Skocz do zawartości

Fallout 4

luk_ash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bez przesady z tym prawie co nic. Pół godziny prezentacji na E3, potem jakieś pomniejsze, do tego trailery SPECIAL i inne pierdoły.

Pokazali wystarczająco moim zdaniem. Nie za dużo, nie za mało. 

Opublikowano

Na jaką konsolę lepiej kupić f4? Czy będą jakieś uproszczenia w grafie względem xo? Wiem ze wersja na xo ma mieć szybciej dlc ale na chwilę obecna bardziej zależy mi na plynnej rozgrywce podstawki.

Opublikowano

To poczekaj tydzień od premiery. Zdamy relacje. Bo tak to nic nie wiadomo przed premierą. Różnie może być, niech wszystkie cztery wersje chodzą płynnie.

Łatwo powiedzieć poczekaj tydzień :D F4 to dla mnie zakup priorytetowy i pewnie będę biegał po sklepach w przed dzien premiery.

Opublikowano

półtora tygodnia przed premierą, niezły kozak. chyba że to dziennikarzyna z promką sieje zamęt.

Opublikowano

Ja pierwszy raz w życiu zrobiłem preorder na ps storze, mam nadzieje że tym chuyom z sony serwery nie padną. xD

my będziemy grać, a ty się będziesz wkur.wiać xD

Opublikowano

Wrzuciłem to zdjęcie dla jaj na swojego facebooka i już mnie znajomi wyzywają od ch...  ^_^ za kilka godzin sprostuję ale niech się trochę pogotują. Mi już to ciśnienie przeszło bo i tak ma odbiór osobisty zaklepany na poniedziałek 10 listopada. 

Opublikowano (edytowane)

@bizon

no premiera we wtorek wiec wyśla w poniedziałek, innej opcji nie ma - watpie by ktos wysylal juz w piatek

Edytowane przez kermit
Opublikowano

cena 279zl czy mniej?

250 ale biorę z kolegą na cebule :pawel:

Ja pierwszy raz w życiu zrobiłem preorder na ps storze, mam nadzieje że tym chuyom z sony serwery nie padną. xD

my będziemy grać, a ty się będziesz wkur.wiać xD

I tak mam zawsze pecha i kurierzy mi późno przynoszą gierki :/ a tak to chociaż pogram sobie w nocy z pon na wtorek :banderas:

Opublikowano

Premiera jest 10 we wtorek. 

Akurat skończę nockę w robocie koło 9-tej i lecę do pierwszego lepszego sklepu (co nie stoi oczywiście na przeszkodzie obskoczyć sklepiki już dziewiątego) . Klapa by była, jak na sklepach można by było kupić właśnie dziewiątego, bo perspektywa siedzenia w robocie połączona z brakiem możliwości wieczornego odpalenia gry porównywalna jest z lizaniem lizaka przez szybę. Tak więc miejmy nadzieję, że dopiero na prawilną premierę będzie można zdobyć ten tytuł.     ::D: