Sobies 173 Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Jak można o grze która nie wyszła pisać GOTY? To ja nawet mimo hype level over 9000 myślę jeszcze trzeźwo i nie zmieniam zdania jak chorągiew - Wiedźmin 3 i EOT. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Zwłaszcza, że na dzień dzisiejszy z F4 pokazali tyle co nic, ale to marka takiego kalibru, że preordery i tak się zgadzają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Bez przesady z tym prawie co nic. Pół godziny prezentacji na E3, potem jakieś pomniejsze, do tego trailery SPECIAL i inne pierdoły. Pokazali wystarczająco moim zdaniem. Nie za dużo, nie za mało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Na jaką konsolę lepiej kupić f4? Czy będą jakieś uproszczenia w grafie względem xo? Wiem ze wersja na xo ma mieć szybciej dlc ale na chwilę obecna bardziej zależy mi na plynnej rozgrywce podstawki. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 To poczekaj tydzień od premiery. Zdamy relacje. Bo tak to nic nie wiadomo przed premierą. Różnie może być, niech wszystkie cztery wersje chodzą płynnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 To poczekaj tydzień od premiery. Zdamy relacje. Bo tak to nic nie wiadomo przed premierą. Różnie może być, niech wszystkie cztery wersje chodzą płynnie. Łatwo powiedzieć poczekaj tydzień F4 to dla mnie zakup priorytetowy i pewnie będę biegał po sklepach w przed dzien premiery. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Idealnie zeby obejrzec przed premiera, mega dobrze wytlumaczone i wydaje sie to wszystko takie spojne Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 półtora tygodnia przed premierą, niezły kozak. chyba że to dziennikarzyna z promką sieje zamęt. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 3 preordery z platnoscia w sklepie zlozone, kto pierwszy ten lepszy, frajersko przelewac siana im nie zamierzam Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Ja pierwszy raz w życiu zrobiłem preorder na ps storze, mam nadzieje że tym chuyom z sony serwery nie padną. xD Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 cena 279zl czy mniej? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Ja pierwszy raz w życiu zrobiłem preorder na ps storze, mam nadzieje że tym chuyom z sony serwery nie padną. xD my będziemy grać, a ty się będziesz wkur.wiać xD Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Muve potwierdziło, że wysyłają 102 dni wcześniej tak aby paczka doszła na premierę. 1-2* Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Wrzuciłem to zdjęcie dla jaj na swojego facebooka i już mnie znajomi wyzywają od ch... ^_^ za kilka godzin sprostuję ale niech się trochę pogotują. Mi już to ciśnienie przeszło bo i tak ma odbiór osobisty zaklepany na poniedziałek 10 listopada. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 (edytowane) @bizon no premiera we wtorek wiec wyśla w poniedziałek, innej opcji nie ma - watpie by ktos wysylal juz w piatek Edytowane 29 Października 2015 przez kermit Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 cena 279zl czy mniej? 250 ale biorę z kolegą na cebule Ja pierwszy raz w życiu zrobiłem preorder na ps storze, mam nadzieje że tym chuyom z sony serwery nie padną. xD my będziemy grać, a ty się będziesz wkur.wiać xD I tak mam zawsze pecha i kurierzy mi późno przynoszą gierki a tak to chociaż pogram sobie w nocy z pon na wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 11 listopada dzień premiery to święto jest. Który sklep z gierkami bedzie pracowac pełną parą? Żaden dlatego F4 powinien byc dostepny juz od poniedzialku. Życzę wszystkim braku kolejek. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 11 listopada to nie jest dzien premiery Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Premiera jest 10 we wtorek. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 (pipi) faktycznie. To przez Lare Croft mi sie juz te daty mieszaja. W takim razie pora kupic na allegro kolekcjonerski druk zwolnienia lekarskiego L4 i wręczyć szefowi już w poniedzialek Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Premiera jest 10 we wtorek. Akurat skończę nockę w robocie koło 9-tej i lecę do pierwszego lepszego sklepu (co nie stoi oczywiście na przeszkodzie obskoczyć sklepiki już dziewiątego) . Klapa by była, jak na sklepach można by było kupić właśnie dziewiątego, bo perspektywa siedzenia w robocie połączona z brakiem możliwości wieczornego odpalenia gry porównywalna jest z lizaniem lizaka przez szybę. Tak więc miejmy nadzieję, że dopiero na prawilną premierę będzie można zdobyć ten tytuł. :: Cytuj Odnośnik do komentarza
Graczdari 297 Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Dostałem info z hurtowni, że grę dostaniemy na sklep do 5 listopad Jeszcze czekamy na potwierdzenie. Nie mogę się doczekać, choć też mam pewne obawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 To jak coś to pw proszę i juz przelewa pieniążki Cytuj Odnośnik do komentarza
KacperKing 7 Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 A co to za sklep ? Można prosic o info ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi