Gość suteq Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Jakoś nie chce mi się wierzyć, że przed weekendem gra będzie u ludzi. To tak jakby Halo 5 było rozsyłane w ubiegły czwartek, a nie dzisiaj. Nie uwierzę póki nie zobaczę. Tak czy inaczej w następnym tygodniu będę próbował coś zdziałać w Media Expert. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 (edytowane) Czyli mówisz, że w Fallouta pogram już w przyszłym tygodniu? Chociaż znając moje szczęście do preorderów, nawet jeśli wyślą w czwartek to gra dojdzie w poniedziałek Edytowane 26 Października 2015 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 a tu kacperking jest pracownikiem ultimy i jest social media ninja sales menager xd Cytuj Odnośnik do komentarza
KacperKing 7 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Piszę to co sam wiem żadnym pracownikiem Ultimy nie jestem, a jak mówiłem Ultima mnie nigdy nie okłamała czy zawiodła. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 jak mi gra nie dojdzie w piatek to mam pisac do pani Magdaleny czy bezpośrednio do kacperking? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Dokładnie, to wszystko będzie jego wina Cytuj Odnośnik do komentarza
KacperKing 7 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Ja mówię co sam wiem, za utrudnienia, komplikacje czy opóznienia nie odpowiadam Cytuj Odnośnik do komentarza
Krizz 541 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 @KacperKing Sorry , preorderowe ICBM'y wystrzelone, jak gierka nie dojdzie 6'ego to szykuj się na nuklearną zimę Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 (edytowane) Na stronie internetowej piszą co innego. http://www.ultima.pl/ct/playstation-4/gry/role-playing-rpg/fallout-4-pl-1 Edytowane 26 Października 2015 przez MAJOCHEY_PL Cytuj Odnośnik do komentarza
KacperKing 7 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Tak piszę przy każdym preorderze.Przy Assassin's Creed Syndicate też tak pisało, a przyszedł w środę 2 dni przed premierą. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 296 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 No jak piszą że od 10 to raczej w to należy wierzyć. W moim sklepie to samo więc w poniedziałek po 15 już powinienem mieć na forum bana, żeby mi forumek nie zakłócał nowego wcielenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Napisalem do tej raszpli z Ultimy, a dla pewnosci w wiadomosci zawarlem prawidlowa date premiery (bo kobietom nie ufam w tych sprawach xd) i oto odpowiedz: Witam,Fallout będzie wysyłany najpóźniej przed dzień premiery.Pozdrawiam,Magdalena KucharskaSpecjalista ds. sprzedażywww.ultima.plm.kucharska@ultima.pl Nie dziekujcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Już słyszę te atomówki lecące w stronę KacperKinga. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Pani manager w ultimie miała chociaż wsoje 5 minut, bo 300 userów forum psx złożyło w ciągu 15 minut preordery... podwyżka murowana i wkręcanie naiwniaków w najblizszych planach Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Niedlugo bedzie trzeba zalozyc temat Fallout 4 SPOILERY bo jak sie zacznie, ze ktos poszedl 10 metrow do tylu od miejsca startowego i znalazl lokacje to zaraz dzieci beda plakac, ze spoilery i w ogole. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Niedlugo bedzie trzeba zalozyc temat Fallout 4 SPOILERY bo jak sie zacznie, ze ktos poszedl 10 metrow do tylu od miejsca startowego i znalazl lokacje to zaraz dzieci beda plakac, ze spoilery i w ogole. Ale tam naprawdę jest lokacja !! Cytuj Odnośnik do komentarza
KacperKing 7 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 (edytowane) Ciekawe.Oto co mi odpisała na pytanie "To oznacza że gra przyjdzie 6 listopada w piątek ?" Witam, Tak.Pozdrawiam,Magdalena Kucharska Specjalista ds. sprzedaży Nie wiem co o tym myślec, ale jestem dobrej mysli ze jednak przyjdzie w piątek. Edytowane 26 Października 2015 przez KacperKing Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Napisze jej maila czy jutro mogę odebrać f4 jak odpisze ze tak to znaczy ze walka z dopalaczami jest daremna Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Fallout będzie wysyłany najpóźniej przed dzień premiery. najpóźniej dzień przed premierą, ale nie oznacza kiedy będzie najwcześniej, wyg tej odpowiedzi zacząć mogą wcześniej a skończyć dzień przed premierą zresztą przecież zawsze sklepy piszą "premiera XX dnia" ale sam 80% kupiłem ze 2-4 dni wcześniej mimo że w na stronce była podana oficjalna data ja tam narazie leje na ultime, ale usmiechne sie do znajomego z innego sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza
KacperKing 7 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 (edytowane) Bo Bansai spytał się kiedy będą wysyłac Fallouta, to mu odpowiedziała że najpózniej przed dzień premiery.Ja się spytałem konkretnie czy mogę liczyc na wysyłkę 5 listopada w czwartek i mi odpowiedziała twierdząco.Więc jest ok, czekam 2 tygodnie i odpływam na kolejne 2 Edytowane 26 Października 2015 przez KacperKing Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Jak zamawiałem inną gierkę to w Ultimie i powiedzieli, że powinna być w piątek, po czym przyjechała w poniedziałek, bo okazało się że jestem w drugiej turze zamówienia… O czym oczywiście nikt mnie nie poinformował, bo po co. Kiedyś zamawiałem z UK i zawsze miałem dzień przed premierą za pomocą Poczty Polskiej natomiast Ultima nie jest w stanie za pomocą kuriera wyrobić się w jeden dzień. Jak dla mnie skreślony sklep. Poza tym to też czekam. Fallout to nie jest moja ulubiona seria, ale na pewno będzie masa zabawy i zwiedzania. Cytuj Odnośnik do komentarza
jacek11111 3 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
KacperKing 7 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Własne czy znalezione ? Cytuj Odnośnik do komentarza
jacek11111 3 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Na ign ktoś wrzucił. Cytuj Odnośnik do komentarza
KacperKing 7 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Coś więcej jest ? Ciekawe czy jak zainstaluje to już będzie mógł grac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi