opublikowano 5 marca 20169 l Mozesz jeszcze pograc w mase za(pipi)istych gier na ps4 Ogolnie gardze new3desem ale tez pewnie rozwaze zakup bo w mhx dolny ekran ma te skille w sobie i malo miejsca zostaje na krzyżak. .. hmm w dodatku na nowym skille mozna przypisac do guzikow bocznych kupiłbyś w końcu CPP, to kuźwa kosztuje 4-5 dych... A byly jakies porownania jak dziala na 3ds i new 3ds? Nie widac duzych roznic
Opublikowano 12 maja 20168 l akurat jak koncze urlop. Widze bedzie jeszcze wieksza ekipa do grania niz przy premierze mh4. ustawka na ps4 zeby swobodnie rozmawiac i mozna katowac multi.
Opublikowano 12 maja 20168 l ustawka na ps4 zeby swobodnie rozmawiac i mozna katowac multi. nie żebym komuś bronił, ale... serio xd? w świecie gdzie istnieją darmowe Skype, Hangouts na każde możliwe urządzenie i dedykowane, płatne i świetne rozwiązania jak Discord czy TeamSpeak potrzebujecie PS4 z płatnym plusem do komunikacji?
Opublikowano 12 maja 20168 l dokładnie, ale pamietajcie, nie czizujmy odrazu wszystkiego w multi, poróbmy singla najpierw a potem jazdaaaa xD PS4 z płatnym plusem do komunikacji? nie trzeba mieć plusa żeby gadać na party mi tam wszystko jedno czy to bedzie konsola czy skype czy hangoutsy, ważne żeby pogadać sobie w czasie grania - i namawiałem do tego już przy MH4 ale jakoś wtedy nie było chętnych i trzeba było sie odrywać od gry żeby coś napisać tekstem Edytowane 12 maja 20168 l przez Yano
Opublikowano 13 maja 20168 l cholewa jeszcze 4U nie skonczylem a oni kolejna czesc wydaja. Niecodzienny "pospiech" jak u capcom...
Opublikowano 13 maja 20168 l dokładnie, ale pamietajcie, nie czizujmy odrazu wszystkiego w multi, poróbmy singla najpierw a potem jazdaaaa xD PS4 z płatnym plusem do komunikacji? nie trzeba mieć plusa żeby gadać na party mi tam wszystko jedno czy to bedzie konsola czy skype czy hangoutsy, ważne żeby pogadać sobie w czasie grania - i namawiałem do tego już przy MH4 ale jakoś wtedy nie było chętnych i trzeba było sie odrywać od gry żeby coś napisać tekstem nie miales ps4 wtedy, a jakiegos gownianego skype mi sie nie chce instalowac ;p
Opublikowano 13 maja 20168 l ustawka na ps4 zeby swobodnie rozmawiac i mozna katowac multi. nie żebym komuś bronił, ale... serio xd? w świecie gdzie istnieją darmowe Skype, Hangouts na każde możliwe urządzenie i dedykowane, płatne i świetne rozwiązania jak Discord czy TeamSpeak potrzebujecie PS4 z płatnym plusem do komunikacji? E tam na ps4 większość ma bezprzewodowe headsety dedykowane, party zakłada się szybko i sprawnie dla mnie lepsza opcja niż włączanie kompa, odpalanie team speaka i siedzenie na kablu
Opublikowano 13 maja 20168 l Osobiście nie gustuję w gadaniu podczas gry, ale zawsze można było użyć Hangouta na telefonie do komunikacji głosowej, a to mieli raczej wszyscy z którymi tu grałem. Nie wiem czy dołączę do gry na premierę, w wakacje się książki czyta dla przyjemności, a tam backlog większy od giereczek mam :I Edytowane 13 maja 20168 l przez gkihdghdhj
Opublikowano 11 czerwca 20168 l ameplay z naszej wersji jestem prawie pewny że to gameplay z dema bo każdy ma pełną zbroje plus broń z jednego potwora a w demie zwykle dają właśnie takie zestawy tematyczne