Bansai 11 198 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 Tak, masz rację, chyba, że obie wersje robią różne studia, wtedy pierwsze może zrobić swoje, a drugie ściąć grę pod staruchy. W starych konsolach przy takim np ME3 braklo im juz pamieci na wiele animacji, nowy Fallout na current genach moglby oberwac wlasnie przez taki limit na paść genach. A tak poza tym, mega jaranko :exact: Fejk czy nie, od dawna powtarzalem ze nie robia bez przyczyny konfy na E3 i nowy Fallout to praktycznie pewniak. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 mam nadzieje że będzie bardzo bardzo dużo usprawnień względem F3/NV i skyrima, bo po wiedźminie3 nie będę w stanie grać w takiego mega drętwego i nudnego crapa jakim były poprzednie gry basthedy (w porównaniu z wiedźminem - bo wczesniej wydawaly sie nawet fajne i rozbudowane - teraz jednak mesiasz nie zostawia na nich suchej nitki) Cytuj
Daffy 10 563 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 jak bedzie crossgen to przynajmniej jest nadzieja na betonowy framerate na ps4/xone xD 3 Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 Takie wygrzebali w kodzie strony: PA system failure has occured. Shutdown of the Masterbrain has been authorized and all sensitive materials have been removed for security purposes. Please attempt re-access. Have a pleasant day. "/57601643.institute.js" Mam nadzieję, że nie będzie tak, że jak licznik dojdzie do zera to pokaże się taki komentarz i na więcej trzeba będzie czekać do e3. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 1 i 2 kocham, 3 lubie, NV bardzo spoczko. licze, ze bedzie tym razem mega rozku.rw na jaki seria zasluzyla. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 Na gafie w kodzie strony znaleźli, że preordery mówią tylko o wersjach PS4, XO i PC. http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=166184191&postcount=1594 1 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 3 czerwca 2015 Opublikowano 3 czerwca 2015 Mam nadzieje, że nie zrobią kopiuj wklej mechaniki gry z trójki i skyrima i dodadzą jedynie nowe oteksturowanie. Niech to będzie GOTY 2016 plsss Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 3 czerwca 2015 Opublikowano 3 czerwca 2015 Grałem w F3 i NV i z tą mechaniką fpp grało się kiepsko. Rzut izometryczny i drużynowe rpgi przeżywają renesans. Niech z tego skorzystają. Cytuj
Psycho-Mantis 0 Opublikowano 3 czerwca 2015 Opublikowano 3 czerwca 2015 0 jarania bo to nie fallout new vegas od obsidianiu a fallout 3 od bethesdy. Cały czas pamiętam. To był szrot przy new vegas. Niestety ta firma czuje fantasy ale post apo już nie. W skyrimie czy oblivionie spędziłem łącznie ponad 300 h a w fallout 3 może ze 30 i miałem dość. Zagrać zagram ale wolałbym aby fallouta 4 robił obsidian. Chyba wrócę do new vegas w wakacje.... Ooo, to ja miałem całkiem odwrotnie, no moze nie do końca, bo jednak setki godzin przy NV spędziłęm, ale trójka była świetna i dla mnie o wieeele lepsza od NV. Cytuj
Sqtr78 1 038 Opublikowano 3 czerwca 2015 Opublikowano 3 czerwca 2015 http://fallout.bethsoft.com/ Odliczanie trwa Jedyna gra, która może nas odciągnąć od Wiedżmina? Cytuj
Daffy 10 563 Opublikowano 3 czerwca 2015 Opublikowano 3 czerwca 2015 jest juz temat w multiplatformach Cytuj
Sqtr78 1 038 Opublikowano 3 czerwca 2015 Opublikowano 3 czerwca 2015 szukałem, nie znalazłem, trudno a tak wogule jak sie kliknie w info na odliczaniu, widać że gra od 18 lat co zwiększe prawdopodobieństwo, że to nie popierdółka tylko pełnoprawny full wypas Fallout 4 ) Cytuj
Sqtr78 1 038 Opublikowano 3 czerwca 2015 Opublikowano 3 czerwca 2015 czyżby tytuł to Fallout OOps ) Pierwsze ploty z forum Fallouta mówią o Fallout First Child lub Fallout Return. HYPE Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 3 czerwca 2015 Opublikowano 3 czerwca 2015 Pierwsze dwie części ukończyłem setki razy, w trójce wbiłem platynę, New Vegas wymasterowałem wraz z dodatkami. Po Skyrimie obiecałem sobie, że więcej gier od Bethesdy nie tknę i zamierzam trwać w tym postanowieniu. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 3 czerwca 2015 Opublikowano 3 czerwca 2015 Ciekawe, czy gra będzie miała znamiona raka, jaki toczy tą branżę. Wiecie, milion DLC, które nigdy nie są w promocji, podstawka na mało godzin, niedopracowanie na premierę. Albo w ogóle okaże się jakąś F2P popierdółą na komórki. Trzymam jednak kciuki, żeby tak nie było. Żeby gierka była tylko na PS4/X1/PC i była godnym następcą F3/NV. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 3 czerwca 2015 Opublikowano 3 czerwca 2015 Bethesda i mało DLC? Hehe nie w tym życiu. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 3 czerwca 2015 Opublikowano 3 czerwca 2015 (edytowane) bethesda ma fantastyczne pomysły, pamiętacie kolekcjonerke woflensteina new order, która nie zawierała gry? Edytowane 3 czerwca 2015 przez Orzeszek Cytuj
Sqtr78 1 038 Opublikowano 3 czerwca 2015 Opublikowano 3 czerwca 2015 Czuje w kościach, że gra będzie za(pipi)ista. Mam tylko nadzieje, że questy poboczne będą na miare wieśka bo po tym co zrobili nasi, będe nazywał questy typu znajdż przynieś mianem staroszkolnych. Thank u CD Project za kamień milowy w grach RPG Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 3 czerwca 2015 Opublikowano 3 czerwca 2015 Ja mam nadzieję, że podobnie jak w Wiedźminie, ograniczą wczytywanie do minimum. W Skyrim każde wejście do malutkiej chatki witało nas wesołym LOADING Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 3 czerwca 2015 Opublikowano 3 czerwca 2015 ...tak samo jak w F3 czy NV. The technology just isn't there yet Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 3 czerwca 2015 Opublikowano 3 czerwca 2015 0 jarania bo to nie fallout new vegas od obsidianiu a fallout 3 od bethesdy. Cały czas pamiętam. To był szrot przy new vegas. Niestety ta firma czuje fantasy ale post apo już nie. W skyrimie czy oblivionie spędziłem łącznie ponad 300 h a w fallout 3 może ze 30 i miałem dość. Zagrać zagram ale wolałbym aby fallouta 4 robił obsidian. Chyba wrócę do new vegas w wakacje.... Ooo, to ja miałem całkiem odwrotnie, no moze nie do końca, bo jednak setki godzin przy NV spędziłęm, ale trójka była świetna i dla mnie o wieeele lepsza od NV. Kwestia gustu po prostu. W new vegas fabuła mnie bardziej wciągnęła a w rpg gram dla historii;) Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 3 czerwca 2015 Opublikowano 3 czerwca 2015 No New Vegas to była taka próba stworzenia czegoś dobrego z wadliwych elementów. Wyszło jak wyszło - grało się jednak o niebo lepiej niż w F3. 1 Cytuj
Sqtr78 1 038 Opublikowano 3 czerwca 2015 Opublikowano 3 czerwca 2015 podejrzewam,że nie będzie gameplayu tylko krótki teaser i prezentacja na E3. Ale kto powiedział w sumie, że to Fallout 4. Może niestety będzie to zapowiedż remasterów New Vegas i tróji na nowe konsole. Hope not Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 3 czerwca 2015 Opublikowano 3 czerwca 2015 Skoro Bethesda ma swoją własną konferencję na E3 to chyba oczywiste, że to na niej pokażą gameplay, a nie teraz. Najbardziej istotne z dzisiejszego dnia pewnie będą platformy (czy gra jest crossgenowa czy nie) oraz ewentualna data premiery. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi