luk_ash 88 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 (edytowane) http://fallout.bethsoft.com/ Forumkowy Hype Train! Edytowane 9 Listopada 2015 przez Bansai 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 036 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 do multiplatform/kącika rpg z tym tematem, bo trzeba mieć haluny z niedożywienie żeby myśleć, że gra wyjdzie tylko na pc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 wpis taktyczny. no jeszcze nie wiadomo co to będzie do końca, aby nie spłodzili jakiegoś mmo. no, ale:1)klimatyczny teaser2)Wywalenie bzdur z f3 i Fnv 3)Fajna miejscówka 4)fabularnie powiązane z f1 i f2 5)Poprawnie technicznie gra i oprawa next gen. to mają mnie day one i kolekcjonerkę opłaconą z góry Cytuj Odnośnik do komentarza
kultywator 2 083 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 (edytowane) do multiplatform/kącika rpg z tym tematem, bo trzeba mieć haluny z niedożywienie żeby myśleć, że gra wyjdzie tylko na pc. Jak wyjdzie oficjalne potwierdzenie, to wtedy! :betoniarka: Edytowane 2 Czerwca 2015 przez kultywator Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 269 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 O MÓJ BOŻE Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 do multiplatform/kącika rpg z tym tematem, bo trzeba mieć haluny z niedożywienie żeby myśleć, że gra wyjdzie tylko na pc. Jakis czas temu modzi/admini mowili,ze wersje pc maja miec osobny temat w dziale pc. Ale moze cos sie zmienilo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Tak się jaracie a to będzie remaster. Kur.va oby nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 (edytowane) ja bym chcial widok izometryczny ale 99% spolecznosci graczy by ekslopdowala, wiec licze na mocny trailer, mega miejscowke no i porzadny gameplay Tak się jaracie a to będzie remaster. Kur.va oby nie. remaster 1 i 2 <3 chociaz i tak te gry wygladaja calkiem znosnie Edytowane 2 Czerwca 2015 przez kubson Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 (edytowane) Nie jaram się dopóki nie zobaczę co i jak. e: ok, nieważne, zaczynam jaranko: Edytowane 2 Czerwca 2015 przez mate5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 W source code strony były tagi związane z x360 i Ps3 (już usunęli), chyba cross gen się szykuje, co byłoby dziwne zważywszy na to, że to raczej tytuł na 2016 rok.No i pewnie Gamebryo znowu Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 168 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 (edytowane) Podobno ma być to cross-gen... oby kava nie! Chyba ploty z zeszłego miesiąca nie kłamały Edytowane 2 Czerwca 2015 przez Starh Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Tak w sumie to co by to dało, że gra byłaby tylko na nowe konsole skoro jak wszyscy wiedzą ani Fallouty ani TES-y nie były piękne, nie były nawet ładne, były średnie jeśli chodzi o grafikę. Dla mnie to jeden ch.uj, tylko niech mi to w końcu ogłoszą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Skyrim był ładny nie gadaj. na modach. na pc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 @SuteqDużo, chodzi o projektowanie gry, a nie o to jak gra wygląda. Jeśli koncept ma działać w obrębie starej generacji, wiąże to z sobą zmiany w designie i budowie świata najczęściej, bo te rzeczy muszą być wspólne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Tak, masz rację, chyba, że obie wersje robią różne studia, wtedy pierwsze może zrobić swoje, a drugie ściąć grę pod staruchy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 168 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 (edytowane) Suteq ale tu chodzi o sam concept gry, który musi być dostosowany do starej generacji ;x Edytowane 2 Czerwca 2015 przez Starh Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 268 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Nie no Skyrim był bardzo ładny, technicznie dawał dupy. Ale góry, lasy i mamuty robiły robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 (edytowane) To rzadkość, w zasadzie tylko śmiechowa wersja Shadow of Mordor na poprzednią generację miała pocięty koncept (Nemesis), ale oprócz tego gry były takie same i działy się w tych samych lokacjach etc. o to tu chodzi. Jeśli chcesz coś zaprojektować musisz brać pod uwagę najsłabszy sprzęt, no nie przeskoczycz tego. Edytowane 2 Czerwca 2015 przez Hendrix Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Tak, masz rację, chyba, że obie wersje robią różne studia, wtedy pierwsze może zrobić swoje, a drugie ściąć grę pod staruchy. Chciałbym mieć twój optymizm, jeśli okaże się że F4 będzie crossgenem to IMO będzie DUŻY powód do obaw. Jak zdowngoradowali Wiedźmina, a to się nawet nawet na lastgenach nie ukazało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Bardziej z tego wyjdzie remaster trzeciej czesci niz nowa odslona, ostatnia czesc byla dobra a pierwszą i drugą zaorac. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 tez tak mieliscie ze zanim jaranko to 12456 razy sprawdziliscie czy to aby na pewno nie fejk? ale jaranko, bosze oby tego nie sjepali Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Oby to nie wychodziło na te stare kloce, niech już całkiem sobie odpuszczą PS3/X360 przy takich produkcjach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Szczerze? Ja miałem reakcję mniej więcej taką "O ktoś coś wkleił o falloucie, aha, dopóki nie będzie oficjalki, że to 4 to się nie jaram". Serio, na razie zero podjarki, ale jutro jak będzie dochodzić do godziny 0 to się pewnie zesram. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 0 jarania bo to nie fallout new vegas od obsidianiu a fallout 3 od bethesdy. Cały czas pamiętam. To był szrot przy new vegas. Niestety ta firma czuje fantasy ale post apo już nie. W skyrimie czy oblivionie spędziłem łącznie ponad 300 h a w fallout 3 może ze 30 i miałem dość. Zagrać zagram ale wolałbym aby fallouta 4 robił obsidian. Chyba wrócę do new vegas w wakacje.... Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 a ja chetnie przygarne to na ixie takie godne pozegnanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi