Opublikowano 26 października 20159 l Jakoś nie chce mi się wierzyć, że przed weekendem gra będzie u ludzi. To tak jakby Halo 5 było rozsyłane w ubiegły czwartek, a nie dzisiaj. Nie uwierzę póki nie zobaczę. Tak czy inaczej w następnym tygodniu będę próbował coś zdziałać w Media Expert.
Opublikowano 26 października 20159 l Czyli mówisz, że w Fallouta pogram już w przyszłym tygodniu? Chociaż znając moje szczęście do preorderów, nawet jeśli wyślą w czwartek to gra dojdzie w poniedziałek Edytowane 26 października 20159 l przez SzczurekPB
Opublikowano 26 października 20159 l a tu kacperking jest pracownikiem ultimy i jest social media ninja sales menager xd
Opublikowano 26 października 20159 l Piszę to co sam wiem żadnym pracownikiem Ultimy nie jestem, a jak mówiłem Ultima mnie nigdy nie okłamała czy zawiodła.
Opublikowano 26 października 20159 l jak mi gra nie dojdzie w piatek to mam pisac do pani Magdaleny czy bezpośrednio do kacperking?
Opublikowano 26 października 20159 l Ja mówię co sam wiem, za utrudnienia, komplikacje czy opóznienia nie odpowiadam
Opublikowano 26 października 20159 l @KacperKing Sorry , preorderowe ICBM'y wystrzelone, jak gierka nie dojdzie 6'ego to szykuj się na nuklearną zimę
Opublikowano 26 października 20159 l Na stronie internetowej piszą co innego. http://www.ultima.pl/ct/playstation-4/gry/role-playing-rpg/fallout-4-pl-1 Edytowane 26 października 20159 l przez MAJOCHEY_PL
Opublikowano 26 października 20159 l Tak piszę przy każdym preorderze.Przy Assassin's Creed Syndicate też tak pisało, a przyszedł w środę 2 dni przed premierą.
Opublikowano 26 października 20159 l No jak piszą że od 10 to raczej w to należy wierzyć. W moim sklepie to samo więc w poniedziałek po 15 już powinienem mieć na forum bana, żeby mi forumek nie zakłócał nowego wcielenia.
Opublikowano 26 października 20159 l Napisalem do tej raszpli z Ultimy, a dla pewnosci w wiadomosci zawarlem prawidlowa date premiery (bo kobietom nie ufam w tych sprawach xd) i oto odpowiedz: Witam,Fallout będzie wysyłany najpóźniej przed dzień premiery.Pozdrawiam,Magdalena KucharskaSpecjalista ds. sprzedażywww.ultima.plm.kucharska@ultima.pl Nie dziekujcie
Opublikowano 26 października 20159 l Pani manager w ultimie miała chociaż wsoje 5 minut, bo 300 userów forum psx złożyło w ciągu 15 minut preordery... podwyżka murowana i wkręcanie naiwniaków w najblizszych planach
Opublikowano 26 października 20159 l Niedlugo bedzie trzeba zalozyc temat Fallout 4 SPOILERY bo jak sie zacznie, ze ktos poszedl 10 metrow do tylu od miejsca startowego i znalazl lokacje to zaraz dzieci beda plakac, ze spoilery i w ogole.
Opublikowano 26 października 20159 l Niedlugo bedzie trzeba zalozyc temat Fallout 4 SPOILERY bo jak sie zacznie, ze ktos poszedl 10 metrow do tylu od miejsca startowego i znalazl lokacje to zaraz dzieci beda plakac, ze spoilery i w ogole. Ale tam naprawdę jest lokacja !!
Opublikowano 26 października 20159 l Ciekawe.Oto co mi odpisała na pytanie "To oznacza że gra przyjdzie 6 listopada w piątek ?" Witam, Tak.Pozdrawiam,Magdalena Kucharska Specjalista ds. sprzedaży Nie wiem co o tym myślec, ale jestem dobrej mysli ze jednak przyjdzie w piątek. Edytowane 26 października 20159 l przez KacperKing
Opublikowano 26 października 20159 l Napisze jej maila czy jutro mogę odebrać f4 jak odpisze ze tak to znaczy ze walka z dopalaczami jest daremna
Opublikowano 26 października 20159 l Fallout będzie wysyłany najpóźniej przed dzień premiery. najpóźniej dzień przed premierą, ale nie oznacza kiedy będzie najwcześniej, wyg tej odpowiedzi zacząć mogą wcześniej a skończyć dzień przed premierą zresztą przecież zawsze sklepy piszą "premiera XX dnia" ale sam 80% kupiłem ze 2-4 dni wcześniej mimo że w na stronce była podana oficjalna data ja tam narazie leje na ultime, ale usmiechne sie do znajomego z innego sklepu
Opublikowano 26 października 20159 l Bo Bansai spytał się kiedy będą wysyłac Fallouta, to mu odpowiedziała że najpózniej przed dzień premiery.Ja się spytałem konkretnie czy mogę liczyc na wysyłkę 5 listopada w czwartek i mi odpowiedziała twierdząco.Więc jest ok, czekam 2 tygodnie i odpływam na kolejne 2 Edytowane 26 października 20159 l przez KacperKing
Opublikowano 26 października 20159 l Jak zamawiałem inną gierkę to w Ultimie i powiedzieli, że powinna być w piątek, po czym przyjechała w poniedziałek, bo okazało się że jestem w drugiej turze zamówienia… O czym oczywiście nikt mnie nie poinformował, bo po co. Kiedyś zamawiałem z UK i zawsze miałem dzień przed premierą za pomocą Poczty Polskiej natomiast Ultima nie jest w stanie za pomocą kuriera wyrobić się w jeden dzień. Jak dla mnie skreślony sklep. Poza tym to też czekam. Fallout to nie jest moja ulubiona seria, ale na pewno będzie masa zabawy i zwiedzania.
Opublikowano 26 października 20159 l Coś więcej jest ? Ciekawe czy jak zainstaluje to już będzie mógł grac.