Opublikowano 29 stycznia 20241 r No to jest zwykły fotel tak naprawdę tylko cena podbita, bo gamingowy.
Opublikowano 1 lutego 20241 r No bo czym mają się różnić jak osoba cały dzień w biurze siedzi przy kompie tak samo jak gracz. To samo zastosowanie tylko inny design. Podobno herman miller embody jest najlepszy ale trochę kosztuje
Opublikowano 4 lutego 20241 r Ludziska, czy może ktoś korzysta i poleci jakiś zwykły, ale nie gejmingowy i nie biurowy fotel nadający się do wygodnego grania? Taki zwykły, niekonieczne obrotowy, z podłokietnikami. Moje prezesowskie siedzenie jest już na wykończeniu i potrzebuję czegoś, przy czym wygodnie pograłbym każułalowo parę godzinek w tygodniu w moim kąsolowym kąciku.
Opublikowano 4 lutego 20241 r Ten pasuje mi do kategorii "zwykły" tj. bez fajerwerków: https://jysk.pl/biuro/krzesla-gamingowe/krzeslo-gamingowe-aggestrup-szary/czarny Kupiłem w Jysku z 3 miesiące temu za 350 zł w Black Friday przecenie niby ok 50%. Siedziało mi się w nim najwygodniej ze wszystkich dostępnych w sklepie - ma sporo materiału i nie czujesz jakbyś siedział na samym stelażu. Spędzam w nim dniówki na home office i czuję się świetnie pod kątem pleców i karku. W robocie mamy trochę innej klasy sprzet, ale specjalnie nie odczuwam różnicy. Jedyna wada to ścierająca się tapicerka z podłokietników, bo niestety kilka razy już przeoralem nimi o krawędź biurka. Dupa się nie poci, no ale zobaczymy latem :f
Opublikowano 4 lutego 20241 r https://e-krzeslo.com.pl/pl/p/Fotel-Biurowy-Unique-HERO-czarny-ZM-6661-B-NWH/20499?utm_source=shoper&utm_medium=shoper-cpc&utm_campaign=shoper-kampanie-google&shop_campaign=1424681323?utm_source=shoper&utm_medium=shoper-cpc&utm_campaign=shoper-kampanie-google&shop_campaign=1424681323&gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIypeZpZiShAMV1QuiAx33rgFUEAQYBiABEgIjRvD_BwE Wygodny i elegancki, ale dla mnie priorytetem była pocąca się pizda w trakcie telco 4h. Dlatego cały siatkowy, warty każdych pieniędzy.
Opublikowano 4 lutego 20241 r https://www.ikea.com/pl/pl/p/jaervfjaellet-krzeslo-biurowe-z-podlokietnikami-glose-czarny-80510639/ niby biurowiec ale od paru lat mam w domu i grać na nim się zdarza bo wygodny dla mnie
Opublikowano 4 lutego 20241 r 2 godziny temu, MichAelis napisał: priorytetem była pocąca się pizda w trakcie telco xD
Opublikowano 5 lutego 20241 r U mnie zaraz miną trzy lata odkąd kupiłem tego osławionego Markusa z Ikei i nadal nie mam zastrzeżeń. Moje główne siedzisko zarówno do kompa, jak i do grania. Siedzisko odrobinę wygniecione już tyłkiem, ale bez dyskomfortu. Nic się nie rozlatuje, ani nie skrzypi. MARKUS Krzesło biurowe, Vissle ciemnoszary - IKEA Jedyne co, to ja mam wersję skórzaną, której w sprzedaży już nie ma. Mimo tego za taką kasę polecam.
Opublikowano 17 marca 20241 r Co myślicie o czymś takim? Wygląda spoko, dają na to 10 lat gwarancji, nada się do kompa?
Opublikowano 17 marca 20241 r No wygląda całkiem spoko, ale skóry ekologicznej bym nie brał, bo nie jest zbyt trwała i słabo odprowadza ciepło, np. w lecie. Ten np. wydaje się spoko (mam podobny Yumisu): https://www.euro.com.pl/fotele-i-stojaki-do-kierownicy/ultradesk-fotel-dla-gracza-ultradesk-throne.bhtml https://ultradesk.pl/produkt/ultradesk-throne/ Prawie 2x droższy, ale na fotelu nie warto oszczędzać. I ma przede wszystkim regulowane podłokietniki na wysokość, szerokość i obrót.
Opublikowano 17 marca 20241 r No właśnie ta skóra ekologiczna mnie trochę zniechęca, ale dają na to 10 lat gwarancji, więc jeśli by się rozjebało, to niech naprawiają, ewentualnie zawsze można oddać do tapicera i mi to obije czym tylko będę sobie życzył. O odprowadzaniu ciepła też myślałem i też kumpel w robocie mi na to zwracał uwagę, czy w lecie się w tym nie upoce jak świniak. Ten ultradesk bardzo fajny, choć sugerowałem się zasadą w żadnym razie gamingowego fotela za który dodatkowo się płaci, bo 'gaming' tylko wygodny fotel do biura prezesa. Rozważę opcje. Edytowane 17 marca 20241 r przez Wooyek
Opublikowano 17 marca 20241 r te fotele biurowe wygladaja na wygodne, ale często jak już zanjdę podobne w sklepie, to się okazuje że mają niskie oparcie i nie masz nawet o co oprzeć głowy.
Opublikowano 13 maja 202413 maj Przyszedł Markus i uważam że zakup świetny, za te pieniądze, dobrze wszystko uszyte, nic nie skrzypi, nic nie strzela, nic nie dzwoni, fotel bardzo wygodny i mega solidny, Ikea daje jeszcze 10 lat gwarancji i muszę przyznać, że to jednak na kanapie przed TV się garbiłem, bo tutaj siedzę elegancko, do tego fotel się fajnie wygina do tyłu, z padem w łapie bajka.(szach mat biedaki z konsolami) Generalnie dziś mam już wszystko i cała przyjemność z wszystkimi fantami które specjalnie do kompa kupiłem wyniosła mnie 25479,86. Edytowane 13 maja 202413 maj przez Wooyek
Opublikowano 13 maja 202413 maj Komp - 16825,07 Monitor - 3899 Biurko - 2519 2 pady - 1408,79 Fotel - 599 Klawiatura 229 Kompa na pewno dałoby się taniej parę stówek złożyć, ale nie zależało mi, chciałem wszystko kupić w jednym sklepie, a nie szukać i kupić w 15 sklepach 15 różnych części. Także wyszło jak wyszło, ale jak pisał @Qbon w temacie ze screenami, nie żałuję ani złotówki. Bo jak jeszcze porównałem kilka gier z series x bezpośrednio, przepaść po prostu. Edytowane 13 maja 202413 maj przez Wooyek
Opublikowano 8 kwietnia8 kwi @easye dzięki za polecajkę Yumisu. Też wziąłem 2053 i jest zajebisty, świetnie się sprawdza do posiedzeń przed kompem jak i konsolowego grania na dużym TV. Jest tak wygodny, że spokojnie można go rozłożyć na maksa i uciąć sobie drzemkę. Muala!
Opublikowano 8 kwietnia8 kwi 10 godzin temu, jimmy napisał(a):@easye dzięki za polecajkę Yumisu. Też wziąłem 2053 i jest zajebisty, świetnie się sprawdza do posiedzeń przed kompem jak i konsolowego grania na dużym TV. Jest tak wygodny, że spokojnie można go rozłożyć na maksa i uciąć sobie drzemkę. Muala!Który konkretnie? Bo widzę, że mimo tego samego modelu są różne podpórki na głowęhttps://www.yumisu.pl/product-category/fotele-komputerowe/?s=2053&search_term=97&post_type=product
Opublikowano 9 kwietnia9 kwi 8 godzin temu, oFi napisał(a):Który konkretnie? Bo widzę, że mimo tego samego modelu są różne podpórki na głowęhttps://www.yumisu.pl/product-category/fotele-komputerowe/?s=2053&search_term=97&post_type=productTen droższy, Magnetic Gray/Black z okrągłą poduszką (nowsza rewizja). Są dostępne np. w Media Expert więc można wyrwać z jakimiś kodami rabatowymi itp.
Opublikowano 9 kwietnia9 kwi Ja kiedyś pojechałem do Ikei, gdzie spędziłem sporo czasu siadając i regulując wszystkie fotele i krzesła biurowe oraz gamingowe. Ostatecznie kupiłem sporo poniżej budżetu Renberget, bo po prostu siedziało mi się w nim najwygodniej. Już minęło sporo czasu od zakupu, spędzam na nim minimum jeden cały dzień w tygodniu, czasem więcej i nie mam zastrzeżeń. Czasem mniej opcji regulacji nie jest wadą, jeśli seryjne wyregulowanie przypasuje.